Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 7.8.2018 19:47:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Vidim pisete o kg. Lekovi kupljeni. Sve za dijetu kupljeno. Sutra krecem. Uf...nego 15 kg uopste nije strasan visak ja se uvek salim da sam sa prvih 5kg bila najvise u depresiji. Posle se covek sazivi sa kilicama Tad kad sam se prvi put ugojila bilo mi super jer sam bila kao grana i odlicno mi selo dodatnih 10. Medjutim hop predjoh na 5 viska. Ajao te depresije. Idealno mi je bilo 58 a ja imala ispod 40 kad sam dosla na 64 bila sam u depresiji. E onda do 70 dogurah i odem kod dr. Lezala u bolnici bila na c/2 dijabeticarskoj dijeti i ni grama dole. E to je depresija. Idem da vidim sta mi D
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 7.8.2018 20:18:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, imas podrsku od mene
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 7.8.2018 20:23:59
|
|
|
|
mama Jo
|
I od mene podrska 😊 Za stan, ali dok joj ne nadjem mesto u stanu bice u dvoristu, ionako idemo tamo uskoro na 10tak dana 😊 Nisam sigurna kako je pravilno, vidjam i jedno i drugo...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 7.8.2018 20:34:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kad idete u selo? Eto i nas da malo skacemo
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 7.8.2018 20:42:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hvala na podrsci ovo moram radi sebe. Da doguram bar do 85 nadam se da ce to biti laksi deo. A onda cu da mislim sta cu dalje. kaf smrsam tek onda mogu misliti na neke konkretne aktivnosti pored hodanja i voznje bicikla. Ja ne verujem da mpj P i dalje ima gasovr. Ceo dan ga muce. Haos. Ja bas umorna. D da strpam u krevet za 20 min i onda da se opustim konacno Neko kaze i trampolina. Ja kazem trambolina.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 7.8.2018 21:00:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, pisi ako ti treba neka rec. Mozes i da kukas, sve cu te razumeti Mene glava ubija i danas
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 7.8.2018 21:17:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, pruzamo podrsku uvek. I mm ceo dan boli glava. Mm ide 7 dana u Sloveniju krajem meseca, 24.valjda... odna cemo mi u selo, lakse mi tamo pored svih nego ovd3 da budem sama sa njih dve 24h dnevno. Ivana, 45 min od BG-a, smo slobodno svratite na skakanje 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 7.8.2018 21:27:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pre toga cu svratiti kod Ljise. Kad ja uzmem batketa ima da se ne cuje ceo dan
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 7.8.2018 22:23:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Ljisho cuvaj dete
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 3:04:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj.ljisho,razumem te za kg..ja smrsala 4kg pa dosli ovde..sad cu ih vratim..samo da dodjem do 80
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 7:05:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ivana slobodnk dodji batketu je bitno samo da ga non stop nosaju. Nije bitno ko ali ima onu facu iznenadjenja kad vidi da sam ja sa druge strane "mama otkud ti tu zar me ti ne drzis?" Pocela sa dijetom.raspored je takav prvo dorucak pa onda kafa hehe...ja obicno obrnuto ali evo uradih kako nalaze dijeta. Dobro je spavao od pola 8 sinoc do pola 6 jutros pa sisao i nastavio evo sad se probudio. Seka je sa njim. Odmah cemo napolje da se nadisemo svezeg vazduha. Ovde je divno ujutru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 7:45:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha, Ljisho, znam tu bebecu facu, tako i moja bebe - prvo u cudu gleda mene, onda se okrene da vidi ko je drzi, presmesni su Srecno sa dijetom!! Jutro svimaa!
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 8:12:12
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro! Meni se T i dalje budi na 2-3h...uspe neku noc da spoji 4h i to je to. Sad jos spava pa ja mogu da budem malo sa M... Ja moram da krenem vezbe da radim. Noge i guza su mi katastrofa, pune celulita i sva sam mlitava. Gornji deo mi je ok. Meni mm ide u ameriku od 26og na nedelju dana...bice veselo sa njih dvoje sama...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 8:25:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, jel nemas nikoga da ti dodje u pomoc? Ja idem kod mojih kad mm ide na par dana negde, a sad 24.kad bude isao na nedelju dana odvesce nas dan pre.... tamo mi je daleko lakse.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 8:34:19
|
|
|
|
pari
|
M ide u vrtic tako da mi je to ok. Problem ce mi biti samo uvece uspavljivanje...ostalo cu se snaci...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 8:41:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma da, polako samo... i ja sam prosli put razmisljala da li da idemo, pa me mama ubedila. Sad 7 dana mi nesto puno, tako da idemo svakako 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 9:11:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ljiso, uzivajte. A za spavanje, pa bravo Pari, ne znam koliko vode dnevno pijes, ali znas i sama koliko je tecnost bitna za celulit. Grejp, limunada, mada to verovatno ne pijes zbog dojenja. Ja sam navikla sama, proslo leto sam skoro celo leto bila sama sa njima. U julu muz bio kuci sedam dana. Posle dosao krajem avgusta.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 9:33:13
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja bih bez problema ostajala sama samo da su malo vece... tj.da je starija malo veca, nije mi beba problem, ali J i dalje zna nekada da mi ne da da uspavam bebu, pa hoce da se tusira isto kad i beba (a to ne mogu jos uvek istovremeno da radim)... i tako te neke sitne stvari...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 9:56:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bogami, sve zna da bude problem u nekim trenucima bih u sumu otisla, a njih ostavila ovde.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 10:07:17
|
|
|
|
pari
|
Hahahaha Ivana...suma je idealna... Meni je to uvece bas problem...moram nekako da je uspavam pre 9 da bih mogla onda M da uspavljujem...to mi je jedini nacin
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 10:16:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, tebi je to bas problem. Navici ces se, posle ti bude neobično kad se muz vrati
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 10:20:56
|
|
|
|
pari
|
Sve je stvar navike, slazem se Sinoc sam probala tako i zaspala oko 9 i vec u 10 se probudila...sreca pa je M zaspao
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 10:27:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj pari kad se setim tog uspavljivanja... isto tako je bilo i kod nas, a sada se to nekako promenilo, tj.J lepo prihvata da sama zaspi, bez mene. Mislim da mi je to olaksalo zivot, ali stvarno.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 10:31:21
|
|
|
|
pari
|
Mama jo, nadam se da ce i kod mene doci taj trenutak Nocas se probudio oko 4 ali samo je trazio da ga ceskam minut jedan i zaspao...medjutim za uspavljivanje trazi mene da ga zagrlim ili on mene...iako znam da bi mogao sam
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 10:31:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vruce je ovih dana, mozda joj i to smeta.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?