Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 19:35:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, jel bio duze u bazenu? Mozda se prehladio. Mada, to nije ni bitno sada. Tusiranje, sirup, cepici i daj mu tečnosti da pije.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 19:45:10
|
|
|
|
mama Jo
|
O, samo da ne potraje Ljisho.... ljubimo batketa 😘
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 19:51:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nije ni bio danas u bazenu. A ni na suncu. U hladovini damo. Smanji se pa se poveca. Dobije groznicu pa se spusti. Trese se sad
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 19:53:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Hvala Ivana,probacu kad dodjem kuci sutra! Sanjice,super je mesto,zaista. Dobra organizacija, klopa extra,za svakog ponesto,veliki izbor. Deca odusevljena,mislim da vredi..ali treba rezervisati vec u martu i uzeti vaucere i super! Izadje 7 punih pansiona 30.000 Ovako izgleda..gde je blans tu je zeleno..
< Poruku je uredio vonavoj -- 10.8.2018 19:57:54 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 20:35:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, i maca je prosle nedelje ima strasnu groznicu. Prvi put u životu. Temperatura joj je isla jako visoko. Trajalo nam je dva dana. Von, znam. Samo mi je jako cudno da toliko ima hlora. Ne pamtim da sam cula zadnjih par godina da je nekome kosa pozelenela.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 20:45:56
|
|
|
|
milicicak
|
Da se zvanicno upisem i ovde :) posto sam se vec ispisala iz trudnica Mi smo stigli kuci danas. Mini buna je odusevljena bratom, stalno pita sta moze da pomogne oko njega. V je dobrica, jede, spava, kaki. Ljiso, nadam se da ce vas brzo proci groznica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 20:52:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milicicak, dobro dosli kuci
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 21:06:49
|
|
|
|
jess021
|
Milicicak, super pa ste kuci! Ljiso, kakvo je stanje?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 21:12:30
|
|
|
|
vocicana
|
Oh macici mali, sta je sada sa temperaturom? Dobro vece, Ljiso neka sve bude sto pre dobro. Milicicak, cestitam prinovu, nije me bilo neko vreme. Bravo! Grlim vas! Ja sam prstigla na radno mesto, danas smo kao morzevi samo se premestali sa kreveta na stolicu i kontra, jedino sto sam danas pametno uradila je sto sam ofarbala kosu. Rucak sam gotov uzela, kao topli obrok i to je to. Detence je dobro. Nismo nigde ni izlazili, pretoplo je bilo, ja sam morala par puta van, ali je bolesno vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 21:15:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Ivana,u bazenu je izvorska voda,pa sigurno ima i to veze.. Odlepila sam..a ovako niko nema nista po kozi,ciste,usisavaju bazen... kontam da kontrolisu i kolicinu hlora..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 21:35:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa temp mu je 37.8 spava. Ne diram ga vec samo povremeno izmerim. Spava u peleni prekriven tetra pelenom. Muci ga pride i tiba. Ja pokusavam da saznam broj telefona dezurne ustanove u Patrijarha Pavla ali ne nalazim na netu. Lepo su otvorili novu dezurnu ambulantu bez da su objavili broj na koji mozes da ih dobijes. U halo bebi su rekli NIKAKVI oblozi NISTA samo pratiti. ako se probudi pojiti i okupati. Ako predje 38 staviti cepic. Mm spava ja popila kafu. Upravo upropastila dijetu. Popila kafu s mlekom i najela se sljiva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 21:43:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, ta kafa sa sljivama moze samo da te natera da odes u wc nije to uopste veliki i strasan prekrsaj. E, nama dr uvek kaze - znate kako se skida temperatura, ona nije razlog za odlazak u dezurnu ambulantu dok npr.povracanje jeste... tako da ti samo prati... samo da ne ide jako visoko, mozda je neka virozica... Mili, lepo sto ste kod kuce, samo polako i vrlo brzo cee se uhodati lepo... Von, da, bas je zelena stvarno Nemam pojma sta raditi nadam se stvarno da ces uspeti to da sredis... tako ti je i kad operes kosu sa puno sampona, mislim ne skida se to zeleno nimalo?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 21:45:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa sta ucini Ljiso sa dijetom? Nasa dr nam je savetovala posebno kad je noc da ne cekamo da predje. Kad je Sofija bila beba. Mi smo bili na uz. Pacijentu nista ne fali Sve je ok. Sve organe mu je ispregledao. Desni bubreg se vidi da je patio. A to sto ne vidi nista ne mora da znaci da ga nema. Samo na uz se nista ne vidi. Jetra je malo masna. Zabrana gaziranog. Sodu bikarbonu da konzurmira. Odradjen je dopler krvnih sudova vrata zbog glavobolja. Kaze sve je savrseno. Mada, on je mislio da nema potrebe za time. Mlad je, nije pusac i bla bla. Proverio mu je vid. Pita jel si siguran da vidite dobro Podhitno kod opticara. I to je to. Za kraj godine kontrola. Od terapije da pije neki lek za svaki slucaj jer to sto je pio dve nedelje je smesno. Krstio se kad je citao izvestaj iz bolnice. Mili, uzivajte.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 21:54:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice, dobro je... verujem da je i vama oboma lakse. Super!!
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 22:06:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,super da je sve ok! Ma ni puno sampona ne pomaze..citala sam za kecap,probacu sutra. Ljisho, imas paracetamol,daj mu po kg..i mirna si za noc..ja sam uvek davala,mrzim tu temp koja mrcvari..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 22:23:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Evo sad mi komsinica u Budimliji kaze da je uspela sa kecapom . Ona dala 8000 za frizuru,a sva zelena,jos vise nego ja,pa se nervirala..i nije mogla da ceka do kuce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 22:26:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha, joj mogu misliti kako je poludela Probaj, nemas sta da izgubis, pa nam pisi recept Inace, i ja sam isto davala i dok ne dodje do 38.5... prosto kad ih vidim tako kako ih lomi, da su neraspolozeni i nikakvi dam da im olaksam, bar da spavaju lepo...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 22:57:00
|
|
|
|
Maslacak15
|
Uh kakav Dan. Odoh da spavam. Cuvala Sam danas troje dece i dva psa celi Dan Sama. Sto je Puno Puno je. Odoh da ugrabim Koji minut dok se a ne Javi gladna. Ni ja ne cekam visoku temperaturu. Odmah delim Paracetamol/ Ibuprofen....pozdrav mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 22:57:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
On jos ima haos gasove. Mozda zbog moje terapije? Mada metformin je dozvoljen tokom dojenja. Nemam sirup imam samo cepice eferalgana i sirup brufen. Za brufen mi je mali a cepic stavljam samo u slucaju velike frke. D su cepici ibrufen znali jako da obire temp pa je bila i pithladjena
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 10.8.2018 22:59:46 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 23:04:45
|
|
|
|
vocicana
|
Ni ja ne cekam visoku temperaturu. Odmah delim Paracetamol/ Ibuprofen....pozdrav mame Maslacku, moj covek! Isto! Lepo spavaj
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 23:14:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A zasto je mali za Brufen? Onda stavi cepic ako neces sirup. Sanjice, bravo za izveštaj Vonavoj, drugarica je skidala kecapom i skinula je. Znam da je to bilo davno, pre nekih desetak godina, al mi ostalo u pamcenju jer sam joj rekla da mi duguje kecap
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 23:16:57
|
|
|
|
vocicana
|
Nema cekanja. Stavi mu cepic sto kaze Ivana, nema sta tu da se mislis. Moj je uvek bolje reagovao na Brufen nego na paracetamol. Donela sam iz Grcke doduse, Depon sirup, ljudi moji, cudo farmacije, za 10 minuta dete je kao istusirano bez temperature. Divote!
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 23:57:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Presla temp 38. Ddala sam cepic. Pre 20 min.jos ke vruc i jos ga ne probija znoj
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 0:06:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljso, nocu uvek skace. Zbog toga smo ti i rekli da se ne razmisljas. Sad ce malisa da se preznoji. Odoh da spavam. Treba da poranim.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 11.8.2018 0:09:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 0:15:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Znam Ssnjice. A i ja sve zaboravila. D mi nije bolesljiva a u poslednje dve godine je bila bolesna mozda dva put godisnje. Cak mislim da od 3 do cetvrtog rodjendana nije nijednom bila bolesna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?