Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 6:56:31
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro. Ljisonadam se da je batke dobro. Idem kui jos malo, pa da se javim jos malo. Kuci cu tesko moci da to ucinim. Sanjice uzivajte danas u druzenju.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 7:32:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Batke nije imao temp izmedju 4 i 6 ujutru. Ja sam dezurala do 3 od 3mm. On se uopste nije preznojao. A nije bio dehidriran.mozda mu je bio mali cepic od 80mg. Mada imala sam ja i od 150mg al rece sestra preko tel da mu dam 80. Evo opet je vruc. Jadnicak moj mali. Idem da popijem kafu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 8:13:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, pretpostavljam da je to ovaj virus sto temperatura drzi dva, tri dana. Nek mu bude bolje danas ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 8:21:17
|
|
|
|
pari
|
Ljisho, nadam se da ce mu danas biti bolje! Ja juce dosta vremena provela sa T napolju. Nocas se dosta cesto budila, a i M isto se budio 2 puta...mozda od vrucine... Danas cemo prepodne do kosutnjaka. Popodne nam dolazi brat od mm da vidi bebu...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 8:22:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro svima Ljisho zelim da vas sto pre prodje!! Hej pari, juce sam.se pitala gde si? Kako ti je onaj cvoric?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 8:47:31
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ja pijem kafu, a njih troje se mazuljaju. Bas jako malo vidjaju mm radnim danima i bas im nedostaje. Napolju nesto muljavo, odoh u pekaru da vidim kakva je temperatura.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 9:31:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, ovde je bas toplo. Mada i dalje duva vetar. Pari, javi sta je bilo za cvoric..
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 9:42:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi smo na putu za ordinaciju dr Nikolica. Tamo ako treba vade kks i crp i bude gotovo za verovali ili ne 3 minuta. Iako ja mislim da bi on vec danas bio ok al ajd mali je pa idemo da ga pogledaju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 9:51:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, javi sta kaze dr. Videce se po krvnoj slici. Ja se stvarno nadam da nije nista.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 10:17:49
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja se nadam. Znacete brzo, ta ordinacija je onda zaista s pravom na tako dobrom glasu. Drzimo fige da batketu nije nista. Mi smo krenuli u selo, i tamo je pretoplo, ali opet malo drugacije, bicemo u dvoristu ceo dan...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 10:41:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ubacila sam u petu, jer gosti samo sto nisu stigli. Sve sam zgotovila. Samo da ubacim fidu u supicu. Pogacice se peku. Zvala sam malo pre da vidim za papa test. Proslo je vec deset dana. Sve je ok. Sad sam mirna sa te strane. Ljiso, javljaj. Sigurno je klasicna viroza, ali posto je mali treba proveriti.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 11:26:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice vrednice. Super za papa test. Lepo se provedite danas.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 11:34:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nisu jos gosti stigli Uvek on kasni. A ja kad sam videla mm-ovu poruku da stizu u 10 skocila sam kao oparena. Vazno da sam stigla na vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 11:48:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa, mogu misliti kako si skocila. I ja bih tako
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 11:49:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehehe, isto bih i ja... dobro je, sad malo uspori Super i za papa. Ja u cetvrtak idem da radim
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 11:50:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tek kad sam sve zavrsila umila sam se Deca su nestrpljiva. Idete li na kupanje ti i maca? Moja mama kaze cim mi je bila ok kolposkopija ne treba da brinem za papa test. Mamq jo, tek mi sad predstoji letenje da ih usluzimo mm i ja. Uglavnom kad gosti dodju on sluzi. Ja sedim , ali sad moram supicu da zakuvam
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 11.8.2018 11:52:54 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 11:57:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa nije mi bilo toplo za kupanje Sanjice. Hladnija je voda uvek u bebecem bazenu. Tek je zadnjih dana, al se nismo iskombinovali.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 12:01:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
U bebecem je bas hladnija voda. Mislila sam mozda danas ili sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 12:41:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vikendom ne volim jer je prevelika gužva naročito nedeljom. Mada ovde jeste vruce, ali duva bas jak vetar
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 12:55:11
|
|
|
|
jess021
|
Napolju je toplo, ali duva vetar, tako da nine strasno. Ja cu sad, kad zaspu, da skuvam nesto ba brzinu, nesto da opeglam, pa posle rucka odosmo. Ljiso, sta kaze dr?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 13:04:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja maca spava, i nas dve cemo posle u skitnju
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 13:22:56
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! I M spava. Istrčala se po dvorištu od jutros, sama je tražila da legne, to se retko dešava. Brale smo majčinu dušicu i nanu za ledeni čaj. I ovde je vruće, ali nam je u dvorištu hladovina po ceo dan, pa izdržavamo. Mada ja i inače mnogo bolje podnosim vrućinu od hladnoće.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 13:24:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kaze dr odlicno je raspolozen a ovaj moj se drao ko blesav. Kaze super je sto place i pruza otpor pregledu nije mlitav ima energije. Meni doslo u tom momentu da placem Nije bio Nikolic vec neki dr sto ga menja. Kaze super je sve. Skidamo temp. Ako se nastavi a on misli da nece da uzmemo urin. Nije hteo da ga bocka za kks i crp. I takoc. Evo spava mi u krilu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 13:25:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nas dve smo se igrale na terasi. Malo se brckala sa lavorom punim vode pa je iznela i lazy bag i foteljicu i nosu na terasu. Odgledala citava tri minuta neki crtac i krenula da kenjka.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 13:26:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Kaze dr odlicno je raspolozen a ovaj moj se drao ko blesav. Kaze super je sto place i pruza otpor pregledu nije mlitav ima energije. Meni doslo u tom momentu da placem Nije bio Nikolic vec neki dr sto ga menja. Kaze super je sve. Skidamo temp. Ako se nastavi a on misli da nece da uzmemo urin. Nije hteo da ga bocka za kks i crp. I takoc. Evo spava mi u krilu Eto, dzabe ste isli Dobro je batke, al mora da zeza
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?