Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (25.6.2018 23:29:31)
|
Sutra ili prekosutra rano ujutru. Ne znam da li treba saglasnost moja da je mm vodi. Ivana jaooo jako mi je krivo da ne ide, ali prvo je trebalo 1. jula pa je ladno nisu prijavili ajde dobro onda petog ok ima mesta od petog, da mi se nisu javili dve nedelje i vise i kao jaoooo jel moze 9tog. A bratanac je upao u grupu od prvog ja htela da idu zajedno onda ona bi isla u Backu Topolu a on na Borsko jezero, te ovi treneri idu ovi ne idu ovi ce biti u hotelu ovi u satorima. Ludnica. Ja kapiram da ja sve radim preko tel i kompa ali da je ne prijave na vreme pa je tumbaju i na kraju stvarno ne ide niko koga ona poznaje ni iz one proslogodisnje postave. Niko od drugara. Mislim zar nije lakse kad imas u telefonu poruku sa podacima ili na mailu da prijavis dete????? A ne ono da dizes ruku na roditeljskom? Nemam pojma ili sam ja luda. Uglavnom svasta tu jos bi, i sa mm i sa njima i na kraju sam ubedila JA D da ne ide [sm=smiley13.gif]. A da ne kazem ja vrbovala brata da pusti decu ma haos. Ja konacno sve sredila, juuuu s obzirom da mi je juce kuca bila u ekstra stanju danas je vec bila u katastrofa stanju [sm=smiley36.gif]. Mali je trazio 100 postotnu paznju, cim ga dva min ne gledas odmah se buni. Nosam nosam no stvarno on je svako vece u 20 h u krevetu. Pu pu pu... da se pomerim s mesta. PAri razumem te. Von ja nisam imala problema ali za mene ionako svi kazu da mogu volu rep iscupati, a mm kaze da imam snage koliko i on [sm=smiley36.gif] jedne godine kad nas je zavejalo nije mogao da dodje k sebi da drzim isti tempo kao i on dok smo cistili sneg ahahha...Sad sam jos u relativno losem fizickog stanju, ali nista me ne boli ni ledja ni ruke ma nista...opet da kazem pu pu pu... To sto noge ne osecam da su moje to mi nije neka bol prosto sam ceo dan na nogama. Odoh, ocistila sam celu lubenicu i isekla, jer ne mogu od P to preko dana da uradim a moji navikli sve na gotovo. IZem ti kucu i dvoriste kad nemam kompost gde da bacim kore, pa stavljaj u jednu kesu u drugu kesu, vezi da ne curi u kantu....komplikacija covece a ni komsijske svinje ladno nece da pojedu koru od lubenice. Neke fine gice. Odoh jos malo da vas cituckam pa na spavanje. IZes ga i muza dok odradim eto vec je ponoc. a ne smem pred put da ga pustim neodradjenog [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|