Rosita -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (30.6.2018 10:23:45)
|
Jutro. Pari, normalno je. Našoj drugarici iz porodilišta je bilo i prošlo. Ali jedna pedijatrica je pominjala i stafilokok, uglavnom samo je prošlo, vodila kod dr. Pisala sam za ono čišćenje iza uha. Možda glupost, al ta dr reče da hoće od oga bubuljice. Imam dve različite bebe. U početku je ličilo da će biti isti, valjda se N brže doveo u red stomak, on je stvarno divan, Bogu hvala, naspram bebe D cveće. Razumem sve i spavanje i nespavanje. Dok je D bio beba mislila sam da u nečemu grešim. Sad znam da je sve do bebe! Maraj, napravi možda zaokret. Uveče lagano kupanje, maženje, neka pozitivna atmosfera, bez vike, relaks pa spavanje. Nego jedno pitanje. D uzmem juče iz vrtića, crvenkasto mu lice. Malo, zaboravim na to. Jutros mu nisam videla kad je ustao. Mm mu je dao čaj i pustio crtać a bebac i ja još malo odremali. Ustanem, baš mu crveno. Onako neka nijansirana prekrivenost, nema osip samo crvenilo. Dva jutra pije nov čaj, neka voćna mešavina, tipujem na to. Da l je moguće? Unutra je hibuskus. Nije nikad pio. Dadoh aerius, mazah bepanten.
|
|
|
|