Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (25.6.2018 11:50:50)
|
IZVORNA PORUKA: pari Razmisljam sta sa bebom da radim kad ne spava...ako je ostavim da lezi, kenjka...znaci ostaje da je nosam... Sta vi radite sa bebama? nosam nosam nosam. Evo isli u setnju krenuo da pravi dramu, srecom omotala sam maramu pre nego sto smokrenuli, stavila ga u maramu a kolica gurala, posle pet min mi zaspao u marami, spustila ga u kolica. Danas nije vruce pa mi je marama ekstra, ali kad je bas vrucina ne stavljam ga da ga ne pregrejem[sm=smiley13.gif] inace mi je marama spas. Stalno ga nosam. IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ja ne kontam i dalje tu casicu.Ne mogu tamnom stavim a kako bi onda to trpila [sm=smiley36.gif] emice ti si hit, pa znaci ne stavis dobro tampon cim ga osetis. cccc...zena s tolko godina ahhaha...Ja bih bas probala casicu kapiram i meni bi bio spas. PRoveli se nas troje, malo je kenjkao u gostima ali nista strasno, vratili se na isti nacin na koji smo otisli krenuli kolicima, zakenjkao ja ga strpala u maramu, dosli kuci evo spava vratila ga u kolica. Sad cu cas da odrzim. I od mene dosta za danas.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|