RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 9:09:02)

Pari, pridruzujem se klubu!! Isto tako me nekada nervira sto nekako on uvek nadje vremena za sebe, i da na miru popije kafu, i da ode negde... sve ono sto ja nikako ne mogu da uradim! Onda mi naidje bes, a posle nekog vremena me nervira sto uopste mislim tako! Niti sam sebicna, niti zla, nego prosto me bas umori svakodnevnica, i umori i smori i sve... ali tese me svi ds tako nece biti uvek, kad su deca mala, lrosto su vezanija za mame.

Sanjice, dok sam radila u skoli, uzasno me je to nerviralo... ovi sto se raspuste kad i deca pa se vise ne pojavljuju ni na sednice, ni na sastanke timova i ostalo. 😡

vonavoj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 9:13:02)

Mama jo,pa moraju i da se vezu za nas kad su non stop sa nama.
Meni bude smesno,npr.mm sedi pored njih,a ja nesto radim, a one mamaaaaa..aman, jel vi vidite tatu[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 9:17:02)

Moj komentar bude "sine, imas ti i tatu, hvala Bogu" [sm=smiley36.gif]

pari -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 9:20:42)

Hahaha von...bas tako [sm=smiley36.gif]
Stvar je u tome sto ja ne zelim da budem ljuta,neraspolozena...moram to nekako pobediti u sebi iako nije lako zbog svakodnevnice koja je ista...pokusala sam juce da objasnim mm kako se osecam i u principu on razume ali ipak ne moze da se stavi u moju kozu. Danas ima neki seminar do 2 i onda ce malo da iskulira do 4 kad ima neki sastanak...nece dolaziti kuci jer mu treba malo da se odmori i sabere. Eto...sta reci [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 9:29:30)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a kada ce da se oduzme[sm=smiley36.gif] od posla i obaveza..
Nemoj ni da potiskujes osecanja, normalno je da se tako osecas..bices raspolozena kad uradis nesto za sebe,nesto drugacije..
Ja sad npr pijem kafu u miru..aleluja!

pari -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 9:36:34)

Von [sm=smiley36.gif]
Svakako se moram malo opustiti,naci vremena za sebe...
E da, a u petak,subotu i nedelju je na tim bildingu i jos mi govori kako ce po ceo dan tamo da spava i ide na bazen i spa [sm=hudicek1.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 9:54:59)

Joj pari svuda je tako. Ja tako poludim a mm mi kaze da samo zvocam. Jer ja cutim i trpim a onda lanem pa kazem svasta. Al i mene to nervira sto sve ceka mene. Doduse sad bar on spava sa L. Ustaje nocu kad se L probudi. Nosa ga do nose. Tu se popravio. Al za sve ostalo moram da zvocam

vonavoj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 9:58:35)

Pari,lele..i team bilding..i moj sutra ide na neki bitan sastanak i u kafanu. A i danas[sm=jezicek.gif]
A za bazen i spa,moze da sanja[sm=smiley36.gif]
Ma samo neka idu,ali kad dodju neks se ukljuce.
Ps.vezano za odmor i posao,od jutros me zvali 3 puta. A na porodiljskom sam[sm=smiley36.gif]

pari -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 9:59:30)

U sustini ja nisam zelela sad da kritikujem mm nego da podelim sa vama taj svoj osecaj koji ne volim...kao da sam ljuta na njega sto ide na posao,sto spava celu noc,sto je raspolozen...I ja bih da budem raspolozena,vesela...moram malo da poradim na sebi,dosta toga ide iz glave...u sustini ja znam da je to tako sa bebom,ja sam to zelela...

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:00:08)

Uzas von.... toliko su nesposobni da te i na porodiljskom zovu...

pari -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:04:26)

Ja uspela neke keksice da ispecem...volim miris keksa u kuci...
Jos da smislim sta cu za rucak...

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:04:27)

E pari ja se ne bi slozila sa tvojom poslednjom recenicom.
Nisi samo ti zelela bebu
Zeleli ste oboje.
Al oni se uvek nekako izvuku iz obaveza oko dece
Meni mm kad se L rodio kaze "ali ja sutra moram na posao, moram da spavam". Ej!!! A sta ja da radim! Da mi daleko bilo uspadne iz ruku od umora.
Necu da te mracim samo hocu da kazem da se gotovo sve majke tako osecaju

pari -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:07:27)

Znam sta hoces da kazes Maraj...slazem se da smo hteli oboje...a opet znam da sam ja sad potrebnija bebi i da nocu mogu trenutno samo ja da je nahranim...
Svakako cu se potruditi da mm vise ukljucim u sve jer ne zelim da budem neraspolozena mama

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:07:36)

Muz skoro otisao kod svojih sa sinom, vikend, maca nervozna uzasno, ja kažem mogao si i nju povesti[sm=smiley36.gif] kaze on pa moraš i ti imati neku obavezu[sm=smiley6.gif]

pari -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:12:27)

Jooj Ivana...
Ja ne zelim da nas dvoje izgubimo nas odnos,nasu ljubav...a do toga moze da dodje ako se ne pazi...Ako sam ja neraspolozena,zvocam mu,ljutim se, to ne moze da bude dobro

MimaKos -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:13:12)

Bezosecajni su, realno, barem vecina. Razumem je i da rade i da im treba odmor, i da svakako nemaju taj osecaj za bebu kao majka... Kad ga ostavima na dva sata sa bebom tek tad vidi koliko je "lako", vratim se a on nekad frkce jer ne mozes bebi da odredis sta ce i kada da radi..prvenstveno mislim na spavanje..

mirana1 -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:36:42)

Zdravo, ja se nadam da nece biti tako, muz je za sad jako pazljiv, nadam se da ce takav biti i prema bebi kad se rodi.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:47:44)

Ma nisu bezosecajni samo ne razumeju[sm=smiley1.gif]

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:55:38)

moj je sto se dece tice idealan. Naravno sto se drugih stvari tice imamo ponekad razmimoilazenja ali sto se tice podizanja dece ja ne mogu da kazem da se uopste ja vise bavim njima nego on. Narocito kad izadjemo iz faze dojenja gde ne moze da me zameni.
Mi jutros bili coporativno kod pedijatra. Beba i mladji sin na redovnim sistematskim. Sve super, malecka je top beba[sm=bravo.gif]. Svi dobise vakcine i mali i veliki[sm=smiley36.gif] Kad je cuo da putujemo za beograd uvali nam vakcine protiv krpelja tj nekih virusa koje prenose krpelji. Nisam iskreno ni znala da postoji vakcina. Ali eto sad sam vakcinsiana... Ona je dobila klasiku sestovalentnu i pneumokoke, mladji sin jos jedan boost tetanusa itd...

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 10:58:59)

Maslacak, Lajmska bolest od krpelja... [sm=smiley1.gif]

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 11:01:14)

to znam ali nju uzrokuju borelije , bakterije ovo je vakcina protiv nekih virusa koje krpelji cesto prenose. I dalje nema zastite protiv lajmske bolesti.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 11:07:56)

Ahaa, onda mi je o tome pricala sestra sto je u Nemackoj [sm=smiley36.gif]

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 11:13:29)

sigurno. evo sad citam, ima neki virusni encefalitis koji prenose krpeljli. E protiv toga je vakcina.....
sad cu da nastavim pilecu supu da se krcka.[sm=smiley1.gif]

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 11:39:00)

IZVORNA PORUKA: pari

Jooj Ivana...
Ja ne zelim da nas dvoje izgubimo nas odnos,nasu ljubav...a do toga moze da dodje ako se ne pazi...Ako sam ja neraspolozena,zvocam mu,ljutim se, to ne moze da bude dobro

Tako je pari. Ja njemu vrlo cesto kazem da je i on veliim delom ,,kriv" za moju nervozu... naravno da moze da se nadje mnogo vise vremena i za nas, ali to podrazumeva da se neke druge stvari promene.
Najmanje od svega zelim da se pretvorim u zenu koja zvoca i cantra, jos manje da izgubimo nas divan odnos, ali da treba malo da se trgnu - to definitivno!

pari -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 11:47:45)

Da, mama jo, bas tako. Trudicu se da pricam sa njim sto vise, a ja da se opustim sto vise, organizujem...beba nema jos ni mesec dana...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>