Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 13:48:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma svi su oni dobrice nase, nekad im dodju neke njihove lutke, ali deca su, sta sad 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:13:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Anck ova moja je taj tip tvrdoglave princeze bas :))
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:22:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja cekam da moja jos malo poraste da vidim koja uloga ce prevladati... cas je serif, cas princeza
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:23:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Jos skorpija u horoskopu, sa njom uvek drama :) od rodjenja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:26:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Mame odmarate nedeljom popodne,a? I ja bih, ali me beba cimne na svakih 15.min... ne znam sta joj je od sinoc...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:27:53
|
|
|
|
Maraj
|
Ja probala da dremnem I kad god legnem a ne iskljucim zvono na tel.obavezno stigne neka poruka...i nema vise spavanja...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:29:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Jos jedna od stvari koje ne volim je upravo to... evo, vec dva puta sam taman utonula u san i U se trgne i zaplace, ali stvarno joj se to nije desavalo...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:29:55
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja dremnula 15 minuta ali isto od telefona nemam mira, sad niko ne radi pa se svima prica :)) preko nedelje nemaju toliko vremena
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:39:59
|
|
|
|
pari
|
Mama jo, mi imamo slicne bebe izgleda Danas je bas malo spavala...sve nesto po 15 min,pola sata...Mozda je do vremena ili do stomaka. Svekrva vec otisla,a i mm sa njom,da se prosetaju malo po centru pa se vraca kuci. Dobili smo lepe poklone za bebice od nje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:41:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Super, baravo sveki 😊 Pari, bas sam mislila aj' bar ti da se javis sa vestima da ste lepo spavali 😊... kad i kod vas nista od toga... bice bolje... sta sad...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:42:50
|
|
|
|
MimaKos
|
Sve su bebe nervoznije, i drugarica se zali, izgleda da je do vremena, mojinoboje budni od pola 6, 6
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:45:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja zaspala, odradih malo vezbe pa da sredim kucu. Bile smo napolju, kad se probudi opet.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:46:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja danas apsolutno nista ne radim. Bojkotujem sve
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:48:04
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja uspeh da zavrsim nesto dok su na pijaci bili, ovako nema sanse :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 14:48:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste zene? Rucak gotov. S postavila tanjire, ali ovi dvoje jos spavaju. Ja sam lezala i citala. Veceras idem da se vidim sa drugaricom dok se nije porodila.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:03:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, kako si, jel te boli?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:08:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Boli me. Sta da radim. Nalivam se sa prolom voda. Svakako sutra idem da zakazem kod dr opste prakse. Taman da trazim i krvnu sliku da mi da da uradim.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:14:37
|
|
|
|
Duškić
|
Idi Sanjice, sad citam sta te muci. Budila se deca , sad da rucaju pa malo napolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:22:26
|
|
|
|
pari
|
Ja razmisljam o online kupovini namirnica...cini mi se da je jednostavnije i lakse da ti neko donese sve na kucu...mogla bih da probam jednom pa da vidim... Meni konacno T spava vec sat vremena...jupi... Napravila bih neke keksice ako stignem
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:29:16
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice i odmenjska voda je dobra Pari ja sam narucivala iz univera. Jeste prakticno Na kucnu adresu ti donesu. Mozes i karticom da platis. Mi smo narucivali ranije. Ja imala neku operaciju pa nisam mogla iz kreveta a mm presekla kicma pa je i on bio "bangav" Tako da ta opcija jeste dobro resenje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:30:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Videh da i Maxi ima tu opciju. Moja se budila pa je opet uspavah.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:33:10
|
|
|
|
pari
|
Maraj,i ja mislila univer da probam. A ima i maxi i idea... Ja gledam malo dzejmi olivera,malo net...Tisina u kuci...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:37:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Moja mama tako narucuje, mada mm obozava da ide u kupovinu, pa necu da ga diram :) starija napolju sa decom a ja se rvem sa bebom da jede ( pola kasice u usta pola oko nas svuda ) :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:37:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo zene za ideju o online kupovini namirnica. Imaju li besplatnu dostavu za odredjeni iznos?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:40:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zene imamo temu o online kupovini, pa tamo pisite. Klik
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?