Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:08:08
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso kod P je ili ili Il kaki il ne kaki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:13:12
|
|
|
|
mama Jo
|
O, super vesti 😊 Bravo P
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:15:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Eto sta su nama roditeljima lepe vesti da pricas sad to nekim tinejdzerima ili cak i starijima koji nemaju decu mislili bi da smo ludi haha...jaoo tacno sam znala da ce biti zagledanja kake narednih par godina. Glavna prepkupacija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:17:17
|
|
|
|
mama Jo
|
joj jeste, jel kakila danas? Ako nije, cek jel juce? Ako je kakila da li je bilo tvrdo ili nije? I tako...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:18:37
|
|
|
|
MimaKos
|
I ja mom merkam jer sam mu ukljucila kasice i sada kaki na dva dana, sto mu bas tesko pada. Nekad svaki nekad svaki drugi, ali kad zavrsi posao nema srecnije face :) mukica :) Ljiso, bravo za P
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:20:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Laku noc svima, da bebe lepo spavaju 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:24:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas je danas duvalo Bravo za kakenje
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:26:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo joj jeste, jel kakila danas? Ako nije, cek jel juce? Ako je kakila da li je bilo tvrdo ili nije? I tako... Kod nas vecito preracunavanje koji je dan. Pa cak i sa D a ona je vec velika
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:30:40
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso samo kakajte,da sutra bude i tri puta David svaki dan obavezno dva puta.Prvi put oko pola 10,drugi put nekad oko 4.Nekad me iznenadi i treci put dok sjedi u kadi Inace danas je spavao cijelih 15 minuta,i opet nije zaspao prije pola 10
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:33:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jaooo da prezivim prvo pola godine pa godinu pa dve e odatle najgori period od druge do cetvrte sto se tice “ponasanja “ a posle ide lako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:37:41
|
|
|
|
mama Jo
|
A znaci tako ide... meni nema mira naredne 4, s'tim sto cu u jednom periodu imati duplo
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:40:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Tako kazu psiholozi da deca najvise pokusavaji u tom periodu da je moguce u tom periodu da budu i agresivni i svasta. Navodno najgore godine pored puberteta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 23.6.2018 23:41:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Idite u persun samo pisete o kakenju Moji svi spavaju. Ja cekam da zavrsi masina, pa da legnem i ja.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 2:12:40
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Tako kazu psiholozi da deca najvise pokusavaji u tom periodu da je moguce u tom periodu da budu i agresivni i svasta. Navodno najgore godine pored puberteta Posto imam jedno od nepune 3 mislim da su u pravu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 6:41:36
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja ustala . Moji momci spavaju. L se opet nocu budio i plakao. Ja nisam mogla da ustanem koliko me stomak boleo. Mm se nocas bavio njime... Pred zoru me uhvatio grc u nozi.... uh evo opet ćopam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 7:08:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Jaooo da prezivim prvo pola godine pa godinu pa dve e odatle najgori period od druge do cetvrte sto se tice “ponasanja “ a posle ide lako Tacno iz iskustva !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 7:12:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Anck mozda bi mi bilo lake da ne znam ehhe Dobro jutro mm i P jos spavaju. D i ja ustale.Ja pijem kafu ona jede bananu. Visimo na elektronici ja sam uslogirana
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 7:13:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa kao od 2 do 3 najteze al posle 4 sasvim druga prica ako ce ti biti lakse . H je duze drzao taj mali " pubertet"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 7:16:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
moracu da krenem na neku meditaciju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 7:20:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahaha da nadjes neki zen
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 7:22:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
juuu zen.... Tesko ce to biti izgleda pored karaktera ovog malog koji je u fazonu SAD I ODMAH sta sam ja naumio . Al tvrdoglava sam ja naucicu ja njega da ceka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 7:23:20
|
|
|
|
Maraj
|
Ja ovo od 2-3 mogu da potvrdim sa L
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 7:34:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
a se bratu valjam non stop al sad cu mu biti u kozi on ima dva sina i kad god se nesto malo problematicno ponasaju moj brat kaze "u tim godinama se poveca nivo testosterona" rekoh ma daaaaaa..... sad kad imam i ja decaka mozda cu i ja poceti da krivim nivo testosterona
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 7:54:33
|
|
|
|
Maraj
|
hahahaa ljiso. I ja uvek imam teiriju da su to decaci. Valjda ce me sad devojcica podrzati u tome
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 7:58:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja se nadam da ce pozitivno uticati to sto P ipak ima stariju sestru. pa malo da tu neznu stranu kod njega vise negujemo. Ocito ce mu trebati. Vec u nju gleda kao u boga nadam se da ce je imitirati i po ponasanju. Ona je blentava ali izuzetno dobra. Nece mu davati fiks ideje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?