|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
24.6.2018 15:47:54   
mama Jo
Pisala sam tamo pitanje...

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2151
24.6.2018 16:13:03   
MimaKos
Znaci ja ne znam odakle mi ovoliki ves, sto ga vise sklanjam to ga vise ima! Nasa soba, decija soba, gomilica do gomilice, i taman sve zavrsim vec sad imam za punu masinu... Starija ostala napolju, dosadno joj da me slusa vise, a meni nesto palo na pamet da krenemo polako da ucimo, za pocetak godisnja doba.. dobro je savladala ali joj koncentracija i nije bas jaca.. zacas joj nesto skrene paznju..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2152
24.6.2018 18:05:23   
mama Jo
Jaoj standardno sa vesom svi mucimo muku 😊

'Ajte u kafanu, kafa se pije 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 2153
24.6.2018 18:11:20   
MimaKos
Da poslazem sve ovo i stizem user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2154
24.6.2018 20:09:14   
emicaa
Ja perem ves svaka 4 dana i uvjek imam najmanje 4 masine.Nekad bude i 6.Zamislite gomile kad motam user posted image
David rucao meso sa rostilja prvo sam mu ja davala pa je onda uzeo krilce i rucao sam.To mozda vama nije big deal ali ja jos ne mogu da vjerujem.On nikad ne jede meso,pije kapi za gvozdje jer je skroz nisko.Ma presrecna sam

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 2155
24.6.2018 20:14:28   
MimaKos
Super, mozda mu je tamo u sumi uz rostilj bilo zanimljivo... kad svi ruckaju :) ja svaku noc po masinu, bas kao da izbegnem gomilanje, ali nesto mi se bas gomila.. ili jos nisam navikla da nas je cetvoro user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2156
24.6.2018 20:16:20   
Anck Su Nmaun
Joj nemoj o vesu ostala mi prwpuna korpa jos kad sve izrucim iz torba 5 dana cu biti u vesu!

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 2157
24.6.2018 20:21:00   
MimaKos
Ja posle mora perem ves po nedelju dana :) samo ga u kese potrpam kad pakujem i vadim kesu po kesu :))

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2158
24.6.2018 20:21:16   
Maraj
Emice user posted image ja jedva cekam taj mimenat da moje dete krene da jede. Sve je na silu. Danas sam mu gurala pohovane tikvice da jede. Pojeo je on al je meni vise stresno dranje njegovo i moje dok se nagovori da krene da jede

Direktna veza do poruke: 2159
24.6.2018 20:30:04   
mama Jo
😊 meni J sad bas dosta stvari, ma skoro sve jede sama... ne da mi da je hranim user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2160
24.6.2018 20:34:24   
Anck Su Nmaun
I V zato ga presvlacim 5 puta dnevno user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2161
24.6.2018 20:36:10   
MimaKos
Moja je pocela normalno da jede ali je prestala da kaki, po sat vremena sedi na solji i zeza... molimo se i navijamo kao ludaci svaki put, jos jede bas puno voca i povrca...

Direktna veza do poruke: 2162
24.6.2018 20:40:53   
pari
Super emice za meso!
Mi bili napolju oko 6...bas je bilo fino...
Sad uspavljvanje...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 2163
24.6.2018 20:44:09   
mama Jo
Pa isto, i nju presvlacim po 5 puta, i bebu user posted image i onda se pitam odakle mi toliko vesa

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2164
24.6.2018 20:45:58   
IvanaSK RR
Emice, bravo za Davidauser posted image
Moja kuci skoro nista ne jede, a u vrticu sve.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2165
24.6.2018 20:47:42   
MimaKos
Mi se namolili nekako da kaki zbog rodjendana koji ima sutra ( mrzim kad kaki u vrticu jer se sami brisu) pa se kupali :) sad u oboje u krevetima, zovu me na smenu :)

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2166
24.6.2018 20:47:50   
Maraj
Ivana zato ja i hocu da L sto pre krene u vrtic...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2167
24.6.2018 20:48:42   
MimaKos

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ivana zato ja i hocu da L sto pre krene u vrtic...

To je tacno, vide od ostalih user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2168
24.6.2018 20:49:46   
Misha i Ljisha
VES SREDJEN!!! Bili mi mama i tata i sveki. Sve sam postavila na zadatke user posted image Mama je peglala, tata mi je orezao ruzu koja je JAKO visoka, ja oribala kupatilo i kuhinju, sveki je zabavljala P (njoj ne mogu nista da naredim a i nista me ne slusa kad joj kazem i za P, npr uplakanog ga stavlja u kolica a on tad uvek u jos vecu dreku krene pa sam naravno ja preuzimala non stop pa nisam ja stigla vise), mama nam donela KROFNE user posted image tata nam doneo eurokrem. D i mm na rodjendanu jos uvek. Otisli su jos oko 4 kad su dosli moji. Bata spava ja kuliram. Sad cu sudove u sudomasinu da poslazem, da oribam sporet, mm je danas kuvao i usisao kucu user posted image SVE CAKUM PAKUM hihihi..uf sto volim tako efikasne dane.

Idemu temu online kupovina hihihi

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2169
24.6.2018 20:51:57   
Maraj
Ljiso krofne si jela sa kremom!!???!!!! user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2170
24.6.2018 20:52:20   
IvanaSK RR
Ljiso, kako sisanje, izmuzavanje?

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 2171
24.6.2018 20:52:34   
MimaKos
Blago tebi Ljiso, kako bih ja da mi neko samo opegla, ne mora vise

Direktna veza do poruke: 2172
24.6.2018 20:53:59   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: pari

Super emice za meso!
Mi bili napolju oko 6...bas je bilo fino...
Sad uspavljvanje...

Pari,vi se setate? Ja ga nisam izvodila par dana,duvao vetar,kao nije mi za bebu..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2173
24.6.2018 20:54:31   
mama Jo
Jaoj, peglanje, jos leti... pih...
Jeste, i ja iz mnogih razloga zelim da krene u vrtic, bas im je sad vreme stvarno...

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 2174
24.6.2018 20:56:36   
Misha i Ljisha
da krofne sam jela sa KREMOM user posted image evo zadavite me haahah.... Pa mora covek malo i da se opusti hihihi...

Mimakos to mi je jedino i bilo bitno, krenula sam ja da peglam a mami sam dala P ali mama ne voli kad bebe placu pa mi je rekla da se ja oko njega bakcem dok ona pegla, pa kad je stigla sveki njoj sam dala P USPAVANOG al ne moze ona bez komentara : da vi ste ga tako navikli da ga drzite stalno da spava da ga nosate vi ste krivi, pa pokusava da ga spusta pa se probudi i u krug. A mojoj mami kad dam P mama sedi tacno se vidi da je zeni neudobno ja joj sve stavljam jastuke da se ona opusti kaze ne treba joj drzace ga tako samo da odspava. Moja mama je u fazonu sve za decu, a sveki je u fazonu "ta mora da se poradi" a nista ne uradi user posted image

Matorci. Nadam se da cemo mi biti ok kad omatorimo hihihi...

e da izmlazanje...pa danas nisam stigla ali je sisao, voljno, bez mnogo dreke, svaki put kad se drao dala sam dohranu. Znaci umesto dva podoja je dobio ad. Sta da radim. Odlucila sam ako krene da se dere i stenje na sisi da tad dam svoje mleko ako imam izmuzeno ako ne ad. Da se ne patimo

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 24.6.2018 20:57:56 >

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here