|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
25.6.2018 8:48:14   
Maraj
Ljiso ti si carica. Volim kad si pozitivna i kad tako razmisljas user posted image
Mama jo pijem mg svaki dan. Kako sam usla u 8.tako su mi krenuli grcevi. A sad u 9.to je neizdrzivo...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2201
25.6.2018 8:53:44   
MimaKos
Ovi nasi bebci kao da su sinhronizovani, i moj spavao do 8 ( da ne poveruje covek!) Cak ga nismo probudile ni dok sam malecku za vrtic spremala:) dobro jutro mame

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2202
25.6.2018 9:13:11   
IvanaSK RR
Meni se spava, na oci ne vidim. Treba preziveti danas user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 2203
25.6.2018 9:19:08   
Ana RR
Dobro jutro! Baš sam loše spavala, nisam mogla da zaspim celu noć.

Moje dete nešto kilavo, boli ga stomak i glava. Valjda se neće razboleti.

Ja sam juče dobila, ranije. I kači me onda i na moru. Odlepila sam. Sad razmišljam da pijem nešto što će mi malo pomeriti ciklus, možda cikloproginovu.

< Poruku je uredio Ana RR -- 25.6.2018 9:20:55 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2204
25.6.2018 9:21:30   
IvanaSK RR
Anci, drzim pesnice da se ne razboli...
Maca slinavi vec desetak dana, puna je slajma. Sad sam opet isla po fiziološki i fluimucil.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2205
25.6.2018 9:27:54   
pari
Vreme je cudno...pogodno za prehlade...nadam se da nece nikog uhvatiti. Ja se smrzla nocas...malo me i sinusi bole.
Razmisljam sta sa bebom da radim kad ne spava...ako je ostavim da lezi, kenjka...znaci ostaje da je nosam...
Sta vi radite sa bebama?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 2206
25.6.2018 9:34:56   
vonavoj
Jutro!
Pari.neko mi rece da u to vreme kao reaguju pluca i debelo crevo i uvek nam je tad zurka!
Mi smo jutros od pola 7..jeo u pola 2.pola 5 i u pola 7 urla..a proslo tek 2h i ja mu dam i stavim pored sebe i ukljucim fen i kad zaplace ga tapkam po ledjima, ne nosin gauser posted image
Anci.baksuz si kao i ja..ja sad ne znam kad cu dobiti a idemo od 4.8 do 11.8 u Budimliju, zivi bili pa videli..baksuz sam..prve vestice posle porodjaja su stizale pred more..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2207
25.6.2018 9:37:52   
IvanaSK RR
Pari, a da je stavis u kolica i vozis malo? Kad zajenjka opet malo gurnes kolica i tako u krug user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2208
25.6.2018 9:42:43   
Ana RR
Ima 37 temp. Sav je nikakav. U pm baš.

Von, što je najgore, kada smo uplaćivali more gledala sam termin po ciklusu i bilo je ok. Međutim, poslednja 3 meseca dobijem po dva dana ranije i sve se poremeti. A na žalost, nisam od onih žena koje mogu da stave tampon i odi na plažu. Kod mene je prvih dana odliv i ja tada ne mrdam iz kuće.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 2209
25.6.2018 9:47:52   
vonavoj
Ana i ja isto..jos uvek se nisam navikla na vesticu,ne umem da se ponasam normalno sa tim..
Mada mi je sestra uzela menstrualnu casicu,prosle godine,ali sam zatrudnela pa je nisam koristila..ona se spasila..ima posao u pokretu,a obilne.i stavi casicu i mirna je bar 5h prvi dan..posle moze i duze...znam da deluje bljaks,ali nije toliko..pisala sam vec u temi.
Ja sam ustala sa glavoboljom, pritisak ne smem ni da merim,sigurno je skocio zbog jucerasnjeg dana..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2210
25.6.2018 9:55:17   
Ana RR
Sećam se da si pisala. Javi iskustva kada budeš probala. Ja ne mogu ni tampon, ne znam kako bih stavila tu čašicu user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2211
25.6.2018 10:02:30   
Maraj
Ma ako vam je tako obilno prvih par dana uloske i sorc i na plazu ili u obilazak mesta. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2212
25.6.2018 10:09:56   
vonavoj
Maraj.prvih 36h potop..user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2213
25.6.2018 10:14:39   
AnaTamara
IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jutro!
Pari.neko mi rece da u to vreme kao reaguju pluca i debelo crevo i uvek nam je tad zurka!
Mi smo jutros od pola 7..jeo u pola 2.pola 5 i u pola 7 urla..a proslo tek 2h i ja mu dam i stavim pored sebe i ukljucim fen i kad zaplace ga tapkam po ledjima, ne nosin gauser posted image
Anci.baksuz si kao i ja..ja sad ne znam kad cu dobiti a idemo od 4.8 do 11.8 u Budimliju, zivi bili pa videli..baksuz sam..prve vestice posle porodjaja su stizale pred more..

Vonavoj...ako budes imala vremena kada budes u Budimliji, javi se, mozemo da se vidimo, bas bi mi bilo drago

< Poruku je uredio AnaTamara -- 25.6.2018 10:15:20 >

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2214
25.6.2018 10:14:53   
pari
Ja sam uzela jednom one tablete za odlaganje ciklusa...bilo je super. Mislim da je to ok ako je jednom godisnje

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2215
25.6.2018 10:16:51   
vonavoj
Ana,svratite namuser posted image ne znam koliko cemo ici van smestajauser posted image
Pari.ok je odlaganje ako krenes na vremeuser posted image ako znas kad stize..ako porani,zakasnis sa odlaganjem.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2216
25.6.2018 10:20:19   
pari
Von, razumem...Bezveze ali sta da radis...
Mi u setnji vec jedno 40min...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2217
25.6.2018 10:49:46   
IvanaSK RR
Samo uživajte u setnjici, i treba user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2218
25.6.2018 10:52:25   
mama Jo
Ivana, jel Maca bosa? Kad god mi J kaze- izucu se da budem malo bosa.... setim se Mace user posted image

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 2219
25.6.2018 10:54:13   
IvanaSK RR
U vrticu je user posted image
E bosa stalno user posted image cak san i tepih vratila u dnevnu pre dva dana. I jos kad je uhvati ludilo skine i pantalone i gace. Pa ja ludim.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2220
25.6.2018 11:20:17   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ma ako vam je tako obilno prvih par dana uloske i sorc i na plazu ili u obilazak mesta. user posted image

Maraj, nema šanse nigde da mrdnem jer trčim u kupatilo svakih pola sata. To je potop, ne mogu da opišem.

Rekla mi dr da pijem Primolut Nor 3 dana pre ciklusa. Kupiću pa ću videti, po simptomima znam kada se bliži veštica.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2221
25.6.2018 11:23:08   
pari
Ana, ja sam te koristila

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2222
25.6.2018 11:27:27   
Maraj
E bas bezveze onda. Ja hvala Bogu nisa iala takve odlive do sada...
Ma i moj L se izuva, skida. Bas mi pravi probleme. Jutros dosao deda po njega , on hoce napolje al nece da se obuče. user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2223
25.6.2018 11:27:42   
MimaKos
Ana i ja sam ih koristila i ne preporucujem ih, posle njih mi je bilo 3 puta gore i bolnije ( ja pored odliva imam i jake bolove uvek).

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2224
25.6.2018 11:38:30   
emicaa
Ja ne kontam i dalje tu casicu.Ne mogu tamnom stavim a kako bi onda to trpila user posted image
Ivana i David je cijelu zimu bio bos.Ostatk odjela ne skida ali carape stalno.Kad udjemo u kucu prvo skida patike i carape user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here