Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:22:31
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni je devocica bila sto puta gora :) da ne kazem ludja, tako da sumnjam da su testosteroni :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:26:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro i ovde. Nema tu pravila, sve zavisi od karaktera deteta.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:27:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro. Razvali me beba nocas..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:29:21
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi u principu spavali ok, jedinonsto je meni sve teze da se probudim... jedva progledam ujutru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:30:57
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mamice a evo mene samo da vam mahnem, ovde je super! Uzivam, ja licno bas onako kako treba! Determine je super, mada of put a je bio sa temperaturom prvi dan ali vec sutra posle podne sve je bill ok. Lep vazduh, temperature extra, ja sada samo patim sto nemam vise kesa, rasprodaja koliko hoces. Hrane...prelepih stvari! Ljubim vas sve!!!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:31:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Nama je ovo bas retko da se ovako budi.... ne znam sta joj bi... odlepila sam!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:34:33
|
|
|
|
MimaKos
|
Moji standardno od 6 budni... Vocicana a gde ste, nisam pratila?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:38:40
|
|
|
|
vocicana
|
MimaKos u Holandiji Sam vec nedelju Dana.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:42:19
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR MimaKos u Holandiji Sam vec nedelju Dana. Junske rasprodaje moje omiljene, u inostranstvu narocito! Tad se opremim za godinu dana! I
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:45:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Divna Holandija! Voci skroz ti zavidim, pisala sam vec da je Holandija moja zelja da odem 😊 Uzivaj maksimalno 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:46:00
|
|
|
|
vocicana
|
Ostala mi je jedna jaknica taman za ono nije ledeno a nije bas za punjenu zimsku pa samo ako je nisu dohvatile holandjanke. Mada je jaknica mala, a one velike
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 8:51:28
|
|
|
|
MimaKos
|
Hvataj onda :) bas ti zavidim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 9:04:11
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Meni je sad sa L mnogo lakse nego prosle godine. Sve mozemo sa se dogovorimo, sad borbu vodim sa ovom malom Vidim da je lepo vremE, a mene nesto krsta bole, ne mogu da se ispravim
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 9:08:11
|
|
|
|
mama Jo
|
J je odmah istrcala u dvoriste, ja bila par min.na terasi, zaledih se 😊 Taman sam sad rekla da cu da spavam danas sa bebom dok baba i deda cuvaju j, i sad cu popiti kafu i onda minse vise nece spavati 😏 Ali glava me boli....
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 9:19:52
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,jutros sam u 3 bjezala kod Dore Ja nr volim to generalizovanje da su nemirni jer su djecaci.Imam oboje i mogu sa sigurnoscu reci da nije tako.Dora je nemirna kao dva djecaka.Ne bezobrazna ili zlobna nego bas nemirko.Sad se polako smiruje,ali prije je bila u fazonu "pricajte sta hocete ali ja moram pokusati da vidim dal smijem ili ne,i dal mogu ili ne"
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 9:22:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehehe Ni ja ne volim ta generalizovanja, doduse nemam musko dete, ali J taaako zna da bude nemirna da je to strasno... desi se u parku ili na igralistu da postrojava decake 😶 uhvati je nekada da je pravi nindza... 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 9:22:39
|
|
|
|
pari
|
Nema tu pravila. Moj decak je nezan i blag prilicno...dupli rak. Meni noc isto losa. Primetila sam da oko 3 pocne stomak da je muci. Nocas se budila u 3.4.5...i ja slogirana. Danas nam je tu svekrva. Drzite se mame!
< Poruku je uredio pari -- 24.6.2018 9:24:04 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 9:23:06
|
|
|
|
MimaKos
|
Kod mene ista stvar, starija je ko dva decaka, od rodjenja je bila takva, a ovaj mali se sam cuva.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 9:26:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, svekrva dosla malo da pomogne?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 9:29:00
|
|
|
|
pari
|
Ivana, dosla da vidi bebu...jos je nije videla jer je bila bolesna a i nije iz bg...samo danas je tu... Nema veze, meni pomoc i ne treba. Samo mi san treba
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 9:48:52
|
|
|
|
MimaKos
|
I meni treba san... i kad spavam svasta sanjam pa se bukvalno budim umorna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 9:58:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi sa sluzbe.Cekamo sad mm da zavrsi sta ima. U hladu ledeno, a na sunce divota. Stomak me razvaljuje. Ako cemo da pravimo poredjenje sad su u skoli devojcice losije od decaka. Meni su sva deca ista. Mnogo decaka koje poznajem su prave neznice.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 10:03:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Iznenadim se nekada koliko ima bezobrazne dece, ali isto tako i koliko samo ima lepo vaspitane dece. Nisam primetila da prednjace decaci ili devojcice u jednoj ili drugoj kategoriji. A deca do 3 godine su radoznala, i jos nisu skroz upoznata sa granicama i pravilima, pa zato ponekad ti njihovi nestasluci deluju kao bezobrazluk.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 10:14:25
|
|
|
|
MimaKos
|
U nasoj grupi u vrticu decaci su dosta nemirniji.. bas su klinci da im nista ne mozes, cak su neke prestali na rodjendane da zovubjer nw znas sta ce da uradi.. Al sto se poredjenja kao bebe tice, cekra je bila nepodnosljiva, a ovaj mali mirnica ( mozda je do horoskopa)
< Poruku je uredio MimaKos -- 24.6.2018 10:15:33 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 10:56:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Maraj . I ja uvek imam teiriju da su to decaci. Valjda ce me sad devojcica podrzati u tome Ma.nema to veze moja T je arambasa al je uvek bila.poslusna i sve mi lakse islo s njom, dok je H princeza al tvrdogla i vuce uvek na svoju stranu. V me ne moze iznenaditi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?