|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
14.6.2018 21:00:08   
Misha i Ljisha
aaaaaaaaaaaaaaa izbaci me rr.

P urlao celo popodne da moji nisu otisli na trening.

Zakazah kod dr za D sutra ujutru mokraca joj je BRAON user posted image slog me strefio. Ovako joj nije nista nadam se da je samo dehidrirala. Al evo srecom imam bocice uvek u kutiji sa lekovima, pa cu sad uzeti i kaku i ujutru mokracu da odnesemo u lab.

Posle danasnjeg dranja i urlikanja mi se opet pitamo da li da nastavim da dojim P. Ovo je mucenje za SVE NAS. Za njega pogotovo. Sledece nedelje u petak kod Nikolica u 15h. Javili mi danas i u sredu sledece nedelje u savetovaliste idemo kod nase dr.

Sad mi smesno a ni meni danas nije bilo svejedno a mm samo vice "ajoj ajoj Ljiljo ajoj evo evo" a P urlaaaaa urlaaaa... Pustaj vodu pravi buku utisaj sve vici PAvle, nunaj okreci duvaj, nosaj, ma strasno danas je bas bilo strasno. I sronja nije podrignuo veceras nakon podoja. A navukao se vazduhaaaa..bice veselo sutra

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1026
14.6.2018 21:12:03   
mama Jo
Joj Ljisho pa znaci nista se nije popravilo posle kakenja? E, bas bzvze...iskreno se nadamo da je sa D sve ok, da nije nikakav veci problem...

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1027
14.6.2018 21:23:17   
IvanaSK RR
Ljiso, to su oni trenutci kada isprobavas sve.
Nije D nista, sigurno.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1028
14.6.2018 21:29:59   
Maraj
Ljiso verovatno je takvo dete.... neka placu vise neka manje... ne znam stvarno sta drugo pomisliti. Ko sto i svi mi imamo drugaciji prag bola. Tako se i bebe razlikuju...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1029
14.6.2018 21:31:47   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Deca su u krevetu. Ja sam isto legla. Napolju pada kisica. Sutra jovo nanovo u skolu. Barem nema galame decije. user posted image

Ljiso, mislim da vise nisu ni grcevi kod njega u pitanju. Mozda je jednostavno takvo dete.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1030
14.6.2018 21:36:20   
Misha i Ljisha
user posted image dranje je ipak vezano za prdez. Kaze mm danas, malo pre je prdnuo bez problema a sad se dere. I neretko se desi da prdne pa onda krene u placuser posted image a sta cu mu ja. Mislim ne mogu mu pomoci ocito. Lepo se opustio u kadi, isprdeo se, kakio je, radili smo vezbice, ja sam nosala ljubila pevala, ja ne mogu vise od toga. Cinim sve da mu olaksam. Nemocna sam.

Sanjice jaooo znam taj osecaj kraj skolske godine. Sutra svi veseli nastavnici u skoliuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1031
14.6.2018 21:37:28   
IvanaSK RR
Meni je najgore kad tako placu, a sve uradim da bih im pomogla i ne pomaže user posted image

Direktna veza do poruke: 1032
14.6.2018 21:54:31   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Meni je najgore kad tako placu, a sve uradim da bih im pomogla i ne pomaže user posted image

DA to je ono najgore. Eto jedino preostaje to oko cega se lomim vec dosta dugo. Frka mi je da ga prebacim na ad par dana jer ja ne mogu da se izmuzam, niti znam kad bih nasla vremena za tako nesto. I sta onda ako mu ne bude bolje a problem da ga vratim na sisu? Svasta mi se mota po glavi ali eto jedino to ne probah da mu dajem iskljucivo dohranu par dana.

Bila mi je muzeva sestricina danas i bas je bila prisutna dok sam dojila P i ona nije mogla da veruje. Kaze da bi ona davno odustala, krenula ona zena da mi trazi pumpice elektricne, ma haos user posted image svi se "zdali u nas problem"

Direktna veza do poruke: 1033
14.6.2018 22:08:42   
IvanaSK RR
Ljiso, to sam i ja razmisljala... Sta ako mu bude isto, kako ga vratiti na grudi? A ti se jos ni ne izmuzas..

Direktna veza do poruke: 1034
14.6.2018 22:12:57   
Misha i Ljisha
Sve se nadam da dok ja "prelomim" da ce situacija sama od sebe da se resi. I dalje mislim ako cemo tako da se dogovorimo mm i ja da cu prvo da nabavim def pumpicu i da vidim koliko cu uspeti da izvlacim.

Direktna veza do poruke: 1035
14.6.2018 22:22:14   
Duškić
A nikako da pitam jel mu dajes sta za grceve Ljiso?

Odoh def.da spavam.

Direktna veza do poruke: 1036
14.6.2018 22:28:09   
mama Jo
I ja odo 😊
Laku noc svima..

,,Carpe diem"

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1037
14.6.2018 22:34:21   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Duškić

A nikako da pitam jel mu dajes sta za grceve Ljiso?

Odoh def.da spavam.

dajem waya lgg kapi i dajem coliprev tj colief. Colief dajem vec par nedelja, treca bocica znaci mesec dana dajem laktazu a waya sam juce uvela, to je probiotik.

Ja sam popallila masine i nastelovala. Obisla svo troje ispokrivala ih. I sad eto tacno ne znam sta cu sa sobomuser posted image ne spava mi se, a sigurno bih zaspala kad bih legla. Istusirala sam se, jako mi je prijalo tusiranje stojala bih pod tusem sat vremena no zurba uvek sta ako se dete probudi (a nije se jos nijednom ovako rano probudio user posted image )

Smlatila me menstruacija, bas je obilna. Tako mi bilo i posle prve trudnoce. Iz tog razloga ja volim da pijem kontracepciju, skrati mi ciklus i ne budu tako obilni i pms mi ublazi kao i bolove. A ja sve to imam vrlo izrazeno user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1038
14.6.2018 22:47:28   
mama Jo
I meni je kontracepcija bitno smanjila bolove i duzinu trajanja menstroacije... to mi je bas odgovaralo, pljs sto mi se jako iscistilo lice dok sam je pila.
No da ne masimo temu...
Beba se 3 puta probudila od kad je uspavljujem, def.ce joj zubici izaci...
Ni ja ne mogu da spavam a trebala bih. Idem jos da vidim po temama sta se pisalo pa cu da se nateram da spavam...

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1039
14.6.2018 22:58:24   
Misha i Ljisha
Mama jo vec??? Ma rano to za zubic. Joj bas bezveze sto se budi tolko. Sigurno nije od gladi?oglasi o kozda joj treba vecera. user posted image sad ja kao mm gladno dete haha...
Jaooo ja legla i tek sad osetim koliko sam umorna

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1040
14.6.2018 23:09:29   
vonavoj
Ljisho.mozda bebac ne voli da se mazi i nosi..moja T je zato plakala 100%..ni dan dsnas ne voli da se mazi..a mi je nosili.nunali..ljubili..hahha.
Moja deca imaju radar..cim legnem se bude..svi..evo i Muser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 14.6.2018 23:15:12 >

Direktna veza do poruke: 1041
14.6.2018 23:17:46   
jess021
Mama Jo, samo da kazem da nije rano za zubic. M su sa 5 meseci izasle obe donje jedinice.
Zelim vam svima mirnu noc!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1042
14.6.2018 23:34:58   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ljisho.mozda bebac ne voli da se mazi i nosi..moja T je zato plakala 100%..ni dan dsnas ne voli da se mazi..a mi je nosili.nunali..ljubili..hahha.

Da, moj Marko nije mogao da spava u rukama... kukao je mukica dok nismo provalili u čemu je fora... spustila ga slučajno a on se ućutao čim je dotakao krevet i zaspao user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1043
15.6.2018 5:00:58   
jess021
Jutro!
M me probudila u 3h i evo jos ne spava, a ja komirana i nervozna katastrofa user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1044
15.6.2018 5:25:09   
Misha i Ljisha

user posted image von on zaspi na rukama redovno ali nije ono u fazonu drzi me satima vec ako ga ne spustim u roku od 10 min on se probudi jer ga jako grejem ili nemam pojma. Ali voli da se nosa. Place kad ga spustas u kolica place kad ga spustas u krevetac ma on bi se samo nosao. I sad kako je poceo jos bolje da vidi, samo bi zverao okolo.

Probudio se dva puta nocas zbog gasova, ovaj drugi put je sisao, ali sam sacekala da se malo isprdi i da se isplace ko covekuser posted image pa mu tek onda dadoh sisu inace ne bi bio u stanju da sisa.

Jess i moja D je tako u to neko doba znala da se probudi i onda IGRA nocu. Sto je najgore mm krene da se igra s njom, ja siz dobijemuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1045
15.6.2018 5:49:26   
vonavoj
Zene,kako funkcionisete..ja nikako..od pola 12 do pols 1 nije spavao, za malo da mi ispsdne iz ruku..evo ga u 2 i 15..do 4..i evo pre 20min..
Ramena,glava..sve me boli.

Direktna veza do poruke: 1046
15.6.2018 7:01:47   
Maraj
Jutro mame
Mi smo solidno spavali. L se nocas nije budio i hvala Bogu nije vristao. Al ka se probudih u 4 ....i nema spavanja
E onda me je uhvatio grc u nozi....ne mogu da hodam kolikk me list nove boli...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1047
15.6.2018 7:03:07   
Misha i Ljisha

Zene,kako funkcionisete..ja nikako..od pola 12 do pols 1 nije spavao, za malo da mi ispsdne iz ruku..evo ga u 2 i 15..do 4..i evo pre 20min..
Ramena,glava..sve me boli.

u stanju da sisa.

Ja za sad ok. Evo supa mi se krcka mladi krompir oguljen user posted image ves izvadjen iz susilice, ta svasta sam. Bila vredna user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1048
15.6.2018 7:16:53   
mama Jo
Jutro 😊
Fino su spavale... ne zna sto se sad budi tako, ko ce ih znati...
Ali da bi mi prijala jedna noc spavanja u cugu, to da...

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1049
15.6.2018 7:20:36   
Duškić
Jutro i ovde.
Meni se tako spavala , rovinja kisa .
Ljisho, bas si vredna.
MamaJo, bas fino.
Budjenje ostale mamiceuser posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here