Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 7:26:28
|
|
|
|
pari
|
Jutro! I meni noc onako...puno budjenja ali barem je M bolje...ustao malopre veseo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 8:21:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Noc nikakva, pola noći je bilw budna, nos je zezao.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 8:25:38
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Jess kako si Ljiso zelim vam danas bolji dan. ja cu veceras u pola 10 u krevet,ne mogu vise svega mi.Samo zaspim on se probudi.Ispadne mu duda,zedan,slucajno se pokrije,predaleko mu medo ludim
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 8:34:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Predaleko mu meda umrla sam sad, ali razumem skroz.... sinoc je zaspala sa rozim medvedom i mi ga sklonili, u sred noci u dreku - daj mi mog rozog medOG 😂 sve nas digla na noge
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 8:49:28
|
|
|
|
jess021
|
Emice, evo tek sad pijem kafu, ne mogu da gledam. Ja svaki dan kazem da cu uvece sa M u krevet, ali od toga ne bude nista. Bar ide vikend
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 8:51:09
|
|
|
|
vonavoj
|
O da..emice i ja isto.. Da mi ispadne nocas..koliko mi se spavalo.. Sva sam slogirana..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 8:58:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
deca haha i moja D spava sa ZVECKAJUCIM medom, kako se ona okrene tako zvecne meda. Mm ludi od toga al ajd dozvoljavamo. Nece jos dugo drzati medu P siskao, razvrstali on i ja ves. Mm isao sa D da preda mokracu i odneo je u vrtic. Mokraca jutros izgleda ok. Nem pojma sta bi ono juce popodne. Da je bas toliko dehidrirala mi sumnjivo. Mm na posao. A P spava sad. Ja doruckovala. Gledam novi jurassic world. Dobar je. Mogu misliti u 4D kakav je. I tako. Sledecu turu cu odspavati sa P nadam se hihihi...Mozda sredim spajz videcu ako dozvoli deran. JEdnog dana cemo se svi naspavati. Ne brinem se ja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 9:28:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ovde je katastrofa od vremena. Kisa non stop pada. U nekoliko opstina u nasem okrygu je proglasena vandredna situacija. Pukla je brana. Ista situacija kao sa Obrenovcem. Sofija je u vrticu jer sam ja trebala na posao. Medjutim, kad sam krenula pljusak. Sad mi je zao sto je ona u vrticu. Bojim ee ovog vremena jer znam sta su moji doziveli pre nekoliko godina.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 15.6.2018 9:45:40 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 9:35:55
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso a sta je jela juce? Mozda je od hrane Znas ono cvekla i crveni urin.. .mozda je i kod nje nesto obojilo urin. Ja evo tek sad sebi skuvala kafu a budna sam od 4...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 9:39:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, jel nema vise temperature? Mama Jo, nisi pisala kako je bilo na sistematskom.. Evo mi zavrsili sa logopedom i psihologom.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 9:42:00
|
|
|
|
Maraj
|
Nema ivana. Pije jos antibiotik i probiotik. Sazrelo mu u nosu pa jedva dise sada. Proci ce valjda i nos sad za vikend
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 10:48:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Proci ce! Samo da moju ne uhvati temperatura
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 10:54:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivana, u utorak ujutru je dobila temperaturu, a popodne smo trebali na sistematski pa smo odlozili... da zovemo nisu nam dali drugi datum... Maraj, sazrelo pa ce sad kraj... I kid nas je tmurno, kisovito i vetrovito... ali nema nevremena, meni, iskreno prija ovako...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 11:06:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni ne prija, hladno mi je i spava mi se I evo, macu odmah zeza nosic.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 11:14:54
|
|
|
|
pari
|
Moji su sad izveli M napolje...radovao se bas...bezveze mi je da sedi u kuci non stop... Vreme je bas za spavanje ali bebi se ne spava...samo meni
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 11:18:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ja sam zivnula stvarno, one vrucine su mi dosle glave vec...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 11:36:39
|
|
|
|
emicaa
|
David ne spava sa malim medom nego sa jednim Dorinim koji je duplo veci od njega.On legne,poklopi se medom i tako soava.Ne vidi se ispod njega,ali ga je nogama izgleda odgurao.Mada sve su to izgovori,ne voli spavati i to je
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 11:46:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
cuj ja rekla da cu da dremnem sa P u sledecoj turi??? Mi dremnuli u ovoj prethodnoj i odrapili. Evo tek sad sisao. I sad mi frka trebala sam cas odrzati i zavrsiti rucak ne mozemo rucati samo supu ps: cini mi se da Paki opet "obavlja" ne diram ga dok stenje, i opet je u jajetu. Maraj izgleda si u pravu da mu taj polozaj odgovara
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 15.6.2018 11:48:09 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 11:50:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, ne pipaj ga Sta fali supi za rucak? Jos jaja i slaninica, neka salata i super
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 11:55:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Neka ste odspavali..i ja bi.. Jela sam nesto lisnato za dprucak..fuj, stao mi zeludac.. glava me boli, mm me masirao,popila sam rapidol i cekam da deluje..moram i do ginekologa na kontrolu za grudi...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 11:57:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
obavio I zeva juhu opet ce da drema
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:03:06
|
|
|
|
Rosita
|
Kod mene u zgradi nema vode još od sinoć. Neki pametnjaković je svašta trpao u wc :(. Nema još gospode iz gradskog stambenog i ko zna kad će. Hodnicima se širi smrad, meni puna sudopera i tako...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:04:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Moje se otimaju oko M..evo sad ga prvo T drzala..umirio se,pa sad kod J..a dusa mu spava..i meni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:18:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj i J me stalno pita kad ona moze da drzi bebu i da je nosi Ju kad krene da je razvlaci, toga se malo i plasim
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:25:08
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso pa super za kakenje kazem ti ja mozda mu ni polozaj za sisanje ne odgovara pa se zato izvija Jao ivana blago tebi kad ti je hladno. Ja crkoh od vrucine. Ubise me hormoni. Mama mi bila do sad. Pomerala mi frizider i cistila iza. Usisavala...ja oko nje...i sva se preznojih. Sad sedoh i otvorila sam cokoladu. Nisam ne pamtim. I evo ova mala u stomaku pocela da luduje. Nema, ova moja deca su ovisnici o seceru
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?