Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:27:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pred ultrazvuk sam uvek jela Snickers, par puta se uspavala i namestila da ne mozemo da je vidimo. Od tada cokoladica Ljiso, super A ja sam bas zimogrozljiva. I stan nam je u hladovini...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:29:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Mama Jo.kod nas je dogovor,ne smeju da ga diraju inpodizu same, samo mama i tata i da ga drze samo ako sede..u krilu. Od prvog dana im dajem, mada je on dosta cvrst, glavu mu i ne drzimo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:32:04
|
|
|
|
Maraj
|
Joj von a ja sam samo vristala na mm kad mu ne drzi glavu! Strah me zbog kicme...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:34:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Zavisi od deteta, moji su svi cvrsti..drzim ga ispod pazuha kad ga podizem...neka vezbaju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:34:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vidite nase prve slike
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:41:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Moje samo ako sede
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:47:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj kakvi suuuuu sviiiii 😍😍😍😍😍😍
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:48:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, predivni ❤️❤️❤️❤️
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:49:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Moje samo ako sede Jao Von kako su slatki. A on mucan ne zna sta ga je snaslo
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:54:35
|
|
|
|
jess021
|
Mi bile na igralistu, bas je bilo lepo. Tmurno, ali nije hladno. Kupila visnje da pravim neki kolac. Ljiso, bravo za P! Von, divni su! Ivana, sta kazu za Macu?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:55:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Divna decica i ja D dajem kad sedi (mrzi me da stavljam slike)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:56:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, pisala sam u temi Logopeda i Psihologa.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 12:57:11
|
|
|
|
Rosita
|
Von, mnogo su slatki. Ivana, divni :). Ni ja nisam pridrzavala glavu skoro uopste. Vidim da drzi, nema sta, ko bi kuvao kafu jednom rukom kad bi se držala glava
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 13:00:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa, jes, stvarno, ko bi kuvao kafu sa jednom rukom
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 13:06:02
|
|
|
|
pari
|
Divna su decica! Meni M samo jednom drzao T...mislim da se malo plasi...kaze mi mama,ti ces Ja uspela da se odmorim malo...T zaspala,pa sam uspela da odgledam uvod u anatomiju i malo odmorim... Sad ce svi doci pa da rucamo...moji doneli supu,mi uzeli malo rostilja,salate imamo i eto
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 13:24:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
super Pari malo da danes. Batke obavio, vratila ga u jaje i zakuntao. Dosao mi djak, obavila cas a evo i mladi krompirici skoro gotovi i ispohovano meso juhuuuu Pravi rucak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 13:27:37
|
|
|
|
emicaa
|
Von divni su ti,njemu dobro.Iz ruke u ruku Dora je drzala Davida isto samo kad je sjedila.Ali nije imala ni tri godine,bio bi me strah da ga bilo kako drugacije drzi. Ljiso njemu se sad svidilo kako je kad se isprazni
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 13:27:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, pa sve si stigla. Ta beba ti je divna
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 13:29:39
|
|
|
|
Maraj
|
Bravo mame. Pa sve stizete sa bebama. Ljiso i meni je L cesto bio u jajetu. Jos sam sad mislila da l da goslodjici kupim onu ljuljasku ili kako vec...ono sto se na krevet stavi. Al rekoh sta ce mi kad imam jaje. Nije ni jeftino....oko 10 000 je... Divna su vam deca
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 13:36:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Von pa kad jos malo poraste neces ga osetiti kad seke pocnu da se igraju sa njim
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 13:40:51
|
|
|
|
Duškić
|
Bas su slatkisi Von!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 13:49:16
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja mislim da ga necu osetiti.. Biju se oko njega..osim kad im bude dosadio ili lomio i rusio igracke! Ljisha.pa ti si zmaj..i divno ti je dete ja sam rekla da ce M i nocu u kolicima da spava preko dana lepo pajki, a nocu u krevecu zeki Ja cekam kod ginekologa, da mi pregleda grudi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 14:14:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eto zato je bolja manja razlika medju decom
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 14:48:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Von, pisi da li je sve ok... E, da, htedoh jess da ti preporucim da pravis baklavu sa visnjama, imas u C kuhinji moj recept Jako socna, slatka i prelep kolac, mi ga obozavamo. Jedino me kod tih visanja smara cepanje 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 14:50:38
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, bas cu pogledati, ja sam je jednom jela, divna je, ali mislim da se mojim smizlama ne bi dopalo. Napravila sam onaj zuti patispanj sa visnjama.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?