Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 9:37:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebilule, ti mozes u temu o dzemovima
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 9:40:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj kazu da nocni strahovi krecu od trece godine. Ne znam iskreno meni se D drala svaku noc prvo posle 20 minuta nakon zaspivanja a posle kako se produzavala rem faza sna produzavalo se i vreme budjenja. Ali kod beba je to sazrevanje CNS i nazalost iako deluje strasno je normalno da dete vristi svako vece. Jaooo Boze sta prezivesmo. A da ne pricam da su babe rekle da bebi salivamo stravu, mislim cega se uplasila beba od mmesec dana??? Debilana. No jutro ok proslo, odveli seku bili u prodavnici. P je atrakcija u vrticu i jos plus jedan drugar treba da dobije brata pa mu stalno pokazujemo P vaspitacica ga jutros nosala. Srcka me strefi zbog virusa i bakterija ali prezivecemo hehe... Zeza me spava mu se a ne da mu se opet! Smisljam sta cu sad da radim a opet ako me bude zezao pa budio se na dva minuta nervira me stalno prekidanje. EVO GA
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 9:40:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Mozes i u baru da nam posluzis neki dzem 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 9:43:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisha,tako su se i moje vaspitacice otimale i nosale ga a terale decu... Mene sad brine J..da nam ne prenese..valjda nece..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 9:49:36
|
|
|
|
bebilule
|
Mene ste našle s džemovima... Ja odoh u smršajmo zajedno da vam vadim mast. Vagala sam se, 13,5 kg sam izgubila za nepuna dva mjeseca.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 9:51:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Mene ste našle s džemovima... Ja odoh u smršajmo zajedno da vam vadim mast. Vagala sam se, 13,5 kg sam izgubila za nepuna dva mjeseca. djubre jedno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 9:53:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Mene ste našle s džemovima... Ja odoh u smršajmo zajedno da vam vadim mast. Vagala sam se, 13,5 kg sam izgubila za nepuna dva mjeseca. Ahahhaahahhahaahahhaa, nemoj pred Ljisom o tome
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 9:57:38
|
|
|
|
bebilule
|
Pusti Ljisu, ima IR kao i ja, a krka po kilo voća svaki dan, dok ja mršam jedući slaninu Ljiso draga, neće ti prepisati metformin, džaba se nadaš.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 9:59:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aha, ako si joj rekla. Jede i banane, cisto da znas
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 10:04:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Aha, ako si joj rekla. Jede i banane, cisto da znas haha evo kupih i kajsije. E nemojte tako ahha..ja juce zvala dr zbog zatvora P kaze mama pa jedite puno svezeg voca i povrca Dzaba krkam ovaj moj nikako da se usere. A ja ni makac sa kg
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 10:12:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eto vidis, dzabe onda voce probaj i ti sa slaninom, mozda mu treba malo masnoce
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 10:24:18
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Pusti Ljisu, ima IR kao i ja, a krka po kilo voća svaki dan, dok ja mršam jedući slaninu zene vi ste lude
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 10:33:51
|
|
|
|
Kalliopi
|
Cao zene! I nova sam i nisam Davno sam bila na ovom Forumu...2009. muku moju mucila, sad je mucim opet Pozdrav svima !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 10:34:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kalliopi, dobro dosla nazad!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 10:59:29
|
|
|
|
Kalliopi
|
Hvala draga ;)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 11:02:29
|
|
|
|
mama Jo
|
O Cao Kalliopi, hajde pisi nam i ti svoju muku, svaka od nas je ima, pa se tesimo 😊 Lakse bude sigurno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 11:25:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
dobrodosla nazad Kaliopi Ja cak stigla kupatilo da sredim hihhi...Deran zvera okolo. Def je sad duze budan. Neka super to znaci ne treba mu mama non stop da ga zabavlja mogu i drugi nego on je u sorcu i majici. U kuci je ok toplo al napolju mi ladno, i pirka kod nas uvek promaja. Svi su mi prozori otvoreni. Da ga bolje obucem? Jao nisam uopste merodavna ja se znojim najstrasnije ps: pojedoh bananu
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 14.6.2018 11:29:01 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 11:31:30
|
|
|
|
emicaa
|
Kaliopi dobro nam dosla nazad. Ljiso jedi ono voce kaki,ono kobajagi pomaze
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 11:32:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih mu obukla nesto tanko duze.... Ne mozes da poredis sebe i njega, ti si u pokretu, greje te i par kg viska...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 11:59:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj mi sisle dole i vratile se, kisa rominja, a dok smo se popakovale jaoj, e poludeh ☺
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 12:14:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Kalipi, koja li si stara
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 12:16:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovde sada malo i sunca ima
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 12:17:41
|
|
|
|
Maraj
|
Welcome back kaliopi Ljiso bolje ga obuci. Bar bodic dodaj i carapice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 14:25:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja sam u guzvi i ako je zvanicno poceo raspust. Jutros sam vodila T na zurku, a i Sofi je isla sa njom. Uciteljica ju je zvala. Onda smo mm i ja proset_ali. Malo sam ga vodila na pijacu Ali nisam pricala sa ljudima na pijaci. Usput sretnemo od T druga majku koja kaže da dodjem sa T na polaganje prijemnog u muzickoj. Posle zurke ajde u muzicku Usla sa njom. Ona se uprpela. Prvo su se prijatno iznenadili sto je izabrala bas tu pesmu. To niko nije pevao. Onda po završetku pesme profesorka kaže: Ne znam ko te je ovako naucio ali ovo je super. Ja se ukljucim da sam ja radila sa njom i ako nisam muzicki obrazovana, ali sam talentovana. I dusa me boli sto me roditelji nisu muzicki skolovali. Nikad necu moci to da zaboravim. Posle je proveravala njen sluh, taktiranje. Svaki ton je pogodila. I na kraju je zatvorila klavir i rekla nema sta vise ovde da ispitujem. Bilo ih je troje u komisiji. Mm i dalje boli, ali ne onoliko strasno kao sto je bilo ovih dana. Kaliopi, dobrodosla nazad. Ja te se dobro secam. Ljiso, P jel kakio? Svi se pitamo za to. mama jo, nemate vise temperaturu?
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.6.2018 14:50:29 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 14:28:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Nemamo, od juce popodne... dobro je, nije joj ni isla iznad 38,1 ali je bas lomilo... neka viroza sigurno.... sva steca pa se brzo zavrsilo i bez vecih simptoma...
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?