|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne...
31.3.2018 12:08:59   
MamaZox
Ode specijalna.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 376
31.3.2018 12:32:37   
Dora89
Znači, ne može da se uđe na sajt...
Juče sam baš htela da igram, jer se tako pogodilo da mi je dete ceo dan bilo u gostima. Kad sam uveče videla šta se dešava, prijavila sam odustajanje od igre, više mi ne iskaču ikonice.
Veselice, bravo, znam da je moguće, ali da se borim sa programom ili sa armijom ljudi stvarno mi gubi svaku svrhu. Radije ću sama da kupim igračku.
A upravo sam o tome pričala, suština nije u nagradi, nego u tome da se igramo, pa neka bolji pobedi, ali pošteno. Raja ne piše nikad na Forumu, ili bar ja nisam videla njene postove, otprilike se pojavljuje samo kad su nagradne igre, ali je pošteno ceo dan igrala, i zaslužila ke svoje nagrade. Drugo je Pomračina, koja, po mom mišljenju, juri sajtove sa nagradnim igrama na kliktanje, jer joj to prolazi, i za mesec dana se neće sećati ni imena sajta na kom je dobila nagradu. Ako je to nekom osim njoj na korist, meni je drago. A ja sam definitivno završila sa igrama ovog tipa.
I dalje sam za to da se ukine i Like/Recomend, i da se boduje samo pisanje na Forumu, jer je to lični doprinos, i nekome će koristiti. Ali da postoje one pauze da se neko vreme posle jedne nagrade ne može dobiti druga, pa da što više aktivnih članica dobije nagradu.

(odgovor članu MamaZox)
Direktna veza do poruke: 377
31.3.2018 12:53:36   
Duškić
Ja hocu utesnu nagradu. Kad vec nemam bebisiterku.
A da , moja patronazna cuva devu za 500din po satu.a to mi se ne isplati ...nikako 😆😆

< Poruku je uredio Duškić -- 31.3.2018 12:54:40 >

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 378
31.3.2018 13:08:25   
mama Jo
Nista sledeci put se nam 5-6 organizujemo, damo sifru jedni drugima i igramo svi na jedno ime, svaki dan za drugog. Ili otvorimo novi nalog pa damo komsijinu adresu, jer program izgleda novim clanovima racuna ×5 svaku ikonicu i like.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 379
31.3.2018 13:14:54   
Dragce86
Ja sam za organizaciju, mama Jo, da smo na vreme o tome mislile i ispomogle se, danas bi svaka imala nagradu :D :D :D

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 380
31.3.2018 13:29:46   
AnaTamara
To je ono sto sam ja predlagala i nudila se.

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 381
31.3.2018 13:50:48   
Bunnyca
Ma ova Raja, sto kaze Dora nikada ne pise na forumu ali je glavna kada su nagrade,
Sada neka me neko ispravi, ali meni je nerealno a neko za poslednjih 15 min skupi toliko poena.Sve mi se cini da jednostavno tako sajt funkcionise, tj Ringeraja pa nagrade odu na samo njima znanu adresu, ili ne odu nikome.Mislim nerealno mi je da ovde zene pisu ceo dan, ceo mesec, ma godinama i onda dodje neko i za 15 min uzme nagradu.

(odgovor članu AnaTamara)
Direktna veza do poruke: 382
31.3.2018 13:56:10   
Tatjana.87
Bunice na zalost izgleda tako funkcioniše. Jedino što bih volela ja da znam da li bar te igračke stvarno osvajaju za neklo dete ili je nešto drugo po sredi bila bih zaista sretna da znam da je otišlo u ruke nekog klinje koji zaista nema mogućnosti da mu kupe igračku...
Eto i ja kao borila se danas da osvojim a svesna sam da će doći neki padobranci predvečerje...ali ajde volim da se igram i volim da testiram sebe koliko mogu...

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 383
31.3.2018 14:02:05   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Dragce86

Ja sam za organizaciju, mama Jo, da smo na vreme o tome mislile i ispomogle se, danas bi svaka imala nagradu :D :D :D

user posted image

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 384
31.3.2018 14:07:59   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Tatjana.87

Bunice na zalost izgleda tako funkcioniše. Jedino što bih volela ja da znam da li bar te igračke stvarno osvajaju za neklo dete ili je nešto drugo po sredi bila bih zaista sretna da znam da je otišlo u ruke nekog klinje koji zaista nema mogućnosti da mu kupe igračku...

Mozda je bas to tako. Navijam da je otislo u prave ruke.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 385
31.3.2018 14:35:43   
IvanaSK RR
Oni koji imaju novca za toliko kompjutera, tableta... sumnjam da su u problemu da kupe igracku... Al dobro, i ja se nadam da ce otici pravoj decici!

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 386
31.3.2018 14:40:35   
Tatjana.87
To sam i ja htela da napišem da se nadovežem realno baš o tome se i radi ali zna se onaj ko ima treba mu još.... A sada baš gledam na kupindu ima lepih igračica dosta ispod prodaje cene pa zato i povezujem tako končićeuser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 387
31.3.2018 14:55:48   
mama Jo
Strasno je da je tako zaista.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 388
31.3.2018 16:08:19   
Raja.B1991
Stvarno ne mogu da razumem da ste toliko pakosne. Sve sto ne ukljucuje vas nekoliko kao dobitnike je ne fer? Strasno. Verovatno bi trebalo samo vi da osvajate nagrade i onda bi bilo ok. Koliko znam nagradna igra je za sve clanove ringeraje kojih ima preko 65 000, a takodje znam da nisu svi clanovi zaludni pa da kucaju po citav dan, svaki dan. Neko ima i zivot i van interneta. Moje postove niste videle, niti cete videti, piskaranje sa nepoznatim osobama me ne zanima, misljenje razmenjujem sa prijateljima. Ringeraja me zanima kao sajt na kome mogu svasta korisno da procitam i saznam. I da, zanimaju me nagradne igre kao i svaku od vas. Navodno ste tu zarad druzenja i kuckanja, a igre su vam nebitne. Pa druzite se i kuckajte bez igara ako vam to nije vazno. Foliraza obicna. To sto prozivate sve redom je sramotno.Ne, nisam se "pojavila" na rang listi vec sam igrala konstantno od 00-24h, i hvala jedinoj fer osobi koja je to primetila, posto ste sve u fazonu da prozivate i sa razlogom i bez razloga. Kako jedna od vas rece "glavna je kad su nagrade u pitanju", na to mogu samo da se grohotom nasmejem, obzirom da retko ucestvujem u nagradnim igrama. A za razliku od vas "fer" igraca, ja ne saljem poruke po inboksima glasaj za mene ja sam taj i taj broj sto vi radite. I kako vas onda nije sramota da prozivate druge kad same niste fer igraci? I super je to sto imate razne teorije kud zavrsavaju nagrade koje niste vi osvojile. Ozlojedjenost je cudo.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 389
31.3.2018 16:47:08   
mama Jo
E upravo zbog toga sto i mi kuckamo od 00-24, a neko pokupi toliko, i vise poena za par sati, o toj nepravdi se ovde govori.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Raja.B1991)
Direktna veza do poruke: 390
31.3.2018 16:52:54   
veselicaa
Niko vas nije prozivao.Vi ste juce igrali kad i ja i sve je bilo posteno,ocigledno je.Naravno da je forum i za ljude koji vole samo da citaju korisne teme,ja sam ovde zbog druzenja ali razumem i to.

(odgovor članu Raja.B1991)
Direktna veza do poruke: 391
31.3.2018 17:17:58   
Sanchy
Slucajno sam nocas usla na sajt jer me je zanimalo nesto da procitam pa sam videla da je nagradna igra u toku..Za sat vremena skupila sam 50 bodova...Realno za pet dana konstatnog igranja maksimum je izmedju 6000 i 8000 ajde neka je neko brzi od mene i neka sedi za kompom 0-24, ..ali onoliko....user posted image ..tesko....a svasta...Nagradna igra nije adekvatno osmisljena...

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

Direktna veza do poruke: 392
31.3.2018 17:18:00   
IvanaSK RR
Slatko se nasmejah... Koliko je ovde samo nagrada prosledjeno.. Ihahaj... user posted image
Zašto ste se osetili prozvanom? Samo vi citajte i infirmisite se, ovde stvarno ima divnih tekstova user posted image

Direktna veza do poruke: 393
31.3.2018 17:26:12   
mama Jo
user posted image user posted image

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 394
31.3.2018 17:44:35   
Bunnyca
E pa evo ja cu da odgovorim Raji.B1991.Prvo kazete nisu svi clanovi zaludni da kuckaju ceo dan, Boze moj, mi sto smo ovde nemamo zivot, zivot nam je samo kucanje.Pa onda kazete igrali ste 00-24.Pa sad ja sam oprostite glupa pa ne kontam, niste na netu,imate svoj zivot i ljude, ne ovde nego van Ringeraje, ali eto kada su nagrade onda ste ovde 00-24user posted image user posted image user posted image
Onda kazete da smo svi mi foliranti, nismo ovde zbog kucanja vec e zbog nagrade, pa sto ne kucamo i kada nisu nagrade.Pa za Vase obavestenje zene su tu mesecima i godinama, kucaju, daju savete, pruzaju podrsku i kada su deca bolesna i kada se desavaju lepe stvari i kada se slave rodjendani,i kada su problemi one su tu. To je Ringeraja.Ringeraja nije, dodjem vidim, i cao zdravo.Ali kako biste Vi to ynali,kada ne ulazite u teme i forume
Usput, ne usestvujem na takmicenju i ne , nije mi to najbitnije u zivotu, ali su mi cist obraz i fer pravila bitna u zivotu, da

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 395
31.3.2018 17:53:15   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Bunnyca

Onda kazete da smo svi mi foliranti, nismo ovde zbog kucanja vec e zbog nagrade, pa sto ne kucamo i kada nisu nagrade.Pa za Vase obavestenje zene su tu mesecima i godinama, kucaju, daju savete, pruzaju podrsku i kada su deca bolesna i kada se desavaju lepe stvari i kada se slave rodjendani,i kada su problemi one su tu. To je Ringeraja.Ringeraja nije, dodjem vidim, i cao zdravo.Ali kako biste Vi to ynali,kada ne ulazite u teme i forume
Usput, ne usestvujem na takmicenju i ne , nije mi to najbitnije u zivotu, ali su mi cist obraz i fer pravila bitna u zivotu, da

Bunnyuser posted image user posted image

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 396
31.3.2018 18:00:42   
veselicaa
Svi koji dodju samo kada su nagradne ne mogu da znaju nista o druzenju ovde.Ja sam ovde nasla prijateljice sa kojima se druzim vise nego sa onima koje znam mnogo duze od njih.
Ali ne smeta nama kada neko dodje po nagradu samo,smeta nam nepostena igra.

< Poruku je uredio veselica RR -- 31.3.2018 18:12:23 >

Direktna veza do poruke: 397
31.3.2018 18:03:54   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Svi koji dodju samo kada su nagradne ne mogu da znaju nista o druzenju ovde.Ja sam ovde nasla prijateljice sa kojima s eduzim vise nego sa onima koje znam mnogo duze od njih.
Ali ne smeta nama kada neko dodje po nagradu samo,smeta nam nepostena igra.

user posted image

Direktna veza do poruke: 398
31.3.2018 18:33:32   
Anck Su Nmaun
Bravo za Ranicu za par minuta 5000 user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 399
31.3.2018 18:45:16   
Tatjana.87

IZVORNA PORUKA: Bunnyca

E pa evo ja cu da odgovorim Raji.B1991.Prvo kazete nisu svi clanovi zaludni da kuckaju ceo dan, Boze moj, mi sto smo ovde nemamo zivot, zivot nam je samo kucanje.Pa onda kazete igrali ste 00-24.Pa sad ja sam oprostite glupa pa ne kontam, niste na netu,imate svoj zivot i ljude, ne ovde nego van Ringeraje, ali eto kada su nagrade onda ste ovde 00-24user posted image user posted image user posted image

Potpisujem,forum je pun divnih zenica koje su me trpele i jos me trpe i imaju odgovor na svako moje pitanje koliko god glupo bilo i hvala im na tome do neba!
Bile su sa mnom veoma teskim periodima od kada sam se porodila i resavale i moje porodicne i mentalne probleme!! Zene carice!!

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here