Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 18:48:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pomracina u sekundi 300 pa BRAVOOOOOOOO Programi proradili
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 18:49:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 18:50:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Anck sve znamo,dok ne objave rezultate ja ne verujem da su oni na mestima na kojima su.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 18:51:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 18:52:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U minuti 800 Svaka vam cast!!!!!
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 18:53:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Inace je od 17 pa do 18 :30h nakupila 15 000 Nisam na zalost slikala sa 20080 do ove cifre za sat i po. Samo da je "pohvalim"! A tek sad 5 000 za 8 minuta!! Jel gleda ovo neko??
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 31.3.2018 18:56:04 >
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 18:57:22
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Aj neka samo javi kako joj to ide od ruke,svi smo nasi necemo mi nikome reci Bravo haha svaka cast a ja se danas preparirala za ovo malo sto sam nakupila..
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 18:58:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Tatjana.87 Aj neka samo javi kako joj to ide od ruke,svi smo nasi necemo mi nikome reci Bravo haha svaka cast a ja se danas preparirala za ovo malo sto sam nakupila.. Ahahhaahahhahaahahhaa, nek javi
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:04:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tatjana ma mi smo u ovoj igri ispale znas one zivotinje sa dugim usima sto njacu ! Klikcemo ko budale , a neki yto srede za par minuta !
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:11:02
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Sa 42095 na 42165 u jednoj sekundi Nadam se da cu bar uspeti ovu dnevnu da osvojim. Mad mi je sada zanimljivije da gledam kako skacu cifre na tabeli i da se divim
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:19:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni je to BAS zanimljivo , pogotovo sto mislim da je pomracina i ranica ista osoba a mozda i jos koji nik! Da dodam i Zuma... evo isti princip!!!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 31.3.2018 19:22:22 >
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:26:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zuma za manje od minuta vise od 1000!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 31.3.2018 19:27:16 >
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:29:33
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Bunnyca E pa evo ja cu da odgovorim Raji.B1991.Prvo kazete nisu svi clanovi zaludni da kuckaju ceo dan, Boze moj, mi sto smo ovde nemamo zivot, zivot nam je samo kucanje.Pa onda kazete igrali ste 00-24.Pa sad ja sam oprostite glupa pa ne kontam, niste na netu,imate svoj zivot i ljude, ne ovde nego van Ringeraje, ali eto kada su nagrade onda ste ovde 00-24 Onda kazete da smo svi mi foliranti, nismo ovde zbog kucanja vec e zbog nagrade, pa sto ne kucamo i kada nisu nagrade.Pa za Vase obavestenje zene su tu mesecima i godinama, kucaju, daju savete, pruzaju podrsku i kada su deca bolesna i kada se desavaju lepe stvari i kada se slave rodjendani,i kada su problemi one su tu. To je Ringeraja.Ringeraja nije, dodjem vidim, i cao zdravo.Ali kako biste Vi to ynali,kada ne ulazite u teme i forume Usput, ne usestvujem na takmicenju i ne , nije mi to najbitnije u zivotu, ali su mi cist obraz i fer pravila bitna u zivotu, da Bunny svaka ti cast!! Ali svaka cast!!
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:37:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Anck sacekaj rezultate,mislim da je sada sve jasno
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:39:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Zuma za manje od minuta vise od 1000!
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:48:30
|
|
|
|
veselicaa
|
I deset njih da klika ne moze ovoliko poena da sakupe
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:50:51
|
|
|
|
AnaTamara
|
Ovo je stvarno neverovatno!!!!
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:51:00
|
|
|
|
MamaZox
|
Ovo je ludilo.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:51:55
|
|
|
|
vocicana
|
Msm da nece ici ovako. Veselice i klikce 10 odjednom
< Poruku je uredio vocicana RR -- 31.3.2018 19:52:52 >
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:53:31
|
|
|
|
MamaZox
|
Sto me opet blokira.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:54:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci nemoguce je opet i da je deset njih.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 19:55:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jbt ako klikce njih deset_ kakvi su tooo mozgovi Gang Al zato ce6 nagrada da pokupe!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 31.3.2018 19:57:15 >
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 20:02:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Isti slucaj je bio i u novogodisnjoj wow avanturi, svi smo se zalili i trazili da se to ispita... nikom nista, nije bilo osnova da se bilo ko diskvalifikuje, tako su rekli.
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 20:03:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: MamaZox Sto me opet blokira. Nema pravila koliko cesto i koliko dugo blokira.
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 20:59:43
|
|
|
|
Dunja Neca
|
Bravo za Zumu, svaka cast, koliko sam ja skupila za 5dana oni za 5minuta mogu toliko da skupe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?