Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 5.4.2018 19:23:37
|
|
|
|
Sarav
|
Pa sve igračke su prelepe! U zdravlje da se igraju dečica! Bravo za RR i sponzora
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 5.4.2018 19:24:20
|
|
|
|
tacadj
|
Svima donosi ista posta ali ja ne znam koja :) Ja sam nasla paketic ispred vrata pa sam sigurna da nije postexpress jer oni traze i potpis.Moguce da je dailyexpress,oni nikad ne traze potpis i sl.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 5.4.2018 19:31:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ni ja nisam obratila paznju, da nije trazio potpis a znam da nije post ex. Jer je bio beli kombi.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 5.4.2018 21:01:06
|
|
|
|
MamaZox
|
Stigle i nama kocije! Bas su lepe , kao i sve wow igracke! Hvala!
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 5.4.2018 21:54:06
|
|
|
|
Dora89
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: MamaJo Na google ukucaj post image, odmah ti izadje opcija choose image, izaberes slicicu igracke, pronadjes gde pise da se postavi na forume kopiras taj link i nalepis ga ovde .. probala sam najjednostavnije da objasnim 😁 probaj, i meni je trebalo sto god da skontam kako da stavim sliku a posle sam shvatila da je vrlo prosto 😁 Hvala, MamaJo!
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 6.4.2018 10:22:23
|
|
|
|
Dadadespotbukvic
|
Dailyexpress dame moje igracke su vrhunske
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 8.4.2018 0:41:44
|
|
|
|
bojana92
|
Evo slike i naseg poklona,nisam stigla ranije da je potavim.Igracka je prelepa,Fico se ne odvaja od nje :) Hvala puno najboljoj RR i predivnom sponzoru :) Hristos voskrese
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 8.4.2018 21:47:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Igracke su sjaaajneee. Posto sam im tek jutros dala... kao doneo zeka ciiitav dan se igraju svo troje. Odusevljeni su. V evo spava sa.rozim auticem
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 8.4.2018 22:18:22
|
|
|
|
mama Jo
|
😁😁Sadržaji Sjajno! Vidi se da su bas lepe igrackice! Neka decica uzivaju ❤
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?