Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 9:16:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo ,,Mamao Jo sad knedle guta I od sinoc se u du.. suta 😀 Bez nagrade je ostala Ljutita je vrlo postala 😤" 😂😂 Navijam daaaaanasss Hahahaa bravo al si me nasmejala
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 9:23:04
|
|
|
|
Sarav
|
Mama Jo je vrlo kreativna moram da virnem u Priču da vidim šta ste pisale tamo
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 9:27:56
|
|
|
|
mama Jo
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 11:44:21
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Mama Jo pa pesmica je hit. Za nagradu!! Meni se bas neda da nakupim bodova,ovaj mali budan od pola osam i ne misli da dremne ni malo...
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 11:56:11
|
|
|
|
mama Jo
|
😁 Programeri nam ozbiljan zadatak dali Da Ringerajci ceo dan ne bi stali; Ikonicu stavili u vecernje sate... Pa zasto tako kasno brate?? 😂 😂😂 Nesto mi stihovi sami naviru. Marketing, zar nisam zasluzila jednu igrackicu, vidite samo kakve stihove pisem? 🤣🤣🤣
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 13:28:40
|
|
|
|
veselicaa
|
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 13:30:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo 😁 Programeri nam ozbiljan zadatak dali Da Ringerajci ceo dan ne bi stali; Ikonicu stavili u vecernje sate... Pa zasto tako kasno brate?? 😂 😂😂 Hahahhaha vrh!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 30.3.2018 13:31:01 >
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 13:53:56
|
|
|
|
mama Jo
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 14:08:50
|
|
|
|
Dora89
|
Kako me smara ovo kliktanje... Za razliku od Osmomartovske igre i pisanja na Forumu, kad sam baš uživala... Ali ne odustajem.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 14:15:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Dora, ne smes da odustanes nikako!!! Navijamo 😊 Jeste, mnogo zanimljivije je pisanje, slazem se 😊
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 14:25:23
|
|
|
|
Dora89
|
Ma, samo jedno od tri mesta danas, svejedno koje. Hajde i ti, MamaJo. 😍 Znam da si se baš iscimala i razočarala juče, ali danas je novi dan. 😘
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 14:38:24
|
|
|
|
MamaZox
|
Koliko ovo traje kad blokiraju?
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 14:54:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj juce su mi oci ispale, danas em nemam vremena a ni zivaca 😂 Da je pisanije, ukljucila bih se 😊 MamaZox - ko zna, meni juce od 14h samo lajkive prihvatalo 😣 Probaj za sat vr recimo...
< Poruku je uredio mama Jo -- 30.3.2018 14:55:33 >
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 14:59:40
|
|
|
|
MamaZox
|
Hocu. Bas nece.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 15:14:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja danas nisam bila bloknuta mnogo,mozda po sat vremena
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 15:21:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro je 😊
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 15:54:05
|
|
|
|
Dragce86
|
Obozavam i kad me blokira i kad trazi comfirm like i da ukucam kod da nastavim igru!!! Ufff
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 17:16:07
|
|
|
|
Dora89
|
A, to je blokiranje! Tražio mi je "Confirm Like" neko kraće vreme, pa je prestalo.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 17:24:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 A, to je blokiranje! Tražio mi je "Confirm Like" neko kraće vreme, pa je prestalo. Confirm like znaci da si to vec lajkovala...
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 18:51:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj te specijalne....
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 18:54:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Joj te specijalne.... Uuu, al nas nece nikako... Samo AnaTamara od nasih..
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 18:56:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jel bila danas , ja ni ne gledam ikonice
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 19:01:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sad zsla u stan i odmah proveram, ode u ruke nekog novog clana... Bas nas nece... Bar je Ana.Tamara uzela, nadam se da ce sutra neko od nas 😀
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 20:08:20
|
|
|
|
Dora89
|
Navijam za tebe, MamaJo!
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 22:01:58
|
|
|
|
AnaTamara
|
Nadam se da ce bar sutra jos neko od nasih uzeti specijalku :* bas sam se smorila kad sam videla kome je otisla i danasnja
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?