Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 22:39:18
|
|
|
|
Sarav
|
Znači ceo dan radim ovo, mama Jo kapiram koliko si se iznervirala. 🙁 I još ima lufta za iznenađenja
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 22:40:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
SaraV bas pratim i navijam
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 22:42:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Sarav i ja sam juce,stvarno nije posteno da klikas ceo dan a neko bezobrazno odnese nagradu.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 22:44:17
|
|
|
|
bojana92
|
Zao mi je mama jo sto nisi u top 3,nije pravedno.Toliko si se trudila da naklikas,i neko za par sati pokupi gomilu bodova .
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 22:45:11
|
|
|
|
Sarav
|
Vesi, već sam bila ubeđena da si dobila, kad ujutru neprijatno iznenađenje
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 22:47:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Sarav za pet minuta 2000 poena
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 23:04:53
|
|
|
|
Sarav
|
Pa nismo deca da ne umemo da računamo, što je mnogo mnogo je!
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 23:12:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne znam sta bih rekla stvarno. Nema veze sto ja necu uzeti igracku apsolutno, ali prosto nije fer. Blokirana sam od 14h inace...
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 23:41:48
|
|
|
|
Sarav
|
Bojana92, još malo i želja ispunjena
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 23:48:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Cestitam devojke 😊
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 29.3.2018 23:56:26
|
|
|
|
Sarav
|
Mama Jo, pobeže ti sad na kraju 🙁
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 0:02:16
|
|
|
|
Sarav
|
Gotova igra za danas. Devojke navijam za vas sutra, videla sam već dva starta koja ću da bodrim Da se ispravim, tri starta
< Poruku je uredio Sarav -- 30.3.2018 0:03:31 >
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 0:02:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma odavno je pobegla 😂 Bar da su me odblokirali uspela bih, ovako sa block konstantnim nije bilo sanse 😊 Ma nema veze, igramo se 😉
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 0:04:52
|
|
|
|
Dragce86
|
Mama Jo, ti si za mene moralni pobednik!!! Sarav i Bojana92 - cestitam devojke!
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 0:05:19
|
|
|
|
bojana92
|
Daaa,zelja ispunjena Zao mi je mama jo,sto nisi uspela Ne zanm da li ste primetile,da su i prosli put par njoh skroz nepoznatih pokupile specijalnu,kao ova nepoznata nocas
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 0:05:56
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Mama jo baš mi je krivo, gledala sam danas baš je lepo išlo. sad uđoh da vidim kako je prošlo i imam šta da vidim...
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 0:06:04
|
|
|
|
Sarav
|
Dragce86 hvala, navijam da uzmeš nešto lepo danas
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 0:07:10
|
|
|
|
veselicaa
|
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 0:09:50
|
|
|
|
Dragce86
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Dragce86 hvala, navijam da uzmeš nešto lepo danas Hvala, Sarav, posle ovoga od veceras ne znam da li treba zaista pocinjati nesto ozbiljnije....
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 3:04:14
|
|
|
|
Dora89
|
Znači, ova igra je izgubila svaki smisao. Predlažem da se ukloni kliktanje do daljnjeg! Ako mi taj predlog prođe, boriću se za uklanjanje bodovanja za Like/Recomend, pa da se boduje samo pisanje! Nisam protiv toga da "padobranci" dobiju nagrade, čak i mislim da ne moraju stalni članovi da pokupe nagradu u svakoj nagradnoj igri. Ali ove osobe koje su dobile nagrade u ovoj igri, sa izuzetkom Anck, Sarav i AnaTamara, ni na koji način nisu doprinele radu Foruma, niti sajta RR, a mislim da je to cilj pre svega. I kao da je zapelo za igračku, ne dele se stanovi, pobogu! Svako od nas sebi može da priušti te igračke, čar je u igranju! Evo vam primer MameJo, koja je čisto svojom zaslugom osvojila torbicu, i poklonila je. Nije do torbice, aman! Mada, mogu reći da je na "Colinarici" slična nagradna igra u toku, zove se "Lov na pisanice", samo što pravila ne isključuju istog dobitnika svake nedelje, samo što isto lice svakog dana naroka 20k bodova, i to u jutarnjim satima, ma nema programa.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 3:27:47
|
|
|
|
Dora89
|
I, gde su mi sad bodovi za lajkovane strane, bonus bodovi na svakih 100 i bodovi za poruke na Forumu? Koliko sam "WOW" ikonica kliknula, tolilo imam bodova, i nijedan više.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 5:05:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dora mene cim blokira nista vise ne racuna samo wow ikonice SARAV I BOJANA bravo cure Veselice sad samo za tebe Go girlll go
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 30.3.2018 5:06:17 >
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 8:38:12
|
|
|
|
mama Jo
|
,,Mamao Jo sad knedle guta I od sinoc se u du.. suta 😀 Bez nagrade je ostala Ljutita je vrlo postala 😤" 😂😂 Evo jedna na moj racun 😂😂 Zao mi je bas, ali realno sa blokadom stvarno nisam uspela nista da uradim, vidite kolika je mala razlika, samo da nisam C E O D A N bila blokirana stigla bih... Sta da radimo - vise srece drugi put 😀 Ionako nisam ni htela da se takmicim, juce nam gosti otkazala pa kao aj'' da probam 😑 Navijam daaaaanasss
< Poruku je uredio mama Jo -- 30.3.2018 8:39:01 >
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 8:41:37
|
|
|
|
AnaTamara
|
Apsolutno se slazem sa tobom. Svi imaju pravo da igraju, ali hajde da to bude fer igra, klikces i koliko skupis a ne pomocu programa, prijatelja....pa ne igramo za dukate!!!
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 9:02:28
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: AnaTamara Apsolutno se slazem sa tobom. Svi imaju pravo da igraju, ali hajde da to bude fer igra, klikces i koliko skupis a ne pomocu programa, prijatelja....pa ne igramo za dukate!!! Iz nekog razloga ne mogu da boldujem i podvucem tvoju poslednju recenicu... Ovo je igra, nagrade jesu super ali je nagradna IGRA, nekad dobijes - nekada ne, stvarno mi skrooooz nebitno da li sam uzela igracku, samo mi nije jasno kako ja ceo dan klikcem za 7000 bodova, a neko ih sakupi za par sati. No nebitno skroz! Pri tome imam i dobar net i brza sam... Idemo dalje, navijamo danas, ne dozvolite da vas iznenade 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?