Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:08:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, da,Mrvice miruj, ako je bilo tačkica. Nije se posle ponavljalo krvarenje? Ako nije, meni to liči na spoting od impalnatcije, i dobar je znak, ali svakako miruj. Gledaj serije i kuckaj sa nama Da li primaš progesteron? Menis u pojačali dozu na celu ampulu svaka 3 dana kada se pojavilo krvarenje, nije bilo obilno, ali je trejalo nekih 7 dana.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:23:24
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Koristim utrogesatan 3×2, bilo je samo jucer ujutro. Ali grcevi su i dalje tu. Popila normabel od 2 mg, naoravila dva testa i bila su pozitivna. Sada cekam..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:30:03
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja oset_im dve tacke u stomaku bas kao bolucka je u 2 tacke, jedna sa leve strane iznad pupka a druga sa desne u visini pupka, bol u krstima kao kocenje, grudi su haos tvrde i izrazene vene... Veceras cu u shoping da malo skrenem misli mozda dobijem i nesto lepo😊
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:30:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Nemam pojma šta je normabel. Ja mislim da su te tačkice od imlantacije, i da ćeš nas obradovati lepom betom u sredu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:31:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Vojvođanka, meni su vene bila izražene svaki put na početku trudnoće Mislim i sada su
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:32:17
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Jel imam potrebe proveravati Progesteron? Utrogestan 200mg 3 puta dnevno koristim i femibiON
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:32:30
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Normabel je za opistanje mišića. Joj i ja bi si rado isla nesto kupiti, ne mora to biti nista pretjerano, ili otici kod frizera po novu frizuru, to bi me bas usrecilo 😎
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:33:57
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Znam Dunja svima su u trudnoći jace grudi 😀ali meni su ovakve od dana transfera strasno bolne i bas izrazene😕
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:37:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Vojvođanka, meni je to dobar znak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:39:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam proveravala nakon bete, jer sam krvarila a beta bila pozitivna, i bio je niži ali mog dr nije zanimalo, nije hteo ni da pogleda rezultat, kaže progesteron se ne vadi u trudnoći. Ai mi je na slepo povećao progesteron injekcije na celu ampulu na tri dana, do krvarenja sam primala pola na 3 dana. IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Jel imam potrebe proveravati Progesteron? Utrogestan 200mg 3 puta dnevno koristim i femibiON
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.10.2018 13:40:51 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 13:56:51
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Vojvođanka, meni je to dobar znak Daj Boze Dunja,ali mislim da je od hormona cim je na dan transfera sve pocelo,ali cudnije su svakako sada i bolnije nego u pms,sad me bole ne samo spoljni deo nego i unutrasnji
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 16:38:03
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ja isla do trgovine, odmah se bolje osjecam. Samo me sada brine smeđi tragovi na dnevnom ulosku, jel jos nekome tako? 🤔
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 16:40:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Mrvice, meni je tako bilo, zato što mi je progesteron bio niži nego što treba. Jel možeš da se konsultuješ sa klinikom da li da ti uvedu injekcije progesterona?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 16:58:50
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Dunja, doktor mi je rekao da je to vjerovatno implatacija. Pijem i aspirin, folnu, decotrin, i stavljam utrogesatn 😏
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 17:09:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma i meni liči, rekoh ti, nego ako se pojačava, zato sam pomislila da nije do progesterona. Držim fige da stane, i da je to to. Dosta braonkastih tragova, i čekaš sredu na miru :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.10.2018 17:20:47
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Kako se ti osjecas? Kada vadis betu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 8:18:14
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Koje su ocekivane vrednosti progesterona u slucaju trudnoce?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 8:42:46
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodjanka, kako se osjecas?? Imas li kakvim promjena?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 8:51:31
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Malenamrvica ok imam povremeno tackasto boluckanje sa leve i desne strane i grudi strasno bolne i uvecane, daj Boze sto Dunja kaze da je to dobar znak, sve su mi vene poiskakale 😀
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 9:13:17
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ja mislim da je to odlican znak, cvrsto se nadam da ce sve biti ok. Da li je koja od vas pušač? Ja jesam, kupila sam neke najslabije, ali zelja za cigarama je ogromna. Ne znam kako da si pomognem. 😣
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 9:23:50
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja sam bila nekad i to bas strastveni pisac, pustila sam po skoro dve kutije i samo odjednom presekla i rekla gotovo nema vise i evo prolazi 6ta godina bez i jedne cigarete 😊 Sve se moze samo treba jaka volja, evo i moj muz je ostavio pre 3god kaze sramota ga bilo od mene da pocne opet 😀Ako imas jak razlog a to je npr ovaj ostavi ih, bice te zdraviji i ti i beba. Nego nisam te pitala koliko su ti embriona vratili, mozes li da se nada da su blizanci?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 9:33:27
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vratili su mi dvije blastociste 5.dan, moguce je da budu blizanci. A tebi?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 9:44:18
|
|
|
|
jess021
|
Malenamrvice, kao neko ko je imao 3 VTO i bila aktivan pusac, lepo te molim da batalis cigare. Ja sam pre et zapalila cigaru i nisam skoro 4 godine. Trudnoca, dojenje. ..prvi put, drugi put... Sad zapalim 2-3 dnevno. Stvarno se iznerviram kad neko prodje sve to da dobije bebu a ne moze da ostavi cigare.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 9:51:16
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Pa nisam rekla da necu baciti cigarete, naravno da mi je to u cilju, samo sam rekla da je zelja ogromna za pusenjem. Ne kuzim zasto ste se odmah iznervirali? Naravno da bi sve dala za bebicu i da mi je to na prvom mjestu. Samo sam pitala za savjet.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 9:51:55
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Vratili su mi takodje 2 embriona toliko smo i dobili stimulacijom, nisu mi rekli kakvi su ali sam ih videla na ekranu pre ubacivanja i rekla bi da su osmocelijski e sad ne znam.. Mozda i nisu, cudno mi je posto sam imala samo 2 kako to da nisu radili ICSI, nego obicno..
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.