Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 10:08:36
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodjanka, meni su htjeli vratiti jednu jer su sve tri bile odlicne, ja sam pitala dali mogu ipak dvije, rekli su da moze a trecu su zamrznuli. Sada cekamo zajedno pa cemo vidjeti, valjda oni najbolje znaju. ❤ drzim nam palceve svima skupa 😊
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 10:14:41
|
|
|
|
Maslacak15
|
Nismo se iznervirali samo treba da budes svesna da svaki dim koji povuce smanjuje sansu za uspeh VTO i ako zatrudnis povecava rizik za komplikacije u trudnoci. I truje dete. Koliko god bile slabe. Uopste ne treba da si u zabludi da nije tako. To treba da znas, a ako je tebi prihvatljivo i nama je...... Nato ima li te kako je stomaak? Vojvodjanka drzii see
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 10:20:57
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Pa ja nisam rekla da mi je prihvatljivo, samo da mi je tesko, ocito nije svima isto. Ali nema veze,ovdje nije tema moje pusenje, svjesna sam svega.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 10:29:39
|
|
|
|
Maslacak15
|
da je tesko to niko nije osporio. Ja sam nekad davno bila pusac i to prilicno intenzivan cetiri godine. I shvatila sam koji je to otrov tek kad sam ostavila. Posto uopste nije naivno izdrzati taj prvi period. Zahteva jak karakter. Ali u sustini je jednostavno- kazes sebi nema i kraj. I resavas probleme na drugi nacin. Jedi cokoladu..... Ti imas i ekstra motiv, tj pravi motiv da se odupres. Ja mislim i dalje da je najveci problem slaba informisanost, tj umanjivanje znacaja problema. Jeste stetno kazu ali misle "nije to tako strasno ". Posto sam ja sigurna, da su do kraja svesne ni jedna zena to svom detetu nebi radila. Jer ja verujem da majke svojoj deci zele dobro. ALi da se vratimo na temu. Nadam se da ce ovde biti nastavljen niz uspesnih VTO
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 30.10.2018 10:30:26 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 10:37:23
|
|
|
|
nata11
|
Tu sam Maslacak gde bih bila 😁 citam, pratimBolje mi je kada lezim. Dosadno do bola ali mnogo bolje. Bolovi su vecinom prilikom praznjenja creva i mokrenja ali kilaza i obim struka su za sada OK. Meni embriolog sada rekao nema pusenja u prostoriji gde sam ja uopste i postovali. Mm je pusac ali od transfera ni jednom nije zapalio u kuci.Mislim da su krivi i dr jer ne potenciraju to dovoljno.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 10:43:43
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Drzim se Maslacku sta cu cekam do 6. pa onda konacno beta, nego sta sam htela da vas pitam, gde su nestale teme o bazalnoj temp? Merim vec 4 dana pa sam htela da uporedim, prvo dva dana 36,9, juce 36.7 danas 37,2..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 10:54:21
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Jel iskljucivo mjerite ujutro?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 10:57:24
|
|
|
|
jess021
|
Nato🤗 Uslovno receno sam se iznervirala jer mi je neverovatno da neko pored tolike borbe za detetom se bori i sa cigarama, ali kao sto Maslacak rece ako je prihvatljivo tebi, onda je i meni. U svakom slucaju ti zelim visoku betu😊 Vojvodjanka, znam da nije lako ali batali bazalnu. Znam da vreme uzasno sporo prolazi, ali doci ce i 6. Sugradjanko moja, zelim od srcan da vto bude uspesna.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 11:05:36
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ja stvarno ne razumijem vas, najbolje da napustim temu jer ocito sam ja sada na tapeti. Zelim vam svima srecu od ❤.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 11:12:08
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Jess hvala ti od ❤️ potrudicu se 🤗Malenamrvice niko nije na tapeti ti si pokrenula temu cigareta iako mozes da pretpostavis sta mi koje se mucimo da dobijemo dete mislimo o tome, znam kako se osecas prosla sam kroz to, mnogo zdravije zivimo od kako ne pusimo, nadam se da ces se i ti potruditi zbog svoje bebe 🤗
< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 30.10.2018 11:14:15 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 11:12:59
|
|
|
|
jess021
|
Ne znam gde si ti pronasla deo da si na tapeti i nema potrebe da napustas temu. Ono sto tebi ocigledno smeta je deo o pusenju, a sama si pitala za savet Izvini ako sam te necim uvredila, stvarno mi nije bila namera. Nista ne pricam napamet, imam itekako iskustva u ovoj temi.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 11:26:04
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Malenamrvica Ja mislim da je to odlican znak, cvrsto se nadam da ce sve biti ok. Da li je koja od vas pušač? Ja jesam, kupila sam neke najslabije, ali zelja za cigarama je ogromna. Ne znam kako da si pomognem. 😣 Ima tema kako ostaviti pušenje za početak probaj da gricneš jabuku ili šargarepu kad želiš da zapališ. Kažu da posle desetak minuta želja za cigaretom nestane. Bilo bi super kad bi moglo samo da se ostavi ali može, mnogi ljudi su to uradili. Imaš moju podršku da prestaneš i zbog sebe i zbog bebe . Naćiću i link za tu temu pa ću ti staviti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 11:31:17
|
|
|
|
Olga75
|
Evo tema EX PUŠAČI a evo i PUŠENJE U TRUDNOĆI
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 11:35:40
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Olga, hvala ti na trudu! 😘
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 11:47:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Mrvice, hej, hej, vraćaj se ovamo. No sikiriki sada, sutra da nam javiš lepe vesti! I ja sam bivši pušač, i dajem ti punu podršku da batališ. To što sam uspela da batalilim to zlo, smatram velikom pobedom, koja mi je kasnije i u nekim drugim životnim situacijama pokazala koliko je bitan jak karakter.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 11:51:40
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Hvala ti Dunja, malo.me mozda i nervoza i hormoni peru pa mi je bilo jako zao jer ispada da ne msilim na svoju bebicu koju zelim punih 6 godina, samo ja znam koliko je moja zelja jaka, bilo bi bolesno da nije. Smanjila sam cigare i to dosta, ali zelja je i dalje tu. Ja sam samo trazila savijet, ali vidim da je ispalo ipak malo drugacije. 🙄
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 12:38:57
|
|
|
|
jess021
|
Malena, sigurna sam da pisana rec moze drugacije da "zvuci" nego sto sam mislila. Daleko od toga da mislim da ne zelis bebu, ali isto tako znam da sam resila u danu da necu zapalim nijednu u tudnoci i tako je i bilo. Zato znam da moze. Izvini ako sam te povredila🤗
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 12:42:09
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Jess, ma sve je uredu. Kako si ti? Kada vadis betu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 12:50:44
|
|
|
|
jess021
|
Malena, moja beta 05.10. napunila 3 godine 😊 3. VTO mi je bila uspesna, a onda sam posle 4 meseca ostala prirodno trudna i ta smizla ce sad 2 godine. Tako da je, na srecu, ta prica iza mene, ali i dalje sam jako oset_ljiva na tu temu. Jel ti ovo prva?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 13:05:59
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Da, prva. Cvrsto se nadam i vjerujem da ce sve biti uredu. Evo me malo malo na wc-u, moram ici cesto jer me pocne dolje boljeti. Ne znam da li je to normalno? Cestitam ti na tvojim srecicama od ❤
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 15:04:37
|
|
|
|
lesli
|
Ponavljam se kao papagaj, ali ja sam baaas krvarila (svezom krvlju) skoro ceo prvi trimestar i to u par navrata obilnije, pa je sve ispalo dobro na kraju. Kod mene progesteron nije pomogao, jer se krvarenje nastavilo i pored uvodjenja cele ampule na 3. dan. Drzite se devojke! Samo mi koje smo bile u vasoj kozi, znamo kako vam je! I od srca vam zelim lake i skolske trudnoce. 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 15:06:14
|
|
|
|
lesli
|
A inace, cesci odlasci u wc su kod mene poceli pre pozitivne bete i potrajali do neke 8. nedelje, tako da mrvice normalno je 😉
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 15:18:51
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ja napravila danas test, i plus se pokazao ogmah. Ogorman ❤. Sada samo da beta to potvrdi. 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 15:41:58
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ma hoce ti si vec pred betu 🙂🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 15:42:01
|
|
|
|
nata11
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.