Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 15:45:31
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Da vojvodjanka, sutra je taj dan. Nema mi veceras spavanja.. uhh
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 15:52:48
|
|
|
|
Bebana17
|
Malena mrvice, cestitam!!! Trudna si, testovi ne grese, cim ti je odmah pozitivno pokazao i beta je lepa. Ja navijam za blizancice, jer su ti dve lepe blaste vratili! Srecno!A za pusenje sve znas i sama, zamisli svoje bebe sa cigaretama u ustima i proci ce te volja za njima. Izvini sto pametujem, jer nikad nisam bila pusac, al verujem da ces uspeti da budes snaznija od te zelje za njima. Mame su zakon!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.10.2018 15:59:01
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Bebana hvala ti od ❤ ! Kako si ti? Jesi i ti bila na postupku?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 7:44:23
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Izvadila krv, sada treba cekati pola 12 🤔
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 9:32:58
|
|
|
|
jess021
|
Malena, navijam da bude visokakaaaa beta. Bebana ima blizance iz vto😊 Javljaj cim saznas. Gde si radila vto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 9:39:00
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Jess, radila sam u Hrvatskoj. Ne mogu sve popamtit tko je u kakvom stadiju, nisam ni citala puno unaprijed poruke. ❤ nadam se veelkoj beti. Ali slozila sam si u glavi ako ne uspije ovaj put bit ce sljedeci.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 9:56:53
|
|
|
|
Bebana17
|
Jess, draga, kako tvoj podmladak? Malenamrvice, sad ce pola dvanaest, ocas posla, i tvojoj sreci nece biti kraja, sigurna sam! Ja sam svoje blizancice dobila tek posle sedmog embriontransfera (eskimi iz treceg vto postupka), pa sam posle toga ostala prirodnim putem trudna i trenutno smo na toj brojki, sto ne znaci da se ne nadam jos jednoj bebi :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 10:00:29
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Cestitam ti od ❤ i usput zahvaljujem na podrsci. 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 10:15:37
|
|
|
|
bebilule
|
Držim fige i čekam dobre vijesti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 10:55:43
|
|
|
|
lesli
|
Mrvice, drzimo palceve!Mada se meni cini da ce beta biti lepa - pozitivan test, ucestali odlasci u wc itd. Samo je pitanje da li je jedna ili dve 👶
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 11:43:11
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Podigla nalaz, beta mi je 133.30 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 11:45:23
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Bravo mrvice cestitam❤️❤️❤️vuci meee
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 11:52:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo Mrvice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 12:10:24
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Hvala vam!😊
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 12:33:40
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Jel vadis krv opet za 2 dana?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 12:35:35
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vadim, u petak opet. Sad opet ceeekanjeee 😣
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 12:37:22
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
U petak ces onda znati da li je moguce da su blizanci 😊 po tome kako se duplirala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 12:38:30
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Kolika je tebi bila na prvom vadenju?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 12:44:31
|
|
|
|
Malenamrvica
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 12:50:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Malenamrvica Kolika je tebi bila na prvom vadenju? Meni je u prvoj VTO bila 310, a sada sam vadila dan ranije nego što je treblo, zbog krvarenja, i bila je 102.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 12:53:40
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Dunja ja sam radila 10. Dan. Mozda je i zato mala tako, ne znam...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 12:56:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Na klinjci su ti rekli da radiš 10. dan? Koliko su bili stari embrioni?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 12:59:06
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Da rekao mi je doktor da izvadim danas, bili su staru 5 dana kada su mi vracali.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 13:01:06
|
|
|
|
dunja RR
|
E pa to je ok, ja sam betu radila 9. dan, kod 6-dnevnih embriona kod FET-a, tada je bila beta 310.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2018 13:02:38
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Dunja sad si me utjesila, hvala ti. ❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?