Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 8:55:17
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I ja kada spremam musaku od tikvica ne pohujem ih. Sutra cu spremati od paprika. Jel pohujete papriku kada spremate musaku? Znam da je sigurno lepsa, ali pohovanje oduzima mnogo vremena.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 9:17:09
|
|
|
|
mikica88
|
Jedu mi se pohovane paprike, volim ih i kad pravim onu slanu tortu.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 9:36:10
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa I ja kada spremam musaku od tikvica ne pohujem ih. Sutra cu spremati od paprika. Jel pohujete papriku kada spremate musaku? Znam da je sigurno lepsa, ali pohovanje oduzima mnogo vremena. ja ne pohujem,jer me mrzi. ali sam jela dva puta tu musaku sa pohovanim paprikama i mnoogo je ukusna.Jedino kad imas goste na rucku,pa da se potrudis...ovako je meni to too much work.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 9:39:13
|
|
|
|
jess021
|
Branki, slazem se. Ja eno stavila da se pece cokoladni kolac bez brasna od Pari
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 9:50:56
|
|
|
|
pari
|
Jews, baš javi kakav ti je... Ja pravim opet neki tart...fil od rikote, maskarponea i čokolade
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 9:54:14
|
|
|
|
jess021
|
Hocu, lepo mirise
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 10:02:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Hoću i ja taj recept za čokoladu kolač bez brašna:) pari kad stigneš sibni mi :) Ja, isto, ne pohujem ni tikvice ni paprike kad pravim mušku sa njima i iz istog razloga - previše vremena i mrzi me. Lepo mi je i ovako, a nisam ni probala sa poštovanjem pre :)
< Poruku je uredio mama Jo -- 4.10.2020 10:03:07 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 10:13:22
|
|
|
|
mikica88
|
Branki , upravo tako. Zelim i ja taj recept.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 10:22:32
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, ako je sa poštovanjem moras da probas🤣
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 10:52:02
|
|
|
|
mikica88
|
E lujke
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 11:27:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Jews, baš javi kakav ti je... Ja pravim opet neki tart...fil od rikote, maskarponea i čokolade Hocu recept. 😊
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 11:33:24
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Mama jo, ako je sa poštovanjem moras da probas🤣 Kucam sa nekig drugog telefona koji je nacisto odlepio i sam mi promeni neke reci Postovanje sam skontala ali musku nisam a sad vec ne mogu da uredim A bar sam vas nasmejala
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 12:42:47
|
|
|
|
milicicak
|
Meni musaka sa tikvicama nije lepa ako tikvice nisu pohovane... Stvar ukusa. Ali, ima teta mili trik za lenje domaćice i za to 😁 pohujem u rerni. Uvaljam sve kao za pohovanje, namažem pek papir uljem pa onda svaku tikvicu ili papriku (i njih pohujem) premažem uljem četkicom.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2020 12:55:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako i ja radim Mili. Moja mama isto ispohuje tikvice, pa onda pravi musaku. Tako i ja radim. Ukusnija je tako musaka. Sve sto mogu u rernu krknem.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.10.2020 8:22:57
|
|
|
|
jess021
|
Onaj cokoladni kolac je odlican, ali mnogo jak, isao bi super da sladoledom od vanile.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.10.2020 8:32:23
|
|
|
|
mikica88
|
Pocela i ja sa vama sad. Przila pomfrit u rerni hleb.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.10.2020 8:38:28
|
|
|
|
jess021
|
U rerni se pomfrit pece😉
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.10.2020 11:59:14
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I ja ih pohujem, nekako mi je ukusnuje.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.10.2020 23:23:42
|
|
|
|
jess021
|
Nugat torta onako, lepa je, ali nista specijalno, vise sam ocekivala.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2020 0:28:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Kad pravite krem corbu od povrca i stavljate pavlaku za kuvanje, pavlaku dodate skroz na kraju, zar ne? Je l' pustite da provri opet ili ne, taki sa pavlakom?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2020 7:18:51
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, pavlaka se dodaje kad je vec u tanjiru, bar mi tako. Ja stavljam obicnu pavlaku. A kad pravim belu corbu sa mesom onda umutim zumance sa pavlakom i dodam u vrelo.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.10.2020 13:32:59
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Kad pravite krem corbu od povrca i stavljate pavlaku za kuvanje, pavlaku dodate skroz na kraju, zar ne? Je l' pustite da provri opet ili ne, taki sa pavlakom? Na kraju. To mi je umesto zaprske. Ukoliko je dusta krem corba samo ubacim po kasiku-dve u tanjir.
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 9:59:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Imate li neki super-kul-mocan recept sa bundevom? 😊
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 14:22:18
|
|
|
|
flamingos
|
Mojih ruku delo.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 14:24:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Prelepo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.