Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 14:28:29
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ana.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 14:36:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Flamingos svaka cast, stvarno si umetnik. Koja je torta? ❤️
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 14:52:28
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala mama Jo.❤Čokoladna torta.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 17:32:04
|
|
|
|
emicaa
|
Flamingos svaka cas_t 😊
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 19:03:54
|
|
|
|
jess021
|
Predivna je!! Svaka čast!
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.10.2020 22:25:37 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 19:06:01
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Svaka vlast! Jess
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 19:10:35
|
|
|
|
jess021
|
Ana, help, ispravlja. Ja ne mogu. Flam, svaka čast!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 22:25:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Ispravila
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 22:35:19
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala vam drage moje drugaRRke❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 22:46:39
|
|
|
|
mikica88
|
Prelepa je torta!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2020 23:04:15
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Mikice.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2020 7:46:23
|
|
|
|
pari
|
Divno izgleda!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2020 7:56:04
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Pari.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2020 13:42:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bas je lepa torta, flamingos. Kako pravite junecu corbicu? Bas mi se jede. Ona kafanska 😀
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2020 17:07:25
|
|
|
|
jess021
|
Sanjalice, dobro izdinastas luk, sargarepu i pastrnak. Kasnije dodas meso, pa i njega dobro izdinstas, zatim nalijes vodom i zacinis. Kad je sve lepo kuvano mozes da zgusne sa hladnom zaprskom sa 2 kasike brasna. Pre sluzenja umutis zumance i pavlaku i sipas u vrelo.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.10.2020 7:19:38
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala Jess. ❤
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.10.2020 18:53:50
|
|
|
|
mikica88
|
Kako sam danas jela predivnu tortu Nugat. Ovde iz poslasticarnice , ne znam da li smem da pisem ime poslasticare. Ali je toliko kremasta i ukusna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 31.10.2020 20:49:42
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Imate li preporuku za neku bas dobru posnu belu cokoladu?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.11.2020 8:39:33
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Bas je lepa torta, flamingos. Kako pravite junecu corbicu? Bas mi se jede. Ona kafanska 😀 ja ovo pravim za slavu uglavnom.nisam majstor,ali kazu da je dobra.ja kuvam celer,crni luk,sargarepu,par zrna bibera,paskanat,ubacim od svega,naseckam da se boje skuva,jer posle cedim.dodam junece meso na kocke i kuvam...kad je kuvano bas ,bas,procedim.ako ubacujes celo prvrce,onda ga izbacis,ako seckas povrce,onda se raspadne skoro.dok se kuva,skidaj onu penu.dodm junecu kocku za supu.izvadim zrna bibera.dodam zaprsku od maslaca obavezno i brasna.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.11.2020 9:16:16
|
|
|
|
bokicak1
|
Dosta luka i zacina. Ja iseckam meso sto je moguce vise i kuvam preko 2 sata da se raskuva.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.11.2020 12:02:46
|
|
|
|
flamingos
|
Sanjalice,hvala.Za čorbu pogledaj u našoj C kuhinji,mislim da sam postavila recept,predobra je.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.11.2020 22:06:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala drugarrke 😊 A znate li neku dobru belu posnu cokoladu? A moze i crna, mada tu mi je Nestle favorit.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.11.2020 14:24:49
|
|
|
|
Olga75
|
Kažite mi plizz kako pravite slatki kupus. Znači koje meso-kako pripremiti, da li luk,praziluk,crni,crveni, da li beli luk, kako kupus seckate, da li beli luk, da li sveži paradajz ili kuvani? Molim manje-više tačne mere Može i nova tema da se napravi ne marim ali pliz kažte mi kako pravite slatki kupus
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.11.2020 15:31:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Oldži, jednostavno - ne pravim Miss you
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.11.2020 16:30:51
|
|
|
|
jess021
|
Olga, ovako. Izdinstam luk i sargarepu, jedan srednji crni luk i jednu sargarepu. Kasnije dodam oko 1/2 kg svinjetine na kockice, posolim, nalivam po malo vode dok se dinsta. Kad je mekano, dodam narezan kupus, oko 1/2 glavice, koji sam prethodno dobro oprala. Promesam, dodam zacine(neku vegetu), nalijem vode tu negde gde je i kupus, mozda malo manje. Kad je kupus skoro kuvan, dodam krompir na kockice, kad je kuvan i on, zaprzim hladnom zaprskom. 2 kasike brasna, malo aleve paprike razmutim u hladnoj vodi, dodam u kupus koji polako vri. Dodam i paradajz sos, onako od ok, kuva jos 10min.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.