|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
5.11.2020 0:01:42   
Didy
Danas pravila ovako: 
Suvo meso (danas sam stavila kolenice) potopim i stavim da proključa u posebnoj šerpi da se malo odsoli. Ostavim nekih 10-15 minuta da ključaju. Izblendam veću glavicu crnog luka i 3-4 čena belog. Izdinstam na masti. Sečem glavicu kupusa na veće komade (npr. odsečem deo i presečem samo na 3-4 dela, ne jako sitno, ni slučajno rendati). Nalivam vodom da ogrezne (kupus se skupi, pa ne preterivati s količinom vode na početku, bolje posle doliti). Ne stavljam koren kupusa. Dodam suvo meso i 3-4 lista sušenog lovora, poklopim i ostavim da ključa na tihoj vatri. Za nekih 45 minuta sitno naseckam koren 1 peršuna, 3 veće šargarepe, malo celera, izblendam pola crvene paprike i jedan svež paradajz i dodam. Kuvam još 15-20 minuta. Pred kraj dodam: 2 kašičice aleve paprike, bosiljak, malo bibera, sveži list peršuna i malo vegete (suvo meso pusti so, pa treba probati).E, sad, nekad dodam suve kobasice nasečene na komade pred kraj, umesto svežeg nekad dodam malo kuvanog paradajza, to sve ne igra neku značajnu ulogu. Krompir ne dodajem, zapršku ne stavljam, trudim se da ne bude mnogo čorbast. To je porcija za nas 4 za dva dana. 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2251
   RE: Pričajmo o hrani...
5.11.2020 15:34:02   
branki*
Ja ne dodajem krompir.pravim slicno.zavisi samo da li imam suve kosti ili sirovo meso svinjsko.ne zaprzavam.samo aleva koju dodam odmah.i paradajz sok.Ja dodam i beli luk.moji ne vole.ja obozavam.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2252
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2020 18:04:34   
Sanjalicaaa
Pravite li salcice? 

Gde da nadjem salo? Sutra cu potraziti u mesari, mada sumnjam da ima. 

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2253
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2020 18:17:17   
Ana RR
Sanjalice, ja nisam nikad pravila a skoro su mi se tako jeli.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2254
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2020 0:09:57   
mama Jo
Zene drage, koje su najbolje gotove kore za tortu?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2255
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2020 2:00:49   
Didy
Ja uzmem viminacijum čokoladne za čoko-moko tortu. Jedino za nju uzimam gotove, tako da nemam baš mnogo iskustva.



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2256
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2020 8:36:26   
jess021
Sigurna sam da je Didy htela da napise Vincini😁



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2257
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2020 8:52:07   
mama Jo
Ja nisam nikada uzela gotove. A da i drugarica mi je rekla za Vincini tamne. 😊
Hajd' probacu njih.
Hvala ☺️

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2258
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2020 9:17:57   
flamingos


IZVORNA PORUKA: mama Jo

Ja nisam nikada uzela gotove. A da i drugarica mi je rekla za Vincini tamne. 😊
Hajd'' probacu njih.
Hvala ☺️
Da,te uzmi,ali tamne,bolje su.


(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2259
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2020 10:16:13   
mama Jo
E hvala Flam user posted image

A imate li neki savet za stavljanje jestive slike na tortu? Ima li neka ,,fora''? Nisam nikada stavljala.
Je l' ide na slag?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2260
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2020 10:46:03   
jess021
Ima. Ide na slag ili fil, ali obavezno se da donje strane premaze margarinom da se ne bi smezurala. 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2261
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2020 11:41:15   
mama Jo
Hvala jess. Nadam se da cu uspeti 😊
Mozda bolje da uzmem dve slike odmah, za svaki slucaj user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2262
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2020 12:46:28   
flamingos
Joj mama Jo,dobra si-da uzmeš dve slike.Uspećeš,ništa komplikovano.❤


(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2263
   RE: Pričajmo o hrani...
25.12.2020 12:28:57   
nata11
Pitu sa ml mesom - jel ste nekad zamrznule nepecenu?

Mnogo je 4 rolata za nas dvoje pa bih pola ostavila za drugo pecenje.

_____________________________





(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2264
   RE: Pričajmo o hrani...
25.12.2020 14:01:33   
mama Jo
Meni je mama pravila da zamrznem i sa sirom i sa mesom. Ok je kad se odmrzne, mozes slobodno.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2265
   RE: Pričajmo o hrani...
25.12.2020 14:20:29   
Sanjica26 RR


IZVORNA PORUKA: nata11

Pitu sa ml mesom - jel ste nekad zamrznule љnepecenu?

Mnogo je 4 rolata za nas dvoje pa bih pola ostavila za drugo pecenje.



Ја сам деци вадила из замрзивача, кад ми постимо. Скроз је ок. 

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2266
   RE: Pričajmo o hrani...
30.1.2021 21:59:42   
Sanjalicaaa
Ima te li predlog za neku salatu a da nije mimoza, ruska i pileca sa kikirikijem? I da ne ide testenina. 



_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2267
   RE: Pričajmo o hrani...
31.1.2021 8:15:19   
jess021
Pecena paprika, kukuruz, pavlaka, malo majnonez. Odlicna.


Pecena paprika, peceni patlidžan, feta sir, maslinovo ulje, zacini

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2268
   RE: Pričajmo o hrani...
4.2.2021 17:18:32   
mama Jo
Sta pravite od sljiva, a da nisu gomboce? Imam u zamrzivacu bas dosta... Ne znam sta da pravim.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2269
   RE: Pričajmo o hrani...
5.2.2021 14:30:27   
branki*
ima jedan kolac,ranije sam pravila...razvaljas lisnato testo u bloku,pospes sljivama ,pospes secerom,orasima i da l jaje isto odozgo i peces.verovatno imaju te varijante razne kao lenje pite.mozes i kompot,mada moji ne vole.ja samo to znam.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2270
   RE: Pričajmo o hrani...
6.2.2021 8:21:20   
jess021
Mama jo, skuvaj dzem😁



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2271
   RE: Pričajmo o hrani...
6.2.2021 21:16:46   
nata11


user posted image
Jel ko pravio pitu sa mesom bez kora po ovom receptu? Kako je ispalo?

_____________________________





(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2272
   RE: Pričajmo o hrani...
6.2.2021 21:25:32   
vocicana
Nato sta je ovo? Deluje brzo i prakticno, bas je fino.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2273
   RE: Pričajmo o hrani...
6.2.2021 22:23:55   
flamingos
Nato,mora da je dobro.Nisam pravila.Coolinarkini recepti su super.Sad,stvar ukusa.


(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2274
   RE: Pričajmo o hrani...
6.2.2021 22:30:02   
emicaa
Ja ne kontam,kako pita bez kora 🤣



_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od ša...
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here