Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 17:43:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Flamingos, da nije šakšuka? Mada, u nju ide više jaja.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 17:44:14
|
|
|
|
flamingos
|
Sastojci:6 pečenih paprika,3 paradajza,1 glavica crnog luka,250 g sira,ulje,so i biber po potrebi,150 g maslaca,100 g brašna,1 jaje. Priprema:Na zagrejanom ulju upržiti sitno seckan crni luk,dodati seckanu papriku,oljušten i iseckan paradajz i kratko propržiti.Zasebno,na zagrejanom maslacu upržiti brašno,dodati sir,posoliti i pobiberiti po ukusu i dodati u uprženo povrće.Izmešati i usuti u vatrostanu posudu.U sredinu napraviti udubljenje i staviti jaje.Peći na 180 sttpeni 20 minuita.Savet:Možeš i više udubljenja da napraviš i u svako staviš po 1 jaje.Spremala sam samo za sebe i bilo je dovoljno jedno jaje.Ukusno je,baš mi se dopalo.Imam i za sutra.Mm je u selu,dete to ne jede,eto meni ručka i za sutra.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 17:45:13
|
|
|
|
flamingos
|
Ana,ne znam kako se zove,ali mi se baš dopada.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 17:59:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Šakšuka Odlično jelo, baš si me podsetila da iskoristim paprike.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 18:02:48
|
|
|
|
flamingos
|
Da Ana,super je.Recept sam pronašla u jednom časopisu. Eto,neke koristi i od mene🙄da te set_im da iskoristiš paprike.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 18:24:30
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 20:28:30
|
|
|
|
jess021
|
To dodje kao sataras, ali bez brasna 😊Ja sam dobila neki paradajz, mogla sam to sutra probati. Bravo Flamingos!!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 20:29:33
|
|
|
|
jess021
|
Sad sam procitala recept, def cu to sutra praviti
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 20:33:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, super ti je ovaj recept. Taman da iskoristim i paradajz i paprike.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 21:56:00
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Jess.Probaj,nećeš se pokajati.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.9.2020 10:37:21
|
|
|
|
mikica88
|
Fkamingos,Ana super su vam recepti, da se to probati.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.9.2020 10:39:15
|
|
|
|
jess021
|
Pitanje! Flamingis je pekla u rerni i dodavala maslac uprzen na brasnu, a u Aninom receptu toga nema i pece se u tiganju, kako da ga pravim? /
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.9.2020 10:41:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha pa onako kako ti se više sviđa. Ja nisam nikad stavljala brašno ali uvek zapečem u rerni kada dodam jaja.
< Poruku je uredio Ana RR -- 16.9.2020 10:43:11 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.9.2020 10:43:13
|
|
|
|
mikica88
|
Upravo to pisem? Ja gledam da sto manje zaprske i brasna u jelo.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.9.2020 10:48:54
|
|
|
|
jess021
|
Oket, danas ce to biti na meniju.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.9.2020 11:46:43
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,kako god.Imala sam ovaj recept i dopao mi se.Ti odluči.Možeš i bez brašna.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.9.2020 6:53:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Pitanje! Flamingis je pekla u rerni i dodavala maslac uprzen na brasnu, a u Aninom receptu toga nema i pece se u tiganju, kako da ga pravim? / Ja ga nisam pekla u rerni. Bilo je fantasticno. Uz dodatak sira. Pravila sma po Aninom receptu.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.9.2020 8:47:38
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, pravila ja prekjuče. Pa to je ono sto je moja baka pravila i zovemo ga sataras, ali ja ne dodajem jaje u to. Isto ali isto.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.9.2020 20:32:40
|
|
|
|
jess021
|
Pravila sam danas onaj keks, raspucanci. Lepi su, ali preslatki, sledeci put u smesu uopšte ne u dodavati secer.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.9.2020 7:39:37
|
|
|
|
mikica88
|
Pa lepo, prilagodis vasem ukusu.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.9.2020 8:43:04
|
|
|
|
jess021
|
Treba mi neki recept za bas dobre kiflice. Sve du dobre dok su tople, cim se ohlade suve i nikakve Nisam ih pravila bas dugo, mogla bih danas.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.9.2020 9:09:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, moje kiflice su i sutradan lepe
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.9.2020 9:21:03
|
|
|
|
jess021
|
Ana, podset_i me koje su tvoje 😁
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.9.2020 11:08:06
|
|
|
|
mikica88
|
Mislim da su u C kuhinji.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.9.2020 21:26:14
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Na sajtu Domace Kiflice ima recept kako ih prave. Probala sam i stvarno budu kao njihove. Inace volim i Masnicine jiflice. One su onako lisnate.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?