Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.8.2020 21:10:33
|
|
|
|
jess021
|
Pari, napravi Pavlovu tortu ili puslice
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.8.2020 21:27:31
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,reče Jess-puslice.👍
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.8.2020 22:22:07
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pari, namazi lice, odlicna maska od belanca. Ostalo isprzi. Belance sadrzi kolagen, zatezes kozu i jedes omlet 👍
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.8.2020 22:43:36
|
|
|
|
pari
|
Hvala vam!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.8.2020 23:15:10
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Ja opet ne znam šta ću sa belancima...imam ih 4...moram iskoristiti sutra Stavi u zamrzivač kada ne znaš šta ćeš... kada rešiš da ih spremim samo ih izvadi na sobnu temperaturu. Budu super, ja sam i puslicu mutila sa smrznutim belanicma.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.8.2020 16:05:23
|
|
|
|
pari
|
Pravila bih nesto sa sitnim sirom i malinama, a da nije cizkejk...imate ideju?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.8.2020 7:35:51
|
|
|
|
jess021
|
Neki rolat? Cek, salje ti na insta
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.9.2020 18:44:19
|
|
|
|
mikica88
|
Ovo da se stave belanca u zamrzivac nisam znala, koristan savet. Hvala.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.9.2020 22:20:36
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sta sve od pecene paprike? A da nije pohovana.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.9.2020 22:44:41
|
|
|
|
jess021
|
Salata, slana torta
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 8:26:27
|
|
|
|
jess021
|
Hocu da napravim banana hleb, ima li neko proveren recept?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 8:57:53
|
|
|
|
jess021
|
Upalila sam rernu, izvadila tepsiju i shvatila da nemam nijedno jaje... Napravila jos jednu kafu
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 9:09:39
|
|
|
|
pari
|
Meni je dobar recept sa profila Zdrava i srećna beba. A vidim i da je Zdravo,ja sam Aleksandra isto stavila recept za banana hleb.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 9:10:45
|
|
|
|
jess021
|
Nasla sam nelina Mimi''s kingdom
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 9:15:14
|
|
|
|
pari
|
E pa da,taj je sigurno dobar. Baš ću da pogledam...ai ti javi kakav je
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 9:18:25
|
|
|
|
jess021
|
Hocu, cim kupim jaja
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 9:30:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo Jess imas i ovaj Banana hlebOvde ne treba jaja.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 9:35:42
|
|
|
|
mikica88
|
Paprika sa kajmakom, pavlakom. Przena sa jajima, slana torta
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 10:05:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Sta sve od pecene paprike? A da nije pohovana. Junetina sa paprikama, kraljevska pogača (umesto ajvara staviš paprike), paprike punjene sirom i kajmakom, salata trljanica, punjene paprike u slanini itd
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.9.2020 10:07:04 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 10:49:38
|
|
|
|
mikica88
|
Ana , ova trljanica mi se bas dopada .
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 20:06:43
|
|
|
|
jess021
|
Napravila sam banana hleb, odlican je, ali pekla sam ga vise od sat vremena
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 20:09:46
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,bravo za tebe.❤ Sanjalice,sutea pravim nešto sa pečenom paprikom,pa ti javljam kako je ispalo i daću ti recept.Čini mi se lepim,videćemo.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 21:03:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala na predlozima.Javi Flamingos, bas me sad zanima sta je to.Na kraju sam pravila salatu od paprike, leblebija i tunjevine.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.9.2020 22:29:32
|
|
|
|
jess021
|
Sanjalice, odlicna je salata od pecene paprike, kukuruza secerca i pavlake, odlicno ide uz neko pecenje.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2020 17:34:21
|
|
|
|
flamingos
|
Evo Sanjalice kako izgleda.Meni se baš dopalo,sad ću da ispišem recept.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Najlepse ime za decaka?BojanaLazovicNajlepse ime za decaka?Jakov (
27%)
Jovan (
35%)
Sava (
15%)
Aksentije (
2%)
Sergije (
9%)
Aleksije (
12%)
Ukupan broj glasova: 211Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!