Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.9.2019 19:46:07
|
|
|
|
lesica
|
Ne znam Sanjice, meni je šećer šećer.
_____________________________
"Majkooooo, bič pliiiiz!!!" JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.9.2019 19:57:11
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Jel koristio neko kokosov secer? Jel se on stavlja manje nego obican secer? Jesam, kad je mama bila bolesna par puta za neke kolace... Secer je secer, isto se stavlja kao beli obican, nije sladji.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.9.2019 22:23:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala Mili.
_____________________________
"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi" Jer smo tako u mogucnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.9.2019 23:34:33
|
|
|
|
jane1
|
Nema potrebe, bojana92 je glasala za svoj recept 30 puta za par minuta, ne zamarajte se ostali.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.9.2019 23:38:56
|
|
|
|
Putic
|
Kako je to moguce?! :( Bice valjda onda diskvalifikovana, ako nije po pravilniku. IZVORNA PORUKA: jane1 Nema potrebe, bojana92 je glasala za svoj recept 30 puta za par minuta, ne zamarajte se ostali.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.9.2019 23:39:51
|
|
|
|
jane1
|
Evo svi se potresli zbog toga vidim
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.9.2019 23:42:47
|
|
|
|
Putic
|
Ja pratim sajt i chat odavno, svasta ima da se vidi i nauci. I ljudi ima svakakvih.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.9.2019 23:44:26
|
|
|
|
jane1
|
Batali, odlican ti je recept inace..
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.10.2019 7:24:39
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Jel koristio neko kokosov secer? Jel se on stavlja manje nego obican secer? Isto se stavlja. Kokosov šećer ima malo drugačiji miris...meni se sviđa...E sad,da li je zdraviji ili ne, nemam pojma...
_____________________________
sitnice i emocije čine život...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.10.2019 15:51:38
|
|
|
|
pari
|
Imate neki receptic za bakin kolac tj.galete iz onog aparata? Neke bih slatke ili neutralne da mozemo da mazemo nesto slatko na njih
_____________________________
sitnice i emocije čine život...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.10.2019 21:23:39
|
|
|
|
nata11
|
Po kom receptu bih mogla zamesiti hleb uvece a peci ga sutradan?
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.10.2019 21:24:31
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: pari Imate neki receptic za bakin kolac tj.galete iz onog aparata? Neke bih slatke ili neutralne da mozemo da mazemo nesto slatko na njih Vidi Minjinu kuhinju, ona ima dobar ali me nervira sto smesa mora da odstoji. 😀
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.10.2019 21:35:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pari, spremala sam ove http://www.minjina-kuhinjica.com/desert/waffle-bakin-kolac-galete/waffle-bakin-kolac/
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.10.2019 21:36:33 >
_____________________________
"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi" Jer smo tako u mogucnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2019 0:46:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Nato, mozes koristiti recept ako imas za sasavo testo. A mozes i onaj klasicni starinski: voda,brasno,secer, so,kvasac,malo ulja...Testo srednje mekano ali da se ne lepi za prste. Kada naraste pravis jufkice i u kese pa u frizider. I mozes da peces i sutradan.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.11.2019 17:32:29
|
|
|
|
nata11
|
Molim Vas komentar iskusnijih. Da li je ovaj recept ok za napraviti pa zamrznuti i koristiti nakon nedelju dana? Torta
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.11.2019 10:23:56
|
|
|
|
flamingos
|
Obično ne zamravam torte,čak ne praktikujem ništa od torti da ostavljam u zamrzivač,ni parče(doduše-pojedemo😁).Mislim da možeš da zamrzneš,sad,neće možda imati baš takav ukus kakav bi trebala,ali,ako ne stoji dugo u zamrivaču,mislim da je ok.Kako ste?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.12.2019 22:01:36
|
|
|
|
pari
|
Da li neko pravi Markizu i po kom receptu?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.12.2019 21:45:52
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Pisem dva recepta sutra, samo svesku da pronadjem. Ova su ok. Razlika je minimalna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.1.2020 23:36:36
|
|
|
|
pari
|
Kako pravite krompir u rerni da se ne osuši,a da se lepo ispeče?
_____________________________
sitnice i emocije čine život...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.1.2020 23:41:54
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pari, ja spremam nekad samo na pek papiru.A onako kad zelim da bude socno, onda seckam na kockice i nalijem vodom i dodam zacine i ulje i to je to. Kako se posle on omeksa i voda isparava a bude socno.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.1.2020 23:46:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, zavisi. Ako ga pečem kao pomfrit onda ga samo malo pouljim i raširim po pek papiru. Ako je varijanta uz meso onda ga sečem na četvrtine i pečem poklopljenog u pekaču. Sad za ng sam pekla mladi krompir isečen na polutke (nije bio krupan, to je onaj upakovan u mrežicu iz maksija, za pomfrit), malo pouljila i raširila na pek papir, solim tek kada je gotov. Super je bio.
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.1.2020 23:49:34
|
|
|
|
pari
|
Ia ja sam par puta pravila tako na pek papiru sa malo ulja,ali mi se nekako osuši, ne znam kako da objasnim...probaću opet...na koliko stepeni pečete?
_____________________________
sitnice i emocije čine život...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.1.2020 1:00:40
|
|
|
|
Duškić
|
Nikad ja nisam n a pek papiru pravila, a uzmem cesto taj u mrezici u maxiju.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.1.2020 9:05:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, ja stavim na jaču temperaturu. 220 stepeni. Ne znam, ne bude suv iako ne stavim puno ulja. Marko ga obožava.
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?