Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.1.2020 22:37:36
|
|
|
|
pari
|
Opet ja sa pitanjem :) pravila bih neku tortu sa slatkom pavlakom, neku ne mnogo komplikovanu, sočnu :) imate ideju?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.1.2020 3:02:15
|
|
|
|
pari
|
Pravila sam čokoladnu mus tortu sa sajta milin kuvar, divna je!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.1.2020 14:13:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Super pari, bas cu pogledati koja je to torta. Ja sam sa slatkom pavlakom pravila neku sa bananom i cokoladom, ne secam se tacno recepta, mogu pronaci. A znam za onu najjednostavniju na svetu kad se umuti slatka pavlaka i redja se preko piskota a izmedju neko voce stavis
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.1.2020 14:29:41
|
|
|
|
pari
|
Ova je baš lepa,ja sam pravila bez voća jer moja deca ne vole torte sa voećm ali mislim da je jo lepša sa voćem
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.1.2020 15:46:18
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Imate li neki lep recept za slani kuglof? I neki slatki cokoladni.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.1.2020 15:58:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanjalice, sladak kuglof pravim po ovom receptu Kuglof
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.1.2020 16:07:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala Sanjice. Ovaj cokoladni izgleda bas njam. Ulazi u najuzi izbor.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.1.2020 16:12:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je ukusan uz neki lep caj 🙂
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.2.2020 14:09:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja s' teme na temu, malo o preljubi malo o domacinstvu Uglavnom,vi koje koristite beli luk u ishrani, je l' ga stavljate odmah npr.u dinstanje, ili ga dodate na kraju? Ceo cen ili iseckate? Je l' bolji onaj u granulama?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.2.2020 14:16:19
|
|
|
|
milicicak
|
Mama jo, zavisi sta kuvam ali generalno pravilo je da koristim svezi. U besamele stavljam izgnjeceni, kad pravim jela sa crnim lukom kad meljem crni luk dodam i beli, u buraniji seckam 😁 i uglavnom stavljam na pocetku kuvanja
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.2.2020 14:16:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama jo, koristim i svež i u granulama. U kuvana jela ga izrendam, pred kraj dinstanja luka npr, ako ga dodajem brokoliju koji pečem u rerni onda stavim ceo ili isečem na polutke. I tako pečen je ukusan, skroz drugačiji nego u kuvanom jelu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.2.2020 15:10:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Super, hvala vam, navele ste jela koja i ja pravim cesto tako da ce mi vasi saveti koristiti
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.2.2020 15:21:48
|
|
|
|
branki*
|
ja svezi,imam i u granulama,ali mi je lepsi svezi,obavezno iseckam ili izgnjecim,jer nece da da svoju aromu ako se ne isecka da pusti sok.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.2.2020 19:12:46
|
|
|
|
nata11
|
Iseckan cen kada pravim sos (prvo njega stavim na malo ulja) a za sve ostalo u prahu.
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.2.2020 19:21:29
|
|
|
|
Didy
|
Uglavnim svež dodam na kraju, usitnjen (u blenderu, ili propustim kroz ono sito za beli luk). Granule ne koristim.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.2.2020 0:59:19
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja uglavnom koristim svez dok onaj u granulama ubacujem u potaze i tome slicno.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.2.2020 1:47:53
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo Ja uglavnom koristim svez dok onaj u granulama ubacujem u potaze i tome slicno. Ja u potaž stavljam isključivo svež, jer svakako štapnim mikserom usitnjavam sve za potaž čorbu.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.2.2020 12:07:39
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Stavim ja svez na maslinovo posle dodam malo jer volim beli luk. 😁
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.2.2020 19:04:10
|
|
|
|
branki*
|
Ja ga obožavam.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.2.2020 19:22:26
|
|
|
|
branki*
|
Zene, kako spremam onaj smrznuti pomfrit? Je li bude kao pravi ili bzv?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.2.2020 19:49:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, ja ga pečem u rerni na pek papiru. Vrlo malo pouljim, solim kada je gotov. Bude lepo krckav.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.2.2020 21:24:36
|
|
|
|
branki*
|
direktno iz zamrzivaca u vrucu rernu?hvala,anci.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.2.2020 23:49:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, samo istreseš na pek papir i lepo raširiš.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.2.2020 0:23:09
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: branki* Zene, kako spremam onaj smrznuti pomfrit? Je li bude kao pravi ili bzv? Ja sam ga pržila nekoliko puta u dubokoj masnoći. Pravo iz zamrzivača u vrelo ulje. Peče se 5-10 minuta najduže, bude kao iz Meka.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.3.2020 9:16:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Imate li preporuku za nekog food blogera, insta ili fb stranicu, kuvara... za zdrave recepte? Od koga da,, kradem'' ideje i savete. I ima li neka od vas receptic za neke ukusne keksice koje bih mogla deci da pravim, a da budu bez belog brasna i secera (sa zamenama za njih).
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?