Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.6.2019 12:18:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Šibnite taj slani recept.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.6.2019 12:21:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Bubi, prvo slane ( egzotične ekla biK ja) onda slatke i diiivne i prezla i pekmez od kajsija i taaaako nego ajde u kafanu da te pitam za svatove Mi se davimo u slatkim, napravim kao da vojsku hranim, sve pod izgovorom da ostane i za veceru koju nikad ne docekaju 😂... Slane bih probala mozda sa fetom... Ali jos cu razmisliti. Sanjice ukucaj ''tasci'' na netu i izbacice dosta slanih recepata. Svi mi deluju sjajno
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.6.2019 12:38:27
|
|
|
|
Olga75
|
Sanjice, testo je ono koje sam napisala a fil - igraj se, probaj. Ja bih sa mesom prodinstala luka, meso, doooobro izdinstala začinjeno i onda time punila i servirala uz neki sos- paradajz mi se čini sa spanaćem- blanširanje, začini a sos neki obični bešamel, sa sirom isto može ma igraj se Sanjice!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.6.2019 12:47:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Ravioli sa spanaćem i sirom u paradajz sosu - savršeno!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.7.2019 23:50:11
|
|
|
|
flamingos
|
Pečenje,roštilj,kolači,torte,sladoled...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 9:09:33
|
|
|
|
MimaKos
|
Danas curetina , muz na dijeti zbog masnoca pa i mi sa njim :)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 9:16:45
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Danas curetina , muz na dijeti zbog masnoca pa i mi sa njim :) Ćuretina je zdrava,ali je nešto moji slabo vole
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 9:18:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja je toliko iskuvam i rasparcam da i ne znaju sta jedu :)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 9:20:06
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Ja je toliko iskuvam i rasparcam da i ne znaju sta jedu :) Dobro si se set_ila,dete i mogu da zafrknem,ali muźa malo teže
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 10:00:26
|
|
|
|
doramar11
|
Ja je volim zapecenu u rerni sa pavlakom.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 10:40:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Ona jadan mora, zbog masnoca, samo to i piletinu i ribu i sme da jede, i to bez ulja
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 10:56:27
|
|
|
|
doramar11
|
Izbaci pavlaku onda. Moze onako da se krcka u rerni pod folijom.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 11:01:18
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Izbaci pavlaku onda. Moze onako da se krcka u rerni pod folijom. Svakako je ukusna
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 11:02:00
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Izbaci pavlaku onda. Moze onako da se krcka u rerni pod folijom. to i radim, sa povrcem, i kuvanim mesom, super je
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 11:15:28
|
|
|
|
doramar11
|
Nista bolje od krckanja u sopstvenom soku.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.7.2019 11:16:56
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja prelijem vodom u kojoj se kuvalo meso, pa bude njam
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.8.2019 9:55:18
|
|
|
|
gagana83
|
Je l ima neko recepAt za domace sardine? Daaavno sam pravila, ali pojma nemam po kom receptu.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.8.2019 12:20:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Sardine?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.8.2019 7:58:42
|
|
|
|
gagana83
|
Da, sardine. Zapravo, ja sam to pravila od papalina, ali ukus je identican kao sardine iz konzerve.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.8.2019 10:04:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam, gago, nisam to nikad pravila. Ne volim sardine
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.8.2019 10:13:16
|
|
|
|
Duškić
|
Pravi moj brat, ali on to pravi od krupne ribe. Preukusno je. Znam da stavlja maslinovo ulje i belo vino i zacine i krcka 3-4h u rerni.
< Poruku je uredio Duškić -- 19.8.2019 10:16:48 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.8.2019 10:16:59
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Da, sardine. Zapravo, ja sam to pravila od papalina, ali ukus je identican kao sardine iz konzerve. ja sam to po restoranima u Grckoj jela, ima i kod nas u tavernama, mozda da pokusas na engleskom da.potrazis, mozda ti izbaci recept
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.8.2019 10:18:57
|
|
|
|
Duškić
|
Ma to je ista fora sigurno kao i za ove velike, samo se krace dinstaju i peckaju.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.8.2019 11:18:21
|
|
|
|
MimaKos
|
Stvarno nemam pojma, ali jeste ukus ko sardina, i plivaju u ulju, oni ih onako malecke na tanjir naredjaju...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.9.2019 19:19:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jel koristio neko kokosov secer? Jel se on stavlja manje nego obican secer?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?