Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.4.2019 15:53:15
|
|
|
|
eca89
|
Imam Ana, ali nikako mi ne bude onako sitno, sitno!Hvala ti.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.4.2019 16:58:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Zato ti kažem, ja to nožem. Možeš i sa onom ljuštilicom za povrće, i ona dobro secka.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.4.2019 17:46:45
|
|
|
|
jance
|
Ljustilica za povrce lepo radi posao a i noz sam mi je uradio. Ja rendam i na onoj rendaljki krupnijoj za sir
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.4.2019 18:31:06
|
|
|
|
nata11
|
Ovo je zakon za kupus, krastav, sve salate, pomfrit, cips, luk... Secko
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 12:30:23
|
|
|
|
Olga75
|
Ja bih da pravim keks tortu sa pavlakom i crvenim voćem, e sad ovaj recept što sam našla nije to. Molim vas da mi napišete ili linkujete ako znate ili ste pravile tu tortu. Ide keks- kao kora, kisela pavlaka, šlag i voće, u ovom receptu piše samo 10 kašika šećera na 2 avlake i 3 šlaga i želatin i to 3 komada. Ja se toga ne sećam da sam stavljala. Znaaam, pametan zapisuje, budala pamti. Delovalo mi je da ću zapamtiti
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 12:42:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Oldži, ja je pravim malo drugačije... idu piškote koje umačem u sok od narandže a fil pravim tako što pomešam voćni jogurt sa kiselom pavlakom, dodam šećer u prahu po ukusu i voće po želji. I slažem piškota, fil, piškota, fil... i ukrasim šlagom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 12:45:45
|
|
|
|
Olga75
|
Molim te Ane, napiši mi recept Ja sam pavlaku šećerila, dodavala voće ali ne pamtim koliko sam šećera stavljala i kad sve to zamešam dodavala sam šlag ali želatin nisam i sad brinem da mi se to ne raskvasi skroz ako ne stavim želatin. Možda kremfiks da stavim Eto nemam pojma a tako lepe krupne kupine imam
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 13:11:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nisam nikad stavljala želatin. Slažem u dubokoj keramičkoj četvrtastoj posudi i ne vadim iz nje, nije kao torta. 2 voćna jogurta od 300ml, 2 kisele pavlake, šećera u prahu po ukusu (to stvarno ne znam da ti kažem, zavisi koliko slatko voliš, ja stavim baš malo), 3 kutije piškota (ja uvek kupim dve duple kutije za svaki slučaj i uvek mi pretekne), šlag za ukrasiti. Pomešaš voćni jogurt sa kiselom pavlakom, dodaš šećer. Ako želiš možeš ubaciti i voće (npr ako je jogut od višanja onda ubaciš višnje itd). Možeš čak da ubaciš i malo mlevene plazme ako hoćeš da fil bude čvršći ali stegne se lepo i bez toga. Piškote čak i ne moraš umakati u sok jer dosta omekšaju od fila. Ređaš u zatvorenu posudu piškote-fil-piškote-fil i preko staviš šlag.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 13:15:49
|
|
|
|
Ana RR
|
A imaš i varijantu sa keksom 500 g plazme ili nekog drugog keksa 1 l voćnog jogurta po želji 500 g voća po želji (najbolje kombinacija voća: ribizle, maline, jagode, kupine…) šećera po ukusu Voćni jogurt pomešaš sa šećerom zatim dodaš izdrobljeni keks pa na kraju voće. Pomešaš, izliješ u kalpu i ostaviš da prenoći. Sutradan možeš da izvadiš iz kalupa i ukrasiš šlagom ili čak istopljenom čokoladom.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 13:17:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana, kad se umuti vocni jogurt sa kiselom pavlakom jel nije mnogo retko?Koliko mu treba da se hladi? I stegne
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 13:25:03
|
|
|
|
Olga75
|
Ane, ja u voćni jogurt izlomim keks i onda kad se onako natopi istresem u duboku posudu, poređam gore voće od čega je jogurt i ostavim u frižider da se stegne. Može se seći. Ako stavim običan jogurt onda ga šećerim, šta ja znam jedno 10 - 15 kašika i onda gore ređam banane. Videću kako ću. Napisaću ako zaboravim da znate gde da me uputite
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 13:26:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka, bude ređe kada se tek zamuti ali stegne se lepo u frižideru. Gledam da kupim neki gušći voćni jogurt. Uvek pravim uveče za sutradan pa ne znam koliko realno vremena treba da se stegne. Možda da se stavi na kratko u zamrzivač ako je hića.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 13:27:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Oldži, to je kao ova moja druga varijanta.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 13:29:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Anci, da napravim nesto osvezavajuce popodne.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 13:31:11
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Oldži, to je kao ova moja druga varijanta. Da, samo sam ja to pojednostavila i pojeftinila
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 13:32:05
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Oldži, to je kao ova moja druga varijanta. Da, samo sam ja to pojednostavila i pojeftinila To pravim kad me mrzi da se pokrenem, M izlomi keks, sipa jogurt i ja prespem u posudu
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.4.2019 13:40:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Extra sad se i meni jede
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.4.2019 15:05:12
|
|
|
|
nata11
|
Molim Vas savet. Po ovom receptu je moja baka pravila breskvice i ja bih probala po 1x. E sada mast be koristim. Cime ga mogu zameniti? Margarin je ok? Ili maslac?
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.4.2019 15:08:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, ja bih koristila puter. Margarin inače ne koristim.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.4.2019 15:25:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maslac ili ti puter. Margarin samo stavljam kad je posna varijanta.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.4.2019 15:53:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Najbolje je.s masti Ja imam neki recept za keks i najbolji je s.masti. jednom stavih maslac.i.nije to to
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.4.2019 16:46:28
|
|
|
|
nata11
|
Hvala. Probacu sa maslacem.
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.5.2019 17:23:30
|
|
|
|
nata11
|
Kako pripremiti plavi patlidzan a da nije pohovan i punjen mesom?
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.5.2019 17:44:26
|
|
|
|
kamičak
|
Mozes musaku, stavis patlidzan umesto krompira. Mozes i da isprzis kolutice i dodas malo pavlake.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.5.2019 18:30:50
|
|
|
|
nata11
|
Ne bih sa mesom.
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?