|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
23.3.2019 13:47:39   
mama Jo
E kad videh ovu temu setih se necega sto vec duze vreme zelim da vas pitam. Da li koristite neku zamenu za secer, i sta koristite?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1276
   RE: Pričajmo o hrani...
23.3.2019 13:52:49   
Sanidej
Sad je stevia popularna, ja sam licno najdalje dobacila do zutog secera umesto belog..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1277
   RE: Pričajmo o hrani...
23.3.2019 14:01:23   
bubulence


IZVORNA PORUKA: mama Jo

E kad videh ovu temu set_ih se necega sto vec duze vreme zelim da vas pitam. Da li koristite neku zamenu za secer, i sta koristite?



Zavisi za cega.. Dok sam bila na hrono ishrani koristila sam steviu. Za kolace nekad uzmem smedji secer, nekad stavim med... Mada jos uvek dosta koristimo i beli secer u ishrani... 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1278
   RE: Pričajmo o hrani...
23.3.2019 14:19:21   
pari
Na kraju su svi seceri manje vise isti...treba umereno...ja stavljam nekad kokosov, nekad smedji, nekad med ali sve je to ipak secer. Stevija je verovatno drugacija...ali nisam skroz usla u tematiku

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1279
   RE: Pričajmo o hrani...
23.3.2019 14:46:01   
jess021
Mama Jo, prema meni secer je najmanji problem. Ja se vise, kod gotovih proizvoda, plasim aditiva, konzervanasa i sl.



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1280
   RE: Pričajmo o hrani...
25.3.2019 21:22:38   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: pari

Ana, napisi mi recept za tortilje pliz u temi


Pari, ja to uglavnom sve bez recepta pravim ali recimo po ovom možeš ovom receptu. Neke punim kao u receptu a neke punim posle.


Pari, ovo je super ideja i za neka druženja klik i klik

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1281
   RE: Pričajmo o hrani...
25.3.2019 21:38:01   
bubulence


IZVORNA PORUKA: jess021

Mama Jo, prema meni secer je najmanji problem. Ja se vise, kod gotovih proizvoda, plasim aditiva, konzervanasa i sl.




Apsolutno se slazem

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1282
   RE: Pričajmo o hrani...
25.3.2019 23:06:26   
Sanidej
Moja dobra drugarica je dr veterine, kad krene prica o mesu..hehe dobro da nemamo 2 glave do sada :)

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1283
   RE: Pričajmo o hrani...
26.3.2019 15:48:36   
pari


IZVORNA PORUKA: Ana RR


IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: pari

Ana, napisi mi recept za tortilje pliz u temi


Pari, ja to uglavnom sve bez recepta pravim ali recimo po ovom možeš ovom receptu. Neke punim kao u receptu a neke punim posle.


Pari, ovo je super ideja i za neka druženja klik i klik


Ana, hvala!
Pitanjce jedno...zamrznute kore za gibanicu,koliko ranije treba da se izvade iz zamrzivaca?

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1284
   RE: Pričajmo o hrani...
26.3.2019 16:23:21   
Ana RR
Hm, nemam pojma. Poslednji put sam smrznute kore koristila u Kanadi... možda dva sata..?

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1285
   RE: Pričajmo o hrani...
26.3.2019 16:28:43   
Maraj
Ana user posted image super su recepti . I ja sam ih memorisala user posted image
Jesi pravila ove tortilje. Imam ovaj toster. Mogla bi da probam ovaj recept. Kako se rolaju? Jel ok?

Sto se kora tice, ja bi vece pre izvadila , pa u frizider do jutra bi se otopile.
A i ovako da ih izvadis sto kaze ana ne verujem da im treba mnogo. Tanke su

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1286
   RE: Pričajmo o hrani...
26.3.2019 16:42:50   
Ana RR
Maraj, pravila sam ali nisam pekla te velike u tosteru jer nemam toliko veliki (toster user posted image ). Pekla sam u gril tiganju ali sigurno su još bolje u tosteru.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1287
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 13:50:33   
Rosita
E ovako. Kad oćete da nešto sami napravite a nemate kade pa morate danima to da radite... Susam salata, salate sa majonezom i koječime, koliko max pre mogu da se naprave? Ukrasite odmah ili na dan služenja? Drugo, torta koja se ukrašava čokoladnom glazurom i dodacima, može li ukrašavanje naknadno, dan posle recimo?



_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1288
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 13:57:13   
Ana RR
Rosi, salate pravim uveče za sutradan. Ne volim da stoje duže. Tortu možeš naknadno ukrasiti ali ako je prelivaš čokoladnom glazurom prvo ostavi malo tortu van frižidera da ti se čokolada ne bi stegla odmah čim je preliješ. Doduše, zavisi i kakvu glazuru praviš, naravno.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1289
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 13:59:36   
Rosita
Onu što si me ti naučila ☺



_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1290
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 14:10:54   
Ana RR
Hahaha ;) onda izvadiš tortu čisto da ne bude ledena i dalje radiš normalno ;)

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1291
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 14:12:58   
nata11
Ja susam salatu pravim dan ranije.


Tortu isto. Jedan dan pravim a drugi filujem. 

_____________________________





(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1292
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 14:16:30   
veselicaa
Ja salate i slane torte pravim dan ranije.Tortu jedan dan kore,drugi dan fil i ukrasavanje.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1293
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 14:25:26   
Rosita



👍

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1294
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 14:27:36   
vocicana
A ja pa nista, samo radim sve istog dana, jedino ako imam i previse obaveza onda rasporedim. Ali torta volim da odstoji, da slegne, tako da dan ili dva pre secenja napravim.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1295
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 17:10:09   
milicicak


IZVORNA PORUKA: veselica RR

Ja salate i slane torte pravim dan ranije.Tortu jedan dan kore,drugi dan fil i ukrasavanje.




Ovako i ja.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1296
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 18:01:04   
Rosita
Hoće li kore tako da se isuše?



_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1297
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 18:15:08   
Ana RR
Rosi, uviješ ih u foliju da se ne suše.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1298
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 19:52:28   
Sanidej
Torte su mi bile najbolje kada sam ih pravila 2 dana pre sluzenja. Dekoraciju slagom ili coko glazurom odradim na dan secenja, doduse ujutru za uvece.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1299
   RE: Pričajmo o hrani...
27.3.2019 20:06:32   
mila83
Sto se tice torti,pravim tako kao i vecina. jedan dan kore,fil,ali ih ne spajam, to radim drugi dan i to vece ukrasavam ili eventualno ujutro za dan kada mi treba.Tako i slanise,ako su neki kremasti, rolati...a kiflice,grickalice, to taj dan, da bude sveze.Salate / zavisi od sastojaka, da li mogu dugo da stoje ili ne,ali generalno,sve je lepse ako stoji bar nekoliko sati, da se sjedine ukusi.

_____________________________

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here