Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.2.2019 14:15:24
|
|
|
|
nata11
|
Jess ja volim uz piletinu sos od pecuraka, pavlake i parmezana. Nemam recept sve to odokativno.
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.2.2019 8:22:11
|
|
|
|
branki*
|
ja pre neki dan pravila domacu supa od pileta,mislim cesto ja to pravim,ali sam sad ubacila domace rezance umesto kupovnih,ljudi koliko je lepsa i ukusnija supa..
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.2.2019 21:05:35
|
|
|
|
milicicak
|
Zene, gde da kupim slatku pavlaku? Jel to nije isto kao i ona pavlaka na biljnoj bazi, tipa Halta ili Hole? Hocu da isprobam neki karamel frosting pa mi treba heavy cream sto je slatka pavlaka, jel da?Potpuno sam ispala iz stosa za ovih sedam godina sto te stvari nisam koristila 😂
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.2.2019 21:10:52
|
|
|
|
Sanidej
|
Ja uzmem krem slag pa umutim sa mlekom umesto te slatke pavlake
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.2.2019 21:12:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Mili, imlek mlečna slatka pavlaka - čini mi se da je plavo pakovanje. Ima u maxiju, obično stoji u frižideru a ne sa biljnim pavlakama na polici.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.2.2019 21:12:43
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Ja uzmem krem slag pa umutim sa mlekom umesto te slatke pavlake Ne radi posao za karamel.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.2.2019 21:13:15
|
|
|
|
milicicak
|
Super, Anci, hvala 😘
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.2.2019 21:14:24
|
|
|
|
Ana RR
|
No problem
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.3.2019 14:26:26
|
|
|
|
nata11
|
Da li testo za mladencice mogu zamesiti veceras za sutra ujutru? To je u sustini testo sa kiselom vodom i secerom.
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.3.2019 14:30:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, mislim da možeš.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.3.2019 15:45:26
|
|
|
|
mirana1
|
Naravno da mozes. Ja ove god ne idem ni kod koga za mladence.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.3.2019 15:56:27
|
|
|
|
pari
|
Sad gledam dzejmija...pravio keks sa hlebom :)100g hleba razanog u blender,dodao 2 jaja, otopljeno 100g cokolade sa 100 g putera i 50g secera i pekao na 200 stepeni 10 min. Mozda se usudim da probam :)
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.3.2019 16:04:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, to ja pravim. Bude skroz fino. U Kanadi sam pravila od slatkog hleba (panettone).
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.3.2019 16:05:33 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.3.2019 16:39:58
|
|
|
|
nata11
|
Super. Ne idem ni ja nego mi se prijeli, nisam jela godinama.
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.3.2019 20:41:35
|
|
|
|
pari
|
Moracu da probam Ana...samo da vidim od kog hleba
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.3.2019 11:15:22
|
|
|
|
mirana1
|
IZVORNA PORUKA: pari Sad gledam dzejmija...pravio keks sa hlebom :)100g hleba razanog u blender,dodao 2 jaja, otopljeno 100g cokolade sa 100 g putera i 50g secera i pekao na 200 stepeni 10 min. Mozda se usudim da probam :) Pa lepo ovo zvuci.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.3.2019 11:20:14
|
|
|
|
vocicana
|
Kao kolac? H,m...interesantno zvuci. I masno
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.3.2019 11:22:17
|
|
|
|
jess021
|
Pari, gde nalazis te recepte za keksice? Daj neki😊 Ja I dalje razmisljam o susenom paradajzu.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.3.2019 11:28:50
|
|
|
|
pari
|
Ja uglavnom pravim klasicne cookies...puter i secer pomesam,dodam jaje, posle brasno i malo praska za pecivo i na kraju iseckanu crnu cokoladu. Tu moze da se dodaje svasta,i orasasti i suvo voce...jednom sam dodala sok od limuna pa je dao poseban smek...E sad,uglavnom pravim odokativno ali videcu da jednom sve zapisem pa pisem 🙂
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.3.2019 11:58:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, neki osnovni recept je 2 jaja, 1 vanilin šećer, 150 gr šećera, 200 gr putera, trunka soli, kašičica praška za pecivo, 400 gr brašna, 200 gr čokolade. Pomešaš suve sastojke, posebno umutiš jaja, šećer i puter, dodaš suve sastojke, umesiš pa na kraju dodaš iseckanu čokoladu. Ja volim da su mi svi keksići iste veličine pa ih vadim mericom za tečnost (one američke kašike) ili malom kašikom za sladoled, ali ne mora, kada mi Marko pomaže onda ih ima svih veličina hahaha. Napraviš kuglicu, staviš na pek papir pa je pritisneš odozgo da je spljoštiš. Možeš da dodaš kakao (onda smanjiš brašno za količinu kakaa), lešnike, narandžu, cimet... šta god ti padne na pamet.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.3.2019 14:51:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana ja ih pravim sa onim kalupom za tulumbe,ima vise nastavaka i budu bas lepi.Taj kalup moze i za slag.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.3.2019 16:46:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Vesi, zar ti nije pregusto testo za to? Ne znam da li bih mogla da istiskam.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.3.2019 19:55:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana,malo se teze pritiska ali uspeva,budu bas lepi oblici zato ih tako pravim.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.3.2019 7:52:19
|
|
|
|
jess021
|
Ana, koliko ih peces?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.3.2019 10:30:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, ne dugo, recimo oko 12-15 minuta ali zavisi od rerne.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?