Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.12.2018 12:49:28
|
|
|
|
Olga75
|
Spremi ih u rerni sa sirom, prvo ih onako pod folijom malo "kuvaš" a začiniš ih belim lukom, biberom i onda kad su polugotove otkriješ ih i zajiješ: pavlaka za kuvanje ili kisela, malo mladog sira, malo narendanog tvrdog sira i ostaviš da se žapeče. Za prilog možeš šta hoćeš Ili da ih spremiš sa dunjama.
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.12.2018 12:53:47
|
|
|
|
Jekica86
|
Sto mi se sad jede to tvoje jelo sa kremenadlama
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.12.2018 8:02:12
|
|
|
|
branki*
|
kako pravite pilav?ja ga obozavam,ali nekad mi uspe,bude super,a nekad i to cesce mi ne uspe...bude gnjecav nekako.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.12.2018 8:17:41
|
|
|
|
jess021
|
Olga, kako sa dunjama? Branki, ja to sve stavim u rernu, nalijem vode u vatrostalnu i ostavim da se pece. Mozda stavis previse vode, bolje manje, pa posle dolijes, ako treba jos.
_____________________________
Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina. U mom svetu sve je dobro!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.12.2018 8:19:15
|
|
|
|
branki*
|
a,je l proprzis prvo luk ,pa meso ili kako..je l prokuvas pile prvo ili odmah?ne znam..evo opet mi prekjuce nije lepo ispao.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.12.2018 8:29:21
|
|
|
|
nata11
|
Branki ja spremam tako sto ubacim sve sastojke+ pilece belo zacinim, nalijem vodom i u rernu. Cesto nalijem pilecim bujonom. Nista ne przim prethodno.
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.12.2018 11:09:00
|
|
|
|
jess021
|
Branki, isto kao Nata. Nikad ne kuvam prvo pile, stavim sve zajedno, pokrijem folijom, kad je skoro gotovo, otkrijem da se zapece i super bude
_____________________________
Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina. U mom svetu sve je dobro!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.12.2018 21:34:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, ja po ovom receptu klik
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.12.2018 22:26:19
|
|
|
|
Rosita
|
Ja malo prpepecem pirinac pre spajanja svega i rerne. Na vrelom tiganju ga izokrećem. To pomaže da zrna ostanu celovitija što je isto važno da se ne gnjeca. Ali ključno je dobeo zapeći.
_____________________________
Očiju tvojih da nije Ne bi bilo neba U malom našem stanu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.12.2018 9:26:15
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Olga, kako sa dunjama? Evo ga receptić KLIK, upravo sam ga stavila na pečenje Branki, ja prvo prodinstam pirinač na crnom luku a umesto vode stavim supu u kojoj skuvam meso, onda to meso iz supe ( klasična-peršun,šargarepa,celer,luk,so,biber) očistim od kostiju i kože, poređam u đuvečaru, dinstani pirinač po tome, zalijem supicom i zapečem
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.12.2018 12:33:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima li neko recepAt za neku ukusnu slanu tortu? Da moze da se napravi dan pre slavlja?
_____________________________
,,Carpe diem"
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.12.2018 12:56:58
|
|
|
|
milicicak
|
Mama jo, tost torta je zakon kako god da je napravis. Ima ovde recepata u temi fingerfood. Ako bas treba, napisacu ti moju ali ne znam ja to po kolicinama, sve odokativno pravim
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.12.2018 13:17:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Sve torte sa tost hlebom su ukusne a i lake za spremanje.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.12.2018 15:25:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Sada cu bas pretraziti po temi, a takva neka sa kojom nema greske mi i treba, posto.... hmmm... evo sapucem da me niko ne cuje- u zivotu nisam napravila slanu tortu
_____________________________
,,Carpe diem"
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.12.2018 18:52:14
|
|
|
|
Jekica86
|
U pravu ste sve se lako prave a ukusne jako.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.1.2019 14:33:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako spremate curece meso? Stize mi danas domace curece meso sređeno, pa sad trazim recepte.
_____________________________
"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi" Jer smo tako u mogucnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.1.2019 14:36:44
|
|
|
|
milicicak
|
Sanjice, koji deo curke?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.1.2019 14:48:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cika koji mi sredjuje curku rece mi da ce biti snicle i bataci.
_____________________________
"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi" Jer smo tako u mogucnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.1.2019 14:54:53
|
|
|
|
milicicak
|
Ja belo meso pohujem uglavnom ili ga koristim za rizoto, malo je suvlje i zilavije od piletine. A batak je nezgodan... Ima puno zilica... Obicno ga ili pecem u foliji na 160 stepeni par sati pa dodam povrce ili ga skroz ocistim od koske i zilica pa napravim gulas od njega
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.1.2019 15:11:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala Mili. Imam ekspres, pa cu lako.
_____________________________
"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi" Jer smo tako u mogucnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.1.2019 21:17:45
|
|
|
|
Rosita
|
Devojke, imate li recept za neke lepd pute sa javukama, višnjama, spanaćem, da nisu nlečne, može žumance i da su MEKANE, a sa gotovim korama? Hvala!
_____________________________
Očiju tvojih da nije Ne bi bilo neba U malom našem stanu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.1.2019 12:05:28
|
|
|
|
Rosita
|
Nisam bogznašta za pite, ali meni se ova dopada, baš je ok, pravila sam. Postala je baš meka sutradan. Može manje šećera da se stavi. Pita sa jabukama
_____________________________
Očiju tvojih da nije Ne bi bilo neba U malom našem stanu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.2.2019 16:32:12
|
|
|
|
nata11
|
Po kom receptu radite bakin kolac ili ti vafle?
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.2.2019 13:26:33
|
|
|
|
jess021
|
Danas sam izvadila pilece belo i za prilog ce biti njoke. E sad, treba mi predlog kako da napravim to belo da bude kao neki sos?
_____________________________
Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina. U mom svetu sve je dobro!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.2.2019 14:14:13
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam danas pravila piletinu u kornifleksu. A za par dana cu kao muckalicu, sa puno povrca.
_____________________________
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
Anketa
cirokoje ime vam se vise svidjasara (
43%)
anja (
28%)
mia (
29%)
Ukupan broj glasova: 177Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!