Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 9:32:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo jess, odlicno izgleda
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 11:28:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess 😍 fantastična je!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 11:29:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lepo, lepo❤️
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 12:20:27
|
|
|
|
gocata
|
Super
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 14:03:23
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Super izgleda i bas je velika 😍 Koje ukuse si radila? Ja se jos nisam usudila na sprat da pravim 😂 Dragice,nema da omaneš sa gotovim rolatima-mislim za dva sprata.Fil po želji i milina.Ova je predivna torta.Bravooooo!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 14:12:30
|
|
|
|
jess021
|
Hvala zene. I ja sam zadovoljna, kupila sam novi spric u Ikei, bas je dobar. Dole je Grcka torta, a gore neka cokoladna, malo improvizona. Odlicne su obe i na preseku i po ukusu.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 14:13:33
|
|
|
|
jess021
|
Dragice, ja deci za rodjendan uvek pravim na sprat. Obavezno stavim u donju stapice i skrivenu tacnu i nema brige.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 14:22:51
|
|
|
|
jess021
|
Evo i preseka
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 14:25:39
|
|
|
|
flamingos
|
Divno.👍
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 15:12:34
|
|
|
|
smeško
|
Sjajno, Jess! Prelepo!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 14.11.2020 21:02:15
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jess pa bravo, svaka ti cast zaista!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 15.11.2020 9:41:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jess, svaka cas_t. Odlicno je. 👏😊
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 15.11.2020 14:22:40
|
|
|
|
Maraj
|
Jess sta znaci to da stavis skrivenu tacnu i stapice
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 15.11.2020 14:35:06
|
|
|
|
jess021
|
Maraj znaci da isecem karton malo manji nego sto je ta gornja torta i oblozim ga folijom. U donju tortu zabodem stapice za ražnjić u donju tortu na mesto gde biti ta tacna. Jedan u sredinu i 4-5 okolo. Prvi zabodem, pa izmerim koliko je dubina donje torte pa prema njemu isecem sve ostale. Onda na te stapice, stavim tu tacnu, pa na tacnu tortu.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 15.11.2020 16:38:03
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Odlicna ideja. Nije mi palao na pamet da to uradim iako sam videla to kad smo porucivali spratne torte da tako rade. Ja sam malo smotana
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 26.12.2020 22:59:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Nasa danasnja, glavna :
< Poruku je uredio mama Jo -- 26.12.2020 23:02:41 >
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 26.12.2020 23:50:57
|
|
|
|
branki*
|
wow kako deluje ukusno!koja je ovo torta,mama jo?
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 27.12.2020 0:04:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Branki, ako mi verujes ja ni ne znam kako se zove. Cokoladna sa vocem, sad je stavila visnje, a prosli put je stavljala maline i sa malinama je mnogo ukusnija. Ali je stvarno i ova preukusna, to je nasa rodjaka jedna sto pravi torte, i stvarno je napravi tip top, cokolada u torti bude takva kao celu da jedes, i kore socne a tanke, stvarno je jako ukusna bila.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 27.12.2020 0:12:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovu sam ja pravila. Ona klasicna coko plazma. Napravila sam je za pola sata bukvalno i bila je bas ukusna, mekana, socna, ma bas lepa. Samo izgled katastrofa... Doslo mi da placem kad sam preuzela sliku koju sam narucila a ovako je ispala. Bukvalno nisam imala gde da odem da uzmem novu jer sam u minut do zatvaranja dosla da je pokupim... Stampa katastrofa. Ali U je bila odusevljena kad je videla, tako da sam se onda i ja razveselila 😊
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 27.12.2020 8:38:27
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, divna je!!
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 27.12.2020 9:35:48
|
|
|
|
Duškić
|
MamaJo, oni su male duse koje nas uvek razvesele. Torta je odlicna.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 27.12.2020 10:05:00
|
|
|
|
Lilly5
|
Cokoplazma najbolja za decu, brza i ukusna torta. Ni stampi nista ne fali sve je ok 🙂
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 27.12.2020 10:43:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma kakvih prelepih ima, stvarno slike izgledaju kao stvarne. Jos kad mi je rekla pa znas rezolucija je bila losa :( ali dobro, to je i najmanje bitno 😊
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 27.12.2020 10:46:14
|
|
|
|
Lilly5
|
Mama Jo nista ti se zameriti ne moze divna si 😍
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 27.12.2020 10:58:50
|
|
|
|
flamingos
|
Mana Jo,bravo.Divna torta.👍❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.