Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 4.8.2021 17:57:15
|
|
|
|
milicicak
|
Evo našeg Spajdermena, mini buba i suncokret zdušno pomagali u ukrašavanju
< Poruku je uredio milicicak -- 4.8.2021 17:58:42 >
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 4.8.2021 17:59:43
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Evo našeg Spajdermena, mini buba i suncokret zdušno pomagali u ukrašavanju
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 4.8.2021 18:49:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Super je mili Ja sam ove godine pravila ukrase od puslica ali mi je boja ispala previše ženska sreća pa Mare ne obrača pažnju na to
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 4.8.2021 20:22:08
|
|
|
|
flamingos
|
Bubulence,Mili,predivne su vam torte.Bravo.❤
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 4.8.2021 21:26:09
|
|
|
|
Tiziana
|
Ana, koliko ti dugo treba da napravis ovu tortu?Deluje ludilo.. Vec danima mi se jede neka fina torta sa pravim korama i konkretnim filom, a ne sve neki slagovi i pudinzi.. IZVORNA PORUKA: Ana RR Mili klik
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 4.8.2021 23:57:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Tizi, ide prilično brzo, pogotovo ako imaš više kalupa za kore. Ja imam samo dva ali opet ide brzo, dok se jedna peče ja mutim drugu. Prvo skuvam fil i stavim da se hladi pa tek onda mutim kore. Odlična je torta, zaista.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 5.8.2021 8:14:41
|
|
|
|
nata11
|
Za ovu tortu prvi put cula pre mnogo mnogo godina ovde na forumu od Cece. Imam cak i sliku u tel koju mi je poslala tokom izrade iste. Naravno nikada se nisam usudila praviti je. Meni ovo izgleda kao bi trebalo 2 dana. Verujem da je fenomenalnaaaa.
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 5.8.2021 15:29:33
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Ana, koliko ti dugo treba da napravis ovu tortu?Deluje ludilo.. Vec danima mi se jede neka fina torta sa pravim korama i konkretnim filom, a ne sve neki slagovi i pudinzi.. IZVORNA PORUKA: Ana RR Mili klik Tizi, brzo se pravi. A imaš na prethodnim stranicama Lesicinu modifikaciju ovog karamel krema, bude torta još bolja
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 7.8.2021 11:12:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Bubi, Mili, odlicne su torte, bravo
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2021 22:52:27
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo naša torta, figure su pravljene od one mase od kineza koja kad se usuši podseća na stiropor, Sunđer Boba sam pravila ja a Patrika moja druga ćerka, kasno se set_ila da nabavim figure pa smo se poslužile našim talentima 🤗
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 10.8.2021 8:14:59
|
|
|
|
dddaca
|
Super je Bubi!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 10.8.2021 8:41:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Дивна је торта Буби.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 10.8.2021 8:59:52
|
|
|
|
flamingos
|
Bubi,predivna torta.Bravo za figurice.Baš ste ih lepo napravile.❤
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 10.8.2021 10:11:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Wow, bubi, svaka vam cast
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 10.8.2021 11:10:28
|
|
|
|
dddaca
|
Bubi, odoh off, ali koja je to masa sto se stvrdne? Ne znam na sta mislis
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.8.2021 17:08:35
|
|
|
|
smoli
|
Ja cu praviti snikers tortu za rodjendan, probacu da postavim fotografiju.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 3.9.2021 10:14:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Treba mi savet... Desi mi se da, kad secem tortu, onako kao da se fil i kora nisu spojili, raspada se parce... Ima li neka ,,fora'' za to?
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 3.9.2021 12:47:09
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Treba mi savet... Desi mi se da, kad secem tortu, onako kao da se fil i kora nisu spojili, raspada se parce... Ima li neka ,,fora'''' za to? Najverovatnije kora nije upila fil jer je mnogo čvrst. Najlakše je ili da koru premažeš tankim slojem šlaga ili je malo natopiš mlekom ili sokom
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2021 9:03:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo mili, hvala na savetu, uspelo je Ja sam pravila obe greske - previse umutim fil i nisam dovoljno natapala kore. Kore sam sad natapala sa obe strane i fil sam ostavila za nijansu tecniji. Malo mi je curilo 😂 i isprva sam se toga poplasila, ali cim sam stavila u frizider brzo ss sve steglo. Kad smo sekli nije se raspadalo a torta nikad socnija, sve se topi u ustima. Mili, hvala jos jednom, stvarno si mi bas pomogla
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2021 10:35:58
|
|
|
|
smoli
|
Ima fora-kupis tortu 🙂 Salim se, desilo mi se slicno kada sam pravila fil sa malo vise keksa pa je bio suvkast. Kore uvek prelijem mlekom pa onda fil.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2021 13:35:20
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Bravo mili, hvala na savetu, uspelo je Ja sam pravila obe greske - previse umutim fil i nisam dovoljno natapala kore. Kore sam sad natapala sa obe strane i fil sam ostavila za nijansu tecniji. Malo mi je curilo 😂 i isprva sam se toga poplasila, ali cim sam stavila u frizider brzo ss sve steglo. Kad smo sekli nije se raspadalo a torta nikad socnija, sve se topi u ustima. Mili, hvala jos jednom, stvarno si mi bas pomogla Hehe, mama Jo, drago mi je da sam pomogla
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 17.9.2021 7:07:48
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Bravo predivne su vam torte
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 17.9.2021 7:10:58
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,bravo.Nisam ni sumnjala u tebe.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.