Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.7.2017 19:31:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Naše rođendanske torte od subote
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.7.2017 20:28:57
|
|
|
|
Duškić
|
Torte su prelepe!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.7.2017 21:20:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Duškić baš su mi dobro ispale, deca su tražila još, pojele su se obe. Zato volim sama da pravim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.7.2017 22:18:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super..jesu cokoladne moje naj vise vole ...samo d aje cokolade
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.7.2017 22:33:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Brod je skroz od čokolade (čokoladne kore i čokoladni fil - ganaš) a ova druga ima fil sa belom čokoladom i fil sa mlečnom čokoladom. Tako da da, obe su čokoladne
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.7.2017 22:35:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cokoladne bombe njam!!!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.7.2017 22:40:39
|
|
|
|
dddaca
|
Ana, sama si ih pravila? Super izgledaju
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.7.2017 22:59:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana super su ti,svaka cast I ja uvek pravim sama.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.7.2017 23:43:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Ana strava su torte! I ja takođe torte djeci pravim sama. Prva je bila za L, za prvi rođendan 2009godine, od fondana. Od tada do danas sam usavršila posao A da sam ih tada pocela raditi za prodaju koliko me je ljudi pitalo, danas bih bila bogatašica Ali ne mogu ja to za prodaju, stres, ja to samo za svoj gušt
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 31.7.2017 23:46:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhaha choopo isto i ja,kada se setim da sam figuricu mace kiti od fondana pravila 2,5 sata,muz me jos zeza
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.8.2017 9:27:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Sama, dabome. Hvala devojke klinci su se oduševili brodom.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.8.2017 23:53:23
|
|
|
|
emicaa
|
Anci zlatne ruke imas
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.8.2017 23:56:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci majstorica.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 2.8.2017 8:28:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Wooow 😍 torte su predivne zaista, svaka cast!! Ja se uvek odusevim kad vidim da mame same naprave svojoj deci za rodjus... ja nisam neka kuvarica jos uvek, i pimalo se plasim da mi ,,nece uspeti"... a jako zelim da sama napravim svojoj malenoj sad za rodjus. Koliko ti je trebalo vremena da dekorises i napravis brod? Odprilike? Stvarno su torte kao narucene iz poslasticarnice, bravo 😍
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 2.8.2017 9:07:04
|
|
|
|
krin 40
|
Ja se divim kada ih dekorišete.Ja stvarno dobro i kuvam i mesim.Torte su mi odlične a dekorisanje i ja nikako se ne slažemo.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 2.8.2017 9:22:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 2.8.2017 11:31:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Wooow 😍 torte su predivne zaista, svaka cas_t!! Ja se uvek odusevim kad vidim da mame same naprave svojoj deci za rodjus... ja nisam neka kuvarica jos uvek, i pimalo se plasim da mi ,,nece uspeti"... a jako zelim da sama napravim svojoj malenoj sad za rodjus. Koliko ti je trebalo vremena da dekorises i napravis brod? Odprilike? Stvarno su torte kao narucene iz poslasticarnice, bravo 😍 Mama Jo, meni je najbitnije da su zaista ukusne. Jela su i deca koja inače ne jedu torte, a odrasli su tražili i recept i parče više Što se broda tiče, u suštini uopšte nije komplikovano. Pravila sam po receptu Bokine torte (imaš na RR recept) samo nisam stavljala višnje. Pekla sam tri kore u plehu koji je dimenzija 17x30. To mi je bilo baš, baš taman. Za nju sam odvojila jedan dan jer sam ovu četvrtastu napravila dan ranije (samo sam sliku zalepila par sati pre samog rođendana), ali u suštini kore se brzo umute i ispeku, fil je prost (slatka pavlaka i čokolada) i samo dok sam ukrojila kore. Pred iznošenje sam stavila ogradicu od čokolade i ostale ukrase.
< Poruku je uredio Ana RR -- 2.8.2017 11:35:29 >
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 2.8.2017 13:17:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo, svaka cast stvarno. Ja cu se usuditi da probam 😊 ali pre rodjusa, za svaki slucaj 😊 A posto sam pocetkik, znaci mi sve - i tacne mere svega, i koliki pleh, i koliko vremena 😂😂 Tako da puno hvala na info 😊
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 2.8.2017 16:29:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Ako želiš poslaću ti slike i crteže kako sam radila. Mislim, ne znam da li te interesuje baš gusarski brod, nama je to bila tema
< Poruku je uredio Ana RR -- 2.8.2017 16:30:41 >
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 2.8.2017 21:17:13
|
|
|
|
mama Jo
|
O,sjajno, moze crtezi naravno... kad god stignes 😊 Suuuuper, hvala puuuunon😊😊 U pp mi mozes poslati...nije nista hitno, kad uspes 😊 Jeeeej 😊
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2017 17:39:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sutra mi je rodjendan. Nisam napravila tortu...ako muz dodje ranije veceras idem da kupim sastojke, pa da je ujutru napravim..odabrala sam koju cu.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2017 18:00:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo O,sjajno, moze crtezi naravno... kad god stignes 😊 Suuuuper, hvala puuuunon😊😊 U pp mi mozes poslati...nije nista hitno, kad uspes 😊 Jeeeej 😊 Mama Jo, ja sam zaboravila da ti pošaljem slike... izvini, od avgusta sam u totalnom haosu. Javi da li ti još uvek treba...
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2017 21:19:50
|
|
|
|
medamisko
|
Bas su lepe torte, ja bih ostala tri dana. Moji polude dok pravim, a tek kad filujem, volim da sve bude ravno i lepo i ukus i izgled.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2017 22:21:27
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Daaa i mojima je omiljeno da olizu serpu i ostalo sudje 😊 Realno ko to nije voleo? 😊😊
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.