Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 29.7.2020 22:21:24
|
|
|
|
pari
|
Super Ana, svaka čast! Koliko god daje jednostavna,odlično izgleda! Potrudila si se :)
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 30.7.2020 15:35:59
|
|
|
|
Maraj
|
Ana jesi pravila u serpi, pa okretala na tacnu kad se stegne? I sta si ovo radila sa piskotsma, bas su lepe...kako si ih ocakonukrasila ( umakala)
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 30.7.2020 17:26:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, ne, slagala sam u kalupu za tortu ali sam skinula dno. To su piškote sa kakaom, sekla sam ih da bi mogle da stoje i da stanu u kalup. Njih nisam umakala u mleko da ne bi previše omekšale. Na dno i u sredinu sam slagala piškote ali sam gledala da ih slažem tako da na preseku dobijem šahovsku tablu. Uglavnom sam uspela nekako sam na jednom mestu stavila pogrešno pa je tu samo crni deo ali nije bitno, to su samo moji tripovi Evo presek Piškote
< Poruku je uredio Ana RR -- 30.7.2020 17:37:08 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 30.7.2020 17:28:02
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Ana.Super tortica.Moji vole piškote-a ja ne.😀
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 30.7.2020 17:36:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Flamingos, ni Marko ih ne voli samo ovako u filu, ove što idu okolo nije jeo. Ali ovu tortu je tražio, ma ludo dete skroz
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 30.7.2020 17:41:33
|
|
|
|
flamingos
|
Znači-nisam jedina.Šta da radimo.Volela bih da mogu da ih jedem,ali ne ide.Marko,ručkao si predivnu tortu,okolo je lako za skidanje i snašlo se dete.👍❤
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 30.7.2020 18:30:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Ju mnogo ukusno izgleda ovaj presek 😍
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 30.7.2020 18:57:53
|
|
|
|
physio70
|
I to sto si "pogresila" izgleda odlicno.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2020 17:05:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Nasa je bila ovakva: Drugu sam ja pravila, onu Bokinu tortu i ukrasila je slatkisima. I imali smo pose, njih smo prvi put narucili inace ih ja pravim, super je zena napravila stvarno, ne znam jesam li ih uslikala.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2020 20:05:19
|
|
|
|
jess021
|
Frozen, tema stalna i kod nas😊 Mama Jo, lepa je, gde si porucivala? Koji ukus?
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2020 20:40:35
|
|
|
|
Maruska15
|
OVo je nasa torta današnJa!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2020 20:43:05
|
|
|
|
jess021
|
Maruska, divna je!
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2020 20:59:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Maruska, jako je lepa torta ☺️ Nasa je doputovala iz Vrdnika Snajkina drugarica pocela daradi pa smo uzeli kod nje. Jako lepo pravi. Egipatska.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2020 21:06:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maruska, kakva divna torta. 😍 I vasa je mama jo lepa. Aktuelna Frozen. ❤️
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2020 21:51:08
|
|
|
|
Maruska15
|
Hvala vam. To su likovi iz Natinog omiljenog crtaca. Mama Jo i vasa tortica je prelepa. Bože stp volim decije rodjendane,posebno torte 😁
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 6.9.2020 21:55:27
|
|
|
|
Dragce86
|
Mnogo su vam lepe torte. Moj sincic uskoro puni 2 godinice i gledala sam nedavno torte za tu priliku posto su nam u vrticu rekli da mora sa deklaracijom ako zelimo da slavi tamo sa drugarima a ne iz kucne radinosti i za sad nam se najvise dopadaju Minjoni, preslatki su 👌😁
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 7.9.2020 15:54:47
|
|
|
|
mikica88
|
Prelepe su. Mnogo ima lepih. Evo imas sad i ove Cake F. Sto je u toku nagradna igra ovde , pregledaj.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 5.10.2020 14:03:48
|
|
|
|
jess021
|
Evo je nasa danasnja, za vikend pravimo jos jednu😉
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 5.10.2020 14:06:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Mmmmmm yummy
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 5.10.2020 14:07:24
|
|
|
|
branki*
|
wow,jess divna!mnogo mi deluje ukusno i kremasto,koja je torta?
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 5.10.2020 14:08:05
|
|
|
|
jess021
|
Nugat, danas kad je probamo, ako je dobra, daljem recept
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 5.10.2020 14:36:42
|
|
|
|
mikica88
|
Bas lepo izgleda.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 5.10.2020 14:40:58
|
|
|
|
Milena18
|
Super izgleda, Jess. Javi kakva je. Sad mi se jede nešto slatko
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 5.10.2020 15:01:48
|
|
|
|
pari
|
Super izgleda!
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 5.10.2020 17:11:08
|
|
|
|
jess021
|
L trazi da uzme jednu kuglicu, reko'' uzmi slobodno, kaze mama odlicne su, kad ono Ferero Roche 😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.