RE: Autizam kod dece (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca sa posebnim potrebama

Poruka

jovicaa -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 12:07:18)

branki[sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 13:10:37)

jovice,wiv[sm=smiley31.gif]hvala na podrsci.lepo je i znaci sto neko ,eto,cita ovo i odvoji vreme da procita i da uputi savet ili reci ohrabrenja,jer znace zaista.
wiv,naterala si mi suze na oci[sm=smiley27.gif]

wivern -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 13:16:43)

Branki [sm=smiley27.gif]

Anoniman -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 13:22:19)

Branki drizite se, bice sve u redu, butno je da napreduje, da ne tapkate u mestu[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mika79 -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 13:48:15)

branki[sm=smiley31.gif] želim ti da boža iz dana u dan napreduje i da mu dolazak bebe pomogne.

Modessty -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 13:51:01)

Branki saznala sam da u Nišu ima neki dr koji radi vrlo uspešno sa sutističnom decom. AKo hoćeš ili ako misliš da će vam značiti nabaviću telefon

pipi_coco -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 14:10:05)

Branki ti si jedna jaka i hrabra zena, Boza je srecan djecak sto si mu bas ti mama.
Želim vam sve najbolje [sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 14:38:49)

mod,nemoj da ti je obaveza,ali ako nadjes posalji.
devojke[sm=smiley31.gif] a,sta da se radi..zivot ti nekad ne da izbor.

Sanjica26 RR -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 14:49:04)

Branki ti si jedna divna majka. Imas od mene jedan veliki zagrljaj.

big mum -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 19:02:02)

Branki ti si nadasve jedna divna žena i jako dobra te hrabra majka.Skidam ti kapu.[sm=bravo.gif]Divim se ljudima koji prihvate svoje dijete takvo kakvo jeste i trude se izvući iz svega tog najbolje.

Rosita -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 21:07:02)

Branki, svaka cast tebi i tvom divnom Bozi. Zelim vam puno srece i mora svemir da ucini da se tvoje nade obistine! Bravo hrabra, zrela majko i mili decace!

Maslacak15 -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 21:14:48)

Branki, mislim na vas i verujem u vas dvoje!! Ma kako bolelo to je samo Parce papira koje ne menja nista vase izazove sa kojima ste se borili i dok neko rec nije zapisao. Nije sigurno u pitanju tezak slucaj i uz podrsku takve mama Boza ima sve sanse da izraste u zadovoljnog i pametnog decaka. Veliko Bravo za sve sto radis i kako se sa izazovima nosis....

serpica -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 22:03:46)

IZVORNA PORUKA: branki RR

jovice,wiv[sm=smiley31.gif]hvala na podrsci.lepo je i znaci sto neko ,eto,cita ovo i odvoji vreme da procita i da uputi savet ili reci ohrabrenja,jer znace zaista.
wiv,naterala si mi suze na oci[sm=smiley27.gif]

Branki ja ovakve teme izbegavam da citam, nemoj da se ljutis, tesko mi je samo kad pomislim na to a mogu da zamislim kako je tebi i drugim majkama sa autisticnom decom.
Nemam sta da ti kazem sem da ti se divim i kao zeni i kao majci....verujem da ce sve biti ok onoliko koliko je to u ovom trenutku moguce,verujem i da ces i ti da se izboris kao sto se boris sve vreme...[sm=smiley31.gif]

doktorkakristal -> RE: Autizam kod dece (27.10.2014 22:16:44)

BRANKI ja ti sve vec rekoh,slazm se sa MASLACAK da on spada u lakse slucajeve i svaki njegov napredak je tvoja velika zasluga,strucnjaci na stranu majka je majka i odigra najvecu ulogu tu,saljem ti velikog grlisu [sm=smiley31.gif]

Cindarella -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 7:08:05)

Branki [sm=smiley31.gif]
Elem,Matejina hiperaktivnost,vrtenje glave,vristanje u snu,nocno mokrenje,dovelo je do toga da nas pedijatar posumnja na autizam.Dobio je i terapiju,lek se zove Kindinorm,na biljnoj je bazi. Danas prvi put idemo kod psihologa,nadam se najboljem.Eto.

branki* -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 10:50:16)

drugarice,hvala puno na podrsci sto mislite na nas[sm=smiley27.gif]
serpi,taman posla da se ljutim,ovo je specificna tema,ljudi uglavnom nisu ni sami detaljno upuceni i ne znaju puno o tome.i moji prijatelji neki reaguju isto.zao im je,hoce da pomognu,ali prosto ne znaju kako jer i ne znaju bas sta je autizam.uglavnom ili zaMISLAJU nekog genijalca koji je otudjen ili zamisljaju dete koje udara glavom o zid i do kog ne mozes da dopres.
cind,nadam se da nije to.javi molim te sta kazu dr.pozdravljam te puno i tebe i mateju[sm=smiley27.gif]
e,da...ozbiljno razmisljam da ukinem kazein iz bozine ishrane.on i ovako ne pije kravlje mleko ,niti jede mlecne proizvode.samo cu da se prebacim na posnu plazmu,da malo redukujem slatkise koje jede u zavisnosti da li sadrze mleko.probacu neku proju bez mleka i sira da pravim i videcu kako cu mu spremati makarone.jer to jede.ovo drugo uopste i ne jede.da izdrzimo bar mesec dana,pa da vidim.

isidora88 -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 11:46:00)

branki svaka ti cast, drzim vam fige da sve bude kako treba, a uz takvu majku uopste ne sumnjam [sm=smiley31.gif]

cind, koliko se secam mateja je pricljiv, i sve je bilo ok, ja pre mislim da su njega baba i deda iskvarili i dozvolili mu previse, pa se zato tako i ponasa[sm=smiley31.gif]

degu -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 12:18:29)

Branki Boža je tvoje posebno dete a ti si njegova posebna mama, s razlogom imate jedno drugo, zajedničkim snagama ćete izvući samo ono najbolje iz cele situacije [sm=smiley31.gif]

mihi -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 12:54:45)

IZVORNA PORUKA: wivern

Branki [sm=smiley31.gif] uz takav stav i takvu volju i hrabrost Boza ce sigurno lepo napredovati. Svaka ti cas_t, ja sam ponosna sto, barem i preko interneta, poznajem osobu kao sto si ti. Od tebe moze mnogo da se nauci [sm=zz_inlove.gif]

Ja sam to odavno znala[sm=smiley31.gif] isto preko neta, oset_i se to nekako.

milicicak -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 16:59:50)

IZVORNA PORUKA: degu

Branki Boža je tvoje posebno dete a ti si njegova posebna mama, s razlogom imate jedno drugo, zajedničkim snagama ćete izvući samo ono najbolje iz cele situacije [sm=smiley31.gif]

Ovo je tako divno receno i ja iskreno verujem da je tako [sm=smiley31.gif]
Branki, ako se odlucis za bezkazeinsku dijetu pitaj za recepte i ideje, bar sam se u tome izvestila [sm=smiley1.gif]
I jos jedan [sm=smiley31.gif] za hrabru mamu i njenog divnog decaka

branki* -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 17:25:41)

a meni je mnogo drago sto makar i preko interneta imam ovakve zene pored sebe i uz sebe i ovakvo razumevanje[sm=smiley31.gif]
danas je prvi dan prosao bez mleka.videcemo kako ce biti,nadam se da cemo istrajati.hocu,milicicak,hvala[sm=smiley1.gif]
ja citala o leku kornozin.u stvari to i nije lek,nego vise kao suplement.jos malo cu da procackam o njemu.
cind,a koji je to lek koji su uveli mateji,sta on cini u organizmu,zasto je uveden?bozi nije niko nikad nista prepisivao sem ribljeg ulja.

Sanjica26 RR -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 17:30:06)

Branki ja sam taj lek vidjala u apoteci http://dhu-homeopatija.com/srp161/product_item/kindinorm.html

branki* -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 17:32:04)

aha,pa,shvatam,onda.verovatno zbog paznje i tih problema sa snom.hvala ,sanjice[sm=smiley1.gif]

little_one -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 18:07:39)

Branki, zenice su ti sve rekle, imas svu podrsku koju budes trebala ovdje, ti si jaka a i tvoj djecak, i vi cete sve pregurati zajedno! [sm=smiley31.gif]

nata11 -> RE: Autizam kod dece (28.10.2014 18:21:19)

Branki ja samo da ti pruzim podrsku, ti si jedna hrabra zena a Boza jedan prelepi pametan junak i brzo cete vi napredovati. [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>