Snelle -> RE: Alergija na mlecne proteine (8.10.2013 16:31:22)
|
Ja sam apsolutno i potpuno zbunjena! Slušajte ovo - pre tri dana bebac je u normalnoj stolici imao tačkicu krvi. Nisam se opterećivala jer je bila bukvalno tačkica. Pomislila sam da je fisura u pitanju. Sutradan normalna stolica, i juče stolica koja je bila vodena, sluzava, bez krvi, ali je meni smrdela na krv. Moja mama i baka su bile u fazonu da se tripujem, jer one ništa ne osećaju. Ja naravno, da ne bih razmišljala, odnesem stolicu na analizu, na okultno krvarenje, i test bude pozitivan. Ponovili su test pošto se radi o bebi, i oba puta je bio pozitivan. Dakle, bez trunčica krvi, barem ne golim okom vidljivih. Danas je imao dve stolice, obe normalne, zlatno žute, bez sluzi, bez krvi, i kašaste. Da je hrana u pitanju, valjda bi stolice i dalje bile problematične, a ne ovako lepe (ako tako može da se kaže za stolicu). Imate li ideju šta je u pitanju? E, da, taj dana kad sam mu videla tačkicu krvi, na desnima mu ugledam krvavi trag, verovatno se povredio glodalicom ili nečime što je grickao. Juče tog krvavog mesta više nije bilo, ali je krvi u stolici bilo.
|
|
|
|