Yula -> RE: Alergija na mlecne proteine (4.10.2012 0:14:42)
|
Hej, draga, tek sada vidim tvoj predjasnji post. Ne znam sta da ti kazem, stvarno. Mozda place bas zato sto ne moze da kaki, mozda joj to mleko stegne kaku ili sta ja znam, ipak je razlika u stomaku ad i majcino. Ako joj smeta ja joj ne bih davala neko vreme vec bih forsirala sisanje, pa koliko ima. Ja mislim da ti imas dovoljno mleka, a ona ce se ako je gladna potruditi da izvuce sve sto ima. Ako svaki put ne bude sisala do kraja, sve ces manje mleka imati, a opet to krajnje mleko je najvaznije u njemu je sva masnoca potrebna za pravilan razvoj bebe. Ti mi rece da si i izmlazala mleko i davala joj na flasicu ili sam ja to nesto umislila? Ako nisi, a imas pumpicu, pokusaj tako, iscedi sve sto imas, promuckaj flajku i daj joj. Ne bih kupovala drugo ad mleko za sada, sacekaj malo da vidis kako ce se stanje odvijati, ona je jos mala, daj joj vremena. Inace, imas raznih HA mleka, mi od kada smo presli na obicno ad mleko pijemo Gallia od Danonea i za sada smo zadovoljni. Uostalom, vidi na sledecem pregledu sa pedijatrom sta ce ti savetovati. Svaki dr saradjuje sa nekom kompanijom pa njihovo mleko forsira, mi smo Galliu izabrali jer je to mleko bilo u porodilistu i nekako nam se dopalo. Cula sam dosta hvale za Nestke mleka i za malo da pre neki dan kupim Nestle croissance i dam Laletu, ali ajde rekoh necu sada da menjam.
|
|
|
|