Yula -> RE: Alergija na mlecne proteine (21.9.2012 22:52:14)
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Snelle Ja sam jako puno razmišljala, i odlučila, kad se budem porodila, odmah nakon porođaja idem na eliminacionu dijetu. Čitajući iskustva ovde, svaka žena čije je starije dete imalo intoleranciju/alergiju na kazein, imalo je i mlađe. Bebi ništa neće faliti bez kravljeg kazeina, a vala ni meni, a tako ću svakako izbeći moguće loše scenarije. Isto bih uradila i ja! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Bar na prvih 3 meseca, onda bih možda probala nešto od "zabranjenog voća", ali jako jako jako oprezno. I ja planiram isto tako. A od 6 meseci bih presla na specijalnu formulu bez kazeina do 10 meseci. Od sutra ja vise ne pijem mleko, mada ga ionako ne volim, ali od trudnoce sam ga jela uz muslije. Bebi cu smanjiti jogurte na svaki drugi dan. Uh, ovi tekstovi su me bas pomerili, iako sam nesto od toga vec znala. MicinaMama, pa da, hipoalergena mleka se preporucuju bebama ciji jedan ili oba roditelja imaju sklonost ka alergijama. Imas sigurno na sajtovima proizvodjaca tih mleka o tome.
|
|
|
|