Verus
|
Ne znam, pisacu vam sutra sta kaze pedijatar-a imamo zakazano u 11 sto je 17h po vasem vremenu. On sada spava...zile i Oli posle dojenja povraca, RETKO se desilo da nije, sto mi nije bas jasno...Kada jede formulu onda bljucne, ali nema onako puno. Pricala sam sa njegovom dr telefonom, i pitala me je da li povraca puno, ili isto kao pre, i da li to sto povraca ima neku boju ili je samo mleko...Ne znam na sta sve cilja, valjda cemo pricati sutra. Mislim da to sto povraca samo mleko znaci da je ipak alergija, jer da sumnja na nesto drugo oko GI sistema, sigurno bi mi rekla da idem u hitnu....On ima puno vise krvavih stolica nego helena sto je imala, a mogu vam reci da mi je srce stalo kad sam ovu pelenu odmotala...jos onaj gornji deo, dugi komad krvi sa sluzi se onako izvukao iz guze kad sam otvarala pelenu.... Citam bas i to sto je svuda osut, sto mu je nos zapusen kao da je prehladjen, sto mu je i guza osuta, a cmar i oko cmara crven pecat, crveni kapci ociju, sve to su znaci alergije...ma on ima svaki sa liste. Slazem se sa vama da dojenje u tom slucaju moze biti vece zlo, pa cu ciniti kako lekar kaze. A ja sirota smrzla svo mleko sto pumpam danas, jbg nemam srca da bacim....mozda opet nadjem neko dete koje ga moze koristiti kao prosli put... A on siroma place veceras, i okrece se ka meni od flasice, zeli da sisa...a tako voli da sisa, smesan je, nekada samo lize bradavicu kad je gotov sa sisanjem mada, mozda bi ko ZIletov odbacio sisu kad skonta da ga "boli". Nasla sam da virsle cesto imaju kazein a ja ih jela ovih dana-znaci da nisam bila nedelju dana kao sto sam mislila...I da deli meso tj. sunkarice, salame i slicno, secene u mesari (a ne fabricki pakovane) ce imati kazein zato sto se seku na istim aparatima kao i sirevi... Citava nauka=od sutra prestajem i jaja da jedem, zaista nemam pojma sta cu klopati...Ovaj put mi je bas trebala mama odmah ovde, eto, nisam znala...ne stizem nista zbog njega, a kamoli da kuvam. JEdemo sto mm skuva, i pripremi on dosta toga, ali ne zna kojekakve supice i stvari koje bih mogla jesti... Begam
|