flamingos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.5.2019 18:24:07)
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Flamingos nismo sve mlade mame. Ja cu imati 43 kada moje dete bude boze zdravlja drugi razred. Ali sta je to. Ja za razliku od Ivanke punim 26 svake godine 🤣 Svake godine nose svoju draz. Ne bih se vracala unazad pa ne znam sta da je... Ne patim za godinama. Drago mi je da ima i još neka,da kažem tako-mama u zrelijim godinama.Ne bih se ni ja vraćala unazad...Pozdravljam vas sve.Evo sad dođosmo uz škole,večera naša ćerkica pa je vodimo na likovnu koloniju,naš mali umetnik.Nagrađen joj je rad na likovnom konkursu,ministarstvo za rad i bezbednost joj dodelilo zahvalnicu,knjigu,njen crtež je ušao među najboljih 12 u Srbiji-i to za uzrast od prvog do osmog razreda,na zadatu temu:"Meni su moja bezbednost i zdravlje baš važni"odštampan je njen rad na kalendaru koji krasi prostorije ministarstva,kao i učionicu u kojoj je ona,a imamo i mi jedan kalendar,u njenoj sobi(dodata su još 12 crteža koji su ušli u uži izbor,kako bi ih bilo po dva crteža za jedan mesec,prelep kalendar).Skoro joj i u školskom časopisu objavljen crtež.U prvom razredu je isto u časopisu objavljen njen rad i tako.Uči,odličan je đak-nije da se hvalim ali ima sve petice.
|
|
|
|