jance -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.5.2019 10:49:08)
|
PMS verovatno pa se skupilo. Sinoc dosli prijtelji u goste na kafu. Ja odvela Ogija na rodjendan neki, i da jurim nazad da ne iskuliram goste. Dodjem kuci a mm sa tim covekom gledaju motore na oglasima. Hajd sto gledaju, nego sto se dogovaraju kako se mm da polozi za motor pa ce da kupi taj neki!!!! Reko sta???? Upravo sam se zaduzila sa kreditom, opteretila sam si platu skoro do pola samo da ga sto pre isplatimo, deca mi spavaju u sobi u kojoj budj svako malo probija i u sobi koja nije ni do pola dovrsena, mi spavamo na federima a ne na krevetu, u kupatilu mi vise dva patrljka umesto ogledala a ti bi da kupujes motor???? Nismo se vise videli sinoc ja i muz, morala sam po Ogija pa sam onda decu stavila na spavanje i srusila se od umora, nisam ni docekala da dodje iz radionice. Ali zato kad god bih se nocas digla, mozak na 1000 obrtaja zbog tog motora! Besna sam ko ris bila. Jutros ga pitam, kaze ma necu kupovati, sta ti je, nemamo para.... da li to znaci da kad budemo imali prve pare da ces kupiti? Kaze nece. Buncam. Svasta sam si namislila i nistaod toga nije tacno. Hajde vazi. Tako si i za kafe aparat rekao.... I tako sam mu jutros svasta rekla.... i da me ne kosultuje oko finansija ( nije tacno ili delimicno tacno) ali bitnije jeste da se potpuno udaljio od mene od kako se bebuska rodila. Odnose imamo jednom mesecno ( jednom nedeljno je bio minimum do sada a u braku smo 10 godina), ne secam se kad me je zadnji put spontano poljubio ili zagrlio. Gundja mi stalno kako nesto nije cisto ili sredjeno ko da sam spremacica.... zamera mi sto stalno gledam u lap top ili telefon, i u prisustvu gostiju i njega i rodbine i da njemu treba da sedim pored njega za stolom kad pije kafu ( ok postujem!) ali u generali smo se od rodjenja bebe jako udaljili. On ne smatra da je tako, kaze da se njegova osecanja promenila nisu.... da njemu zagrljaj ili poljubac nisu pokazatelji ljubavi, ja sam mu rekla da mozda njemu nisu ali meni jesu! I tako.... treba uskoro da dobijem...[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|