RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.5.2019 15:51:49)

Tzv ,,majstor sutra"... svaka cast izuzecima, ali ima ih bas dosta takvih bezobraznih.

kamičak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.5.2019 17:25:37)

Drzi vodu dok majstori odu

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.5.2019 19:51:53)

Tresnula sam potiljkom u neku letvu u dvoristu, mm pokosio i ja da mu pomognem da pometemo zveknem u tu letvu sto je svekar stavio da pomoooogneeeee branju tresanja! Naravno samo ja mogu da zveknem i niko vise!
Nisam udarila toliko jako, nije me cak ni zabolelo, ali sad mi muka

Filadendronka -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.5.2019 22:07:16)

Svasta Ivanka, mogla si da dobijes potres mozga. Ja sam besna na sebe iz nekih drugih razloga, uhvatila me neka tenzija bzv i sama sebi kavarim divan vikend. 
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Tresnula sam potiljkom u neku letvu u dvoristu, mm pokosio i ja da mu pomognem da pometemo zveknem u tu letvu sto je svekar stavio da pomoooogneeeee branju tresanja! Naravno samo ja mogu da zveknem i niko vise!

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.5.2019 10:16:25)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ivanka trebala bi do neurologa, tvrda je glava, ali imas simptome potresa cim ti je muka, narocito ako osetis malo nestabilnosti,trebala bi malo Manitola da primis.
A ja sam negativna, zracim od negative, svasta se izdesavalo, ne mogu da se pokupim. Potrebno mi je da budem sama.

BubaBubica -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.5.2019 10:20:28)

Joj Ivanka ne znam da li zbog što smo imenjakinje (ako ti je nick ime) ali i ja mogu da se udarim tako kako niko ne može tako da te razumem 😂 ako ti je mnogo muka poslušaj Voci. U ovoj trudnoći sam se toliko puta udarala u glavu da to nije normalno, ko da mi je glava porasla a ne stomak.

Ja ću samo da kažem da sam u poslednje vreme baš nervozna i džangrizava da ne prepoznam sebe. Baš sam nervozna a i što ne bi, sve me boli i sva sam ko bure neokretna, jedva se saginjem a ko u inat sve mi ispada iz ruku i takoooo, još malo tešim se 😁 ommmmmmm....

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.5.2019 10:21:08)

Voci, hvala na savetu, pomisljala sam sinoc da odem do hitne, ali mislim da je vise panika uradila svoje.
Dobro sam, lepo sam spavala, malo spavala u dnevnoj a kad sam presla u spavacu nije hteo san na oci neko vreme, rasanila sam se.
Ne zanosim se, bas sam obratilapl paznju dal hodam pravo il ko pijanac 😊
Dobro sam, dobro, hvala na brizi ❤️

Filadendronka -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 13:53:07)

Je l’ ovo niko nije nervozan ili su nagradne igre potisnule ovu temu skroz na dno?!🥴 Besna sam na nas zdravstveni i socijalni sistem “zastite” zato sto nista ne mogu da odradim dok ne platim ili ne daj Boze potplatim nekoga. Morala sam da trazim nekoga da bude uz mene na porodjaju, da  jurim anesteziologa, vezu za vrtic, cak sad moram i vezu za pregled bebe kod specijaliste?!! Zakazuju mi za kraj juna za stanje koje treba sto pre korigovati, dakle sustina je da se krene sto ranije sa vezbama. Zasto je sve tako sporo osim kad uzimaju novac?!!!

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 14:00:38)

Fili, pisala sam o tome na jednoj od prethodnih strana... Strasno i zalosno

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 14:13:23)

Ja se sad pitam kako li izdrzah sve silne dr a da nisam ovde pisala 😂

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 14:20:02)

Znam fil. Nikad termin nema ni za šta!! Mi smo stalno morali privatno makar jedan pregled, da bismo nekako ušli u državno, kod istog dr, ako treba. 

Zbog jednog ispada sa jednom dr mm i ja se žalili, pisali žalbu, zvali, opominjali da odgovore, na kraju jesu ali izeo vuk magarca... Tad kome god sam pričala i rekla žalili smo se, svi su u fazonu bili ma pusti, tako je to... Svi pomireni.

Sanidej -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 14:25:14)

Magnet se zakazuje za godinu dana..

Duškić -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 14:34:35)

Nista novo. Svi smo to prosli i prolazimo.
Gle ni ja ne izbesneh u ovoj temi.
Elem , moja sklolska iz osnovne koja je jedva zavrsila osnovnu i srednju skolu u medjuvremenu se dooobro udalA i zavrsila Medicinsku visu i Visoku u Cupriji ili Jagodini nisam bila bas prisebna kad mi pricala , mislim i sad radi u nasem kraju kao medicinska sestra.
Pa doslo mi da se upucam. [sm=zmeden.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 14:41:58)

Duskic,i posle su takve sestre glavne za zakazivanje,ubacivanje kod dr..Fili,zalosno..Ja sam za kardiologa cekala 5 meseci,i kad smo dosli dr je bila sta ste cekali do sad,dete ima rupu na srcu..kad se nisam slogirala. Kontala sam da nije hitno,sum na srcu,pa se tako dugo ceka.

Sanidej -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 15:12:27)

Kako je Duskic opisala, mogla je i doktor da postane..ne bi bila prva.

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 15:27:01)

Juče sam čula da je ćerkica M tičera dobila meningitis i da verovatno neće preživeti, ako i preživi predpostavljaju da je oštećenje toliko da će biti "biljka". Curica ko lutka, prava, zdrava, tri i po godinice i eto sad.
Ništa mi nije dobro palo, sva sam od juče tužna. Ako nedaj Bože ne preživi pa oni će uraditi nešto i sebi. Jako mi je tužno [sm=smiley19.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 15:29:30)

Idi bre Olga..kako to sad..

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 15:33:19)

Pa nemam pojma, imala je upalu uveta i pila ab( to je trajalo neko vreme) pa išla ne neki rođendan, tamo je bilo i dece sa rota virusom i onda joj je imunitet verovatno jako opao. Po simptomima je meningitis ali ima jako veliki edem mozga pa nisu uzimali likvor da potvrde.
Tuga ogromna [sm=smiley19.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 15:38:35)

Uh Oldži :(

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 15:43:10)

Uh Olga, strasno 😢

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 15:43:57)

Joj Olga..strasno,stvatno strasno. Smesni su problemi koji imamo..pu,pu,ne daj Boze nikome.

Sanidej -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 15:48:15)

Ako je virusni meningitis, nema terapije osim suportivne :(

kamičak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 17:23:17)

Bas tuzno, da zanemis.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 17:47:58)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Joj Olga..strasno,stvatno strasno. Smesni su problemi koji imamo..pu,pu,ne daj Boze nikome.

Bas tako... Jao Olga, nema, bas nikakve sanse da bude ok??? 

Filadendronka -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.5.2019 19:00:01)

Kad procitam ili cujem ovako nesto samo me muka uhvati. Jadni ljudi. :(

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>