RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.5.2019 7:01:54)

Ivka se zali da je boli grlo... Rekreativna u petak... Da je mm vodi kod dr danas pa da vidimo kakva je presuda😭

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.5.2019 7:37:22)

Ivanka,nek bude u redu ❤️

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.5.2019 7:55:58)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Eee, a malopre kaze da je ne  boli! 

Da joj nije bilo suvo grlo kad se probudila? 

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.5.2019 8:04:29)

Moguce,moguće,to se i meni dešava 😀 nastavi sa tim propolisom i ostalim stvarcicama. Ako se bude zalila odvedi je onda sutra zbog rekreativne.

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.5.2019 8:27:46)

Ivanka, pogledaj je sama grlo da li je crveno. Ja sam vodila T pred rekreativnnu jer se žalila na grlo.

flamingos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.5.2019 8:27:52)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Eee, a malopre kaze da je ne  boli! 

Da joj nije bilo suvo grlo kad se probudila? 
Moguće.Hajd budite dobro i pripremajte se za remreativnu

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.5.2019 14:04:23)

Sada, kada sam ispekla tri tepsije kiflica, skontam da nisam posolila testo [sm=zz_furious.gif][sm=zz_banghead.gif]

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.5.2019 14:11:40)

Ana, kad se meni to desilo ja sam vruce ispecene solila malo odozgo i ok je proslo [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.5.2019 14:34:41)

Posolila i ja ali nije to to :( neposoljeno testo se ne može popraviti. Jbg, kad hoćeš nekome da izađeš u susret a nemaš vremena, onda se takve stvari dešavaju. Zamesila bih ponovo ali neće mm da mi kupi brašno [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.5.2019 16:01:08)

Ja sam perece slabo posolila i bile bas neslane,ali sam ispekla samo jednu tepsiju pa sam ostale posolila i ispekla i bile su slane.Kiflice kada su bez soli mozes da sredis samo dok su nepecene.

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.5.2019 16:08:26)

Tako je Vesi. A ništa gore od bljutavog testa.

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.5.2019 22:18:55)

znaci odlepicu. em sam smrtno ljuta na mm smrtno. Em NEMA MOG CELOKUPNOG RADA OD JANUARA. SVe izbrisano.

dosla komsinica e jel mogu komp pisem seminarski. Devojka 28 god. Ajde evo ti. Odnela ga kuci i vratila se a meni sve POBRISANO[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif] a ja sad moram ekspres da napravim sve a imala sam lepo template koji sam napravila za sebe da ne gubim vreme na gluposti. Odlepicuuuuuu

flamingos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.5.2019 22:27:39)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

znaci odlepicu. em sam smrtno ljuta na mm smrtno. Em NEMA MOG CELOKUPNOG RADA OD JANUARA. SVe izbrisano.

dosla komsinica e jel mogu komp pisem seminarski. Devojka 28 god. Ajde evo ti. Odnela ga kuci i vratila se a meni sve POBRISANO[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif] a ja sad moram ekspres da napravim sve a imala sam lepo template koji sam napravila za sebe da ne gubim vreme na gluposti. Odlepicuuuuuu
Au,zafrknuto.To je za nauk,iz najbolje namere si joj dala,a ona sve pobrisala.Baš mi je žao što moraš opet sve da napraviš.

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.5.2019 22:38:43)

Pobogu, pa kako?? Negde eksterno nisi čuvala 🙁 ? Za devojku nemam komentar.

bebilule -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.5.2019 23:04:27)

Ljisho, backup kompjutera? 

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.5.2019 23:07:33)

Ljiso pa ne moze se tek tako obrisati... Backup? 

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.6.2019 5:51:53)

joj drage moje imam sacuvano u pdf ali radim u jednom softveru na netu. Kad joj dadoh kompjuter ostavih ukljucen softver jer mi nije palo na pamet da ce bilo sta da cacka vec samo da zatvori moje prozore.

Nego sinoc sam iscimala jednu saradnicu da mi posalje link za deljenje jer ja njoj redovno saljem svakog meseca. Srecom evo stigao mi mail od nje poslala mi kopiju od proslog meseca koju mogu da otvorim u tom softveru pa sad ne moram ispocetka bas sve

Duškić -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.6.2019 8:28:13)

Dobro je Ljisho.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.6.2019 10:12:05)

Dobro je Ljiso, a tu devojku za uvce da joj bude nauk! 

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.6.2019 14:00:13)

Ljiso, sve mi je muka pripala sada kada sam procitala sta se desilo. Uh...strasno! Vazno je da se sacuvao rad. Joj boze koliko je bitan komp toliko moze da te upropasti.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (3.6.2019 18:32:21)

Ruze divno krenule ove godine... Visoka roze puzavica pustila 3 grane pri zemlji... Ja reko dal su cvetne il divlje... Videcu za 10ak dana, lako cu ih iseci...
Dodjem s posla malopre i imam sta  videti! Isecene sve tri! Pitali komsinku dal su dobre grane ili ne, ona presudila da nisu jer su ispod kalema pa su zato otfikarene! 
Ma dal su ispod kalemai li ne ja treba da ih secem JA! 
DODJE MI DA SVE UNISTIM! 

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (3.6.2019 18:42:16)

O Ivanka... tačno bih ispi***la [sm=hudicek1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (3.6.2019 18:59:45)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

O Ivanka... tačno bih ispi***la [sm=hudicek1.gif]

Znaci, mnogo sam lepo vaspitana kad nisam onog momenta oterala u PM! 
Sam bog mi pomogao da se kontrolisem! 

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (3.6.2019 19:06:43)

O jebo te sta je sa ovim ljudima vise!!![sm=hudicek1.gif][sm=zz_banghead.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (3.6.2019 20:16:56)

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

O jebo te sta je sa ovim ljudima vise!!![sm=hudicek1.gif][sm=zz_banghead.gif]

Voci, kazi koga da tepam, raspolozena sam za tepanje! Će izedu golem ćutek! 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>