suzi kju -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (19.3.2019 11:54:36)
|
To sa platama je skakljiva tema, para nikad dosta, i svi smatramo da nismo dovoljno placeni, i sigurno i da jeste tako spram visokih cena, prevelikih racuna itd. A sto se odgovornosti tice hmm, spram prosvetara tvrdim da zdravstveni radnici imaju veci odgovornost, u mom slučaju med sestra n aodeljenju za primenu hemioterapije, jer je to moje zanimanje. Ne bih zalazila u detalje, ali recimo samo priprema i primena citotoksicnih lekova, i učenje djaka, neuporediv posao,bar sto se tice narušavanja zdravlja. A jos koliko stavki bih mogla da da navedem. Kapa dole uvek za skolu, i fakultete. Teska je tema i veoma opsirna. Sustina je da plate nema ni danas! Jos povrh svega, ja sam trebala sada da dobijem jubilarnih nagradu za 10 god staza, i nekim cudom, dom zdravlja u kom sam radila 2009.nije uplatio ni upisao 6 mesecima staza. Izgorela sam od besa! A ocekivala sam te parice ovih dana, sada kosta do kraja godine, e zivote!
|
|
|
|